Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

QUOTE(Amelita @ 2013 08 30, 15:15)
Siandien nusipirkome kavos. Perkunkiemyje, yra tokia kavos ir saldumynu parduotuve.  Parduotuve yra salia dabar vykstanciu  statybu ant to didelio lauko, kur stato RIMI. Pirmame aukste, dirba parduotuvele nuo 8 iki 17 val.

kuriam cia lauke bus rimi, kur darzelis turejo buti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 30, 15:45)
Siandien nusipirkome kavos. Perkunkiemyje, yra tokia kavos ir saldumynu parduotuve.  Parduotuve yra salia dabar vykstanciu  statybu ant to didelio lauko, kur stato RIMI. Pirmame aukste, dirba parduotuvele nuo 8 iki 17 val.

Geros naujienos, reikia apžiūrėti rolleyes.gif

QUOTE(JuliaVa @ 2013 08 30, 19:46)

JuliaVa, sveikinimai nestuke.gif wub.gif

O dėl prekybcentrio, tai jau nebespės pagal numatytą planą...
http://www.domuspro.lt/

O temos gaila ir man ... su Amelita buvom pirmosios pradėjusios Perkūnkiemio plepesius.... Šešeri metai prabėgo, net nesitiki...

Papildyta:
Beje, aš eilinį rudenį klausiu: gal moliūgo kas norėtų. Pūpso gražuolis balkone, greitu laiku šoną prarėšim - pasidalinčiau, nesuvalgysim vieni smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kalipse: 30 rugpjūčio 2013 - 21:07
QUOTE(JuliaVa @ 2013 08 30, 19:16)

Darzelio nera..Nors kaip zadejo ir viena is forumo dalyviu, ir valdzia...

QUOTE(Kalipse @ 2013 08 30, 22:10)
Geros naujienos, reikia apžiūrėti   rolleyes.gif
JuliaVa, sveikinimai  nestuke.gif  wub.gif

O dėl prekybcentrio, tai jau nebespės pagal numatytą planą...
http://www.domuspro.lt/

O temos gaila ir man ... su Amelita buvom pirmosios pradėjusios Perkūnkiemio plepesius.... Šešeri metai prabėgo, net nesitiki...

Papildyta:
Beje, aš eilinį rudenį klausiu: gal moliūgo kas norėtų. Pūpso gražuolis balkone, greitu laiku šoną prarėšim - pasidalinčiau, nesuvalgysim vieni smile.gif

Moliugo as noreciau. Kaip visada. blush2.gif Mano seimyna valgo. Ir ziemai uzsaldau. smile.gif

Ir man temos gaila. Ypac, kai zmones paraso po 1 zodi, tada geriau is vis nerasytu. Atrodo kaip pasijuokimas.

Ir as sveikinu JuliaVa su nestumu. Kaip faina.. wub.gif wub.gif Pavydziu.. wub.gif

Maniske vyresnele siandien patyre trauma..Bego i raudonu namu aikstele, labai greitai bego ir nepastebejo zenklo pastatyto (kad invalido vieta ar kaz kas panasaus, toks metalinis), tai taip daves su galva i ji, kad net nukrito, o kojos pakilo i virsu..Gavosi nogdaunas...Net nezinau kaip sis zodis rasos..Bet supratot ka norejau pasakyt..Ziauru, siek tiek prakirto kakta, o guzas didelis...Gerai, kad taip atsitiko ne si sekmadieni..Nes pirmadieni jau eis i pirmaja klase...Ledu atsaldziau..Paskui uztepiau vaistuku nuo melyniu...Turi buti ryt jau zymiai graziau. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugpjūčio 2013 - 22:11
QUOTE(Amelita @ 2013 08 30, 22:07)

Ir man temos gaila. Ypac, kai  zmones paraso po 1 zodi, tada geriau is vis nerasytu. Atrodo kaip pasijuokimas.

turbūt koks klausimas - toks ir atsakymas.
Ok, nerašau, nerašau, nes, matau, čia tik wubais šnekėtis pageidautina.
Atsakyti
Aciu mergytes, pati labai dziaugiuosi savo nestuke.gif
Kalipse kaip jus laikotes, jau gal grizai i darbuka? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ūla @ 2013 08 31, 00:06)

na tik nesipykim mirksiukas.gif , man tinka ir vienas zodis parasytas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ūla @ 2013 08 31, 00:06)

Klausimas buvo is daugiau nei vieno zodzio. smile.gif
Pikciurna tu. Nebuk tokia. 4u.gif

Nepagalvojai, kad vis bandau tema atgaivinti. ax.gif O gal tik man sios temos reikia...

Papildyta:
QUOTE(JuliaVa @ 2013 08 31, 00:14)
Aciu mergytes, pati labai dziaugiuosi savo nestuke.gif

Gal zinai ka po sirdele nesioji? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugpjūčio 2013 - 23:22
rugsejo 17d. jau turetumem zinoti thumbup.gif , jei pasirodys; labai idomu, banalu, bet svarbu, kad sveikas mirksiukas.gif
Amelita tavo mazoji i darzeli eina?
Atsakyti
Pikčiurna aš nesu. O atsakiau paprastai, kaip atsakyčiau ir kalbėdama akis į akį - aš iš tikrųjų dar nepasiruošiau rugsėjui. T. y. neparuošiau vaikų. Nesu pavyzdinga mama. Ir net nesijaudinu dėl tos pirmos rugsėjo - tiesiog bus graži diena. Žinau smile.gif

JuliaVa, sveikinu labai - ypač kad jau trečias vaikelis. Šaunuoliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 30 rugpjūčio 2013 - 23:32
QUOTE(JuliaVa @ 2013 08 31, 00:29)
rugsejo 17d. jau turetumem zinoti  thumbup.gif , jei pasirodys; labai idomu, banalu, bet svarbu, kad sveikas  mirksiukas.gif
Amelita tavo mazoji i darzeli eina?

Eina, bet vasara neleidau. Dabar vel leisiu.

Pranesk, kai suzinosi. smile.gif Kaip tu pati jauties? Ar laukia pirmieji vaikeliai trecio leliuko? ax.gif

QUOTE(Ūla @ 2013 08 31, 00:30)
Pikčiurna aš nesu. O atsakiau paprastai, kaip atsakyčiau ir kalbėdama akis į akį - aš iš tikrųjų dar nepasiruošiau rugsėjui. T. y. neparuošiau vaikų. Nesu pavyzdinga mama. Ir net nesijaudinu dėl tos pirmos rugsėjo - tiesiog bus graži diena. Žinau  smile.gif

JuliaVa, sveikinu labai - ypač kad jau trečias vaikelis. Šaunuoliai.

Smagu girdet. 4u.gif
Ka tik paziurejau orus, tai tokius nekokius pranesa. Atves, lis..Fui..Galetu dar saulute pasviesti.

Maniske jau paruosta mokyklai. Kanceliarines turi, noro eiti i mokykla taip pat. smile.gif

Kaip smagu, kiek nemieganciu dar smile.gif

Dar bajeris, vakar ploviau grindis ir Viledos firmos sluotos kotas nuluzo netoli skudurelio. Sluota jau kokiu 4 metu. Bet kaip netiketa, nesitikejo, kad taip gali nutikti. Firma zinoma. Dabar nelabai jomis pasitikesiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 30 rugpjūčio 2013 - 23:58
Labas rytas 4u.gif
Pas jus jau mokyklos dziaugsmai ir rupesciai, o mes dar turim savaitele atostogu tongue.gif , nuo rugsejo 9d. pradeda, vyresnelis musu jau i koledza keliaus bigsmile.gif
Dziaugiasi vyresneliai irgi labai, Linukas seses labai laukia wub.gif
Kaip greitai laikas bega, Amelitos dukryte jau i mokyklele bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 30, 23:37)

Ir as sveikinu JuliaVa su nestumu. Kaip faina.. wub.gif  wub.gif Pavydziu.. wub.gif

Prašom nepavydėti, o gerą pavyzdį imti biggrin.gif

QUOTE(Ūla @ 2013 08 31, 00:36)

Nepabėk, Ūla, be Tavęs forume bus liūdna... Man ir Žemgalos dar trūksta labai...

QUOTE(JuliaVa @ 2013 08 31, 00:44)
Kalipse kaip jus laikotes, jau gal grizai i darbuka? mirksiukas.gif
Papildyta:

Jo, aš jau dirbu, mažasis Tavo namuose pas Ligituką svečiavosi per vasarą. Kitą sav startuoja pas brolį darželyje.

QUOTE(Amelita @ 2013 08 31, 01:05)

Sluota jau kokiu 4 metu. Bet kaip netiketa, nesitikejo, kad taip gali nutikti. Firma zinoma. Dabar nelabai jomis pasitikesiu.

Šiuolaikinei stambiajai buitinei technikai 8 m. beduoda tarnavimui, o Tu iš šluotos stebuklo nori biggrin.gif

Kai moliūgą pjausiu, skambtelėsiu 4u.gif

QUOTE(JuliaVa @ 2013 08 31, 10:58)

Vyresnelis musu jau i koledza keliaus bigsmile.gif

Dievuliau, kaip mes greitai senstam... O regis gi visai nesenai buvo tas laikas kai su Rolandu susikibę rankom po Kraštiečius vaikščiojot wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2013 08 31, 11:01)
Prašom nepavydėti, o gerą pavyzdį imti  biggrin.gif
Nepabėk, Ūla, be Tavęs forume bus liūdna... Man ir Žemgalos dar trūksta labai...
Jo, aš jau dirbu, mažasis Tavo namuose pas Ligituką svečiavosi per vasarą. Kitą sav startuoja pas brolį darželyje.
Šiuolaikinei stambiajai buitinei technikai 8 m. beduoda tarnavimui, o Tu iš šluotos stebuklo nori  biggrin.gif

Kai moliūgą pjausiu, skambtelėsiu  4u.gif
Dievuliau, kaip mes greitai senstam... O regis gi visai nesenai buvo tas laikas kai su Rolandu susikibę rankom po Kraštiečius vaikščiojot  wub.gif

Musu namu turbut jau tokia aura, kad vaikuciu daug butu biggrin.gif, pasiilgstam namu siek tiek ax.gif
Taigi Kalipse, senstam verysad.gif , bet yra is savo privalumu tame thumbup.gif , vis dar grazios ir protingos jau bigsmile.gif
Laba diena mamukai 4u.gif
Zemgalos pozityvo tikrai truksta cia, ku-ku mirksiukas.gif
Atsakyti