Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

QUOTE(Amelita @ 2013 12 05, 11:24)
Saunuole, zinau, o tik pries pora savaiciu suejo 7 metai.
Neissikapstom su mazaja is ligu...Kiekviena susikta virusa pagauna...Negaliu..Kaip noris nusisauti...

Sveikit 4u.gif
maniske jau zymiai maziau serga tfu tfu tfu ax.gif kad tik nebutu taip slapia,kaip vakar doh.gif nes gyzom permirke kojas.prie namu Saule pasake:mano batuose jura doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 12 05, 11:24)
Saunuole, zinau, o tik pries pora savaiciu suejo 7 metai.
Neissikapstom su mazaja is ligu...Kiekviena susikta virusa pagauna...Negaliu..Kaip noris nusisauti...

o jūs operavotės adenoidus, ar kažką maišau?
Papildyta:
QUOTE(marytejono @ 2013 12 05, 12:03)
Saule pasake:mano batuose jura  doh.gif

biggrin.gif

Jei taip atsitinka (ar sako, kad sušalo), sukišu vaikų kojas į šiltas voneles kuriam laikui, įbruku arbatos dar - man atrodo, pasiteisina.
Bet tai irgi grūdinimasis, man baisesni virusai būdavo.
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2013 12 05, 12:03)
Sveikit  4u.gif
maniske jau zymiai maziau serga tfu tfu tfu  ax.gif kad tik nebutu taip slapia,kaip vakar  doh.gif  nes gyzom permirke kojas.prie namu Saule pasake:mano batuose jura  doh.gif

Taviskei jau kiek metu? 5? Maniskei dar tik 3.

QUOTE(Ūla @ 2013 12 05, 12:13)
o jūs operavotės adenoidus, ar kažką maišau?
Papildyta:

biggrin.gif

Jei taip atsitinka (ar sako, kad sušalo), sukišu vaikų kojas į šiltas voneles kuriam laikui, įbruku arbatos dar - man atrodo, pasiteisina.
Bet tai irgi grūdinimasis, man baisesni virusai būdavo.

Jo operavom tai sloga zymiai lengviau suvaldyt. Anksciau tesdavosi 3 sav, dabar per 3 dienas ja suvaldom.. Ale, kai buna vidine sloga, tai tada buna blogai.O ji gyvate buna daznai..Bega viduje, i gerle, tada kosuliai, o per nosi niekas nebega.. Nuo tos vidines slogos kol kas niekas nepadeda. Ir plauniam, ir vaistai, ir grudinimai. 5 dienos darzelyje ir viskas namie sedim. Paskutini karta isgijo maziuke, ruosesmes leisti i darzeli, tai susirgo Ula, pirma karta si rudeni, tai uzkrete ir sese. Ir vel maziuke kencia. O as naktim kaip lunatikas bunu..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 12 05, 12:52)
Taviskei jau kiek metu? 5? Maniskei dar tik 3.
Jo operavom tai sloga zymiai lengviau suvaldyt. Anksciau tesdavosi 3 sav, dabar per 3 dienas ja suvaldom.. Ale, kai buna vidine sloga, tai tada buna blogai.O ji gyvate buna daznai..Bega viduje, i gerle, tada kosuliai, o per nosi niekas nebega.. Nuo tos vidines slogos  kol kas niekas nepadeda. Ir plauniam, ir vaistai, ir grudinimai. 5 dienos darzelyje ir viskas namie sedim. Paskutini karta isgijo maziuke, ruosesmes leisti i darzeli,  tai susirgo Ula, pirma karta si rudeni, tai uzkrete ir sese. Ir vel maziuke kencia. O as naktim kaip lunatikas bunu..

užjaučiu 4u.gif Man panašiai su Domantu būdavo - savaitė darže, trys - namuose. Bet kai išoperavo adenoidus, žymiai sumažėjo sirgimų (penkerių operavo). O gal sutapo, nes ir didesnis jau buvo. Bet jis ir dabar jautresnis visokiom orų permainom, nors ir sportuoja, ir didelis jau, atrodo. Tik tiek, kad neįsiserga, bet, žiūrėk, jau šniurkščioja ar kosinėja doh.gif Nu bet čia galbūt vaistų, antibiotikų kiekio milžiniško kūdikystėj pasekmės. Silpnas imunitetas ir neįsivaizduoju, kaip tai pakeist. O Barbora, va, stipri nuo mažiukės - atsimenu, kaip plaukai pasišiaušė man, kai kaime pro langą pamačiau spalio pabaigoj basą kieme po balas šokinėjančią. Treji kažkur buvo jai. Botai - šalia, o vaikas visas laimingas, šlapias, kojos - ledinės. Maniau, plaučių uždegimas garantuotas, o nieko, net slogos nebuvo. Nuo to laiko nebesijaudinau biggrin.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 05 gruodžio 2013 - 14:28
help.gif help.gif help.gif skubiai ieškau ledinuko (ledinio nykštuko) kaukės 6 m. berniukui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kalipse @ 2013 12 06, 20:41)
help.gif  help.gif  help.gif  skubiai ieškau ledinuko (ledinio nykštuko) kaukės 6 m. berniukui  ax.gif

Ir mažajam ( 2m ) ieškau bet kokios kaukės rolleyes.gif Gal kas galėtų išnuomoti už didelį šokoladą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 12 05, 00:23)
Pareina pati.

Tikrai saunuole.
Atsakyti
Labas, Perkunkiemio eglute papuosta. Lauksim sventes. smile.gif

Dukra siandien gavo Kaledu senio laiska, tai taip dziaugesi. wub.gif
Atsakyti
Nu ka, prasides statybos Eitminu g.prie Perkunkiemio 9 namo. Mane tie Perkunkiemio daugiaauksciai varo i nevilti... Dar gal butu baika tie dideli labirintiniai namai, bet kodel musu Perkunkiemio g.saligatviu nevalo?! Su vaikais baisu iseiti, nes buvo slidu. Tuoj istirps sniegas, tai bus ok, bet ziema ka daryti g.gif ....
Atsakyti
QUOTE(1cesna1 @ 2013 12 12, 22:08)
Nu ka, prasides statybos Eitminu g.prie Perkunkiemio 9 namo. Mane tie Perkunkiemio daugiaauksciai varo i nevilti... Dar gal butu baika tie dideli labirintiniai namai, bet kodel musu Perkunkiemio g.saligatviu nevalo?! Su vaikais baisu iseiti, nes buvo slidu. Tuoj istirps sniegas, tai bus ok, bet ziema ka daryti  g.gif ....

Reikia rasyti NPC,jei nevalo.as einu tik iki Ukmerges g.tai buvo pabarstyta smelio.
Pas mus name pasikeitus valytoja.tai kiek nesutinku jos,vis burbuliuoja doh.gif kazkada girdejau,kai su drauge kalbejosi,kokie negeri cia gyventojai doh.gif va karolininskese,tai patys eina ir tvakosi aplinka,o cia jai vargsei reikia tvarkyt...kita karta prie pasto dezuciu bambejo,kad gyventojai reklamu prideje ant pasto dezuciu,tai mb jai papasakojo,kad kai dirbo kita valytoja,atnesdavo deze ir ten visi mesdavo,tai ta,kad puole,kad mes patys gyventojai turime rupintis dezem g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marytejono: 13 gruodžio 2013 - 07:53
QUOTE(1cesna1 @ 2013 12 12, 22:08)
Nu ka, prasides statybos Eitminu g.prie Perkunkiemio 9 namo. Mane tie Perkunkiemio daugiaauksciai varo i nevilti... Dar gal butu baika tie dideli labirintiniai namai, bet kodel musu Perkunkiemio g.saligatviu nevalo?! Su vaikais baisu iseiti, nes buvo slidu. Tuoj istirps sniegas, tai bus ok, bet ziema ka daryti  g.gif ....

Ir kas gi cia bus? Gal jau zinai?
Atsakyti
Sveiki,
kaip nuotaikos? Ar jau Kaledom kvepia Jusu namose?!
Dovaneles paruostos? biggrin.gif
Atsakyti