Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

Labas, imetu nuoroda, nes noriu su Jumis pasidalinti labai fainu filmuku. smile.gif

drasi, fainuole mergyte
Atsakyti
Sveikos,
stai ir mes! Tupime namie-apsirgau vejaraupiais, SREKU seimyna mane dabar vadina smile.gif
Busimuju pirmokeliu teveliai, i kuria mokykla zadat leist savo vaikucius? As nunesiau prasyma i Fabijoniskiu vidurine mokykla. Turetume patekt ten.
Atsakyti
QUOTE(MargaritaB @ 2014 02 05, 21:05)
Sveikos,
stai ir mes! Tupime namie-apsirgau vejaraupiais, SREKU seimyna mane dabar vadina smile.gif 
Busimuju pirmokeliu teveliai, i kuria mokykla zadat leist savo vaikucius? As nunesiau prasyma i Fabijoniskiu vidurine mokykla. Turetume patekt ten.

labas
nepaskambinau tau tada blush2.gif laukiu is 1cesna1 naujienu bigsmile.gif
mes uzsirasem i medeinos ir zemynos

o gal dabar pas tave S atvest biggrin.gif nesirge nei vienas maniskiu vejaraupiais...bet dabar taip ne laiku butu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 02 05, 21:15)
labas
nepaskambinau tau tada  blush2.gif laukiu is 1cesna1 naujienu  bigsmile.gif
mes uzsirasem i medeinos ir zemynos

o gal dabar pas tave S atvest  biggrin.gif nesirge nei vienas maniskiu vejaraupiais...bet dabar taip ne laiku butu  doh.gif

Margarita, o kaip jauties? Sako, kad kai vejaraupiais serga suauges zmogus, tai jam buna zymiai sunkiau.Musu kaimynas ka tik sirgo, jam apie 30 metu.

MaryteJono, JAV uz tokius dalykus baudzia tevus, jei jie padaro vejaraupiu vakareli. As manau, kai susirgs vaikas, tada susirgs. Nevesciau specialiai. Bet sakoma, kad berniukams geriau susirgti kol jie dar mazi, nes gresia kaz kokios bedos del vaisingumo. Nezinau kiek tame tiesos.

Laukiu sniego arba lietaus..Labai purvina lauke..
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2014 02 06, 07:44)
Margarita, o kaip jauties? Sako, kad kai  vejaraupiais serga suauges zmogus, tai jam buna zymiai sunkiau.Musu kaimynas ka tik sirgo, jam apie 30 metu.

MaryteJono, JAV uz tokius dalykus baudzia tevus, jei jie padaro vejaraupiu vakareli. As manau, kai susirgs vaikas, tada susirgs. Nevesciau specialiai. Bet sakoma, kad berniukams geriau susirgti kol jie dar mazi, nes gresia kaz kokios bedos del vaisingumo. Nezinau kiek tame tiesos.

aha, o Norvegijoj išvis atimtų biggrin.gif

Mano vyras sirgo prieš kelis metus, su vaikais kartu, tai vaikai lengvai palyginti persirgo, o vyras tai su temperatūra aukšta, bėrimais žiauriais ir šiaip blogai jautėsi. Gerai, kad vaikų turim jau, tai netikrinsim, kaip ten su tuo vaisingumu biggrin.gif .
Tikiuosi, Margarita, tau viskas lengviau, sveik 4u.gif O tavo vaikai sirgę jau?

Važiuosim savaitgalį į sodybą turbūt, vyras juokauja, kad reik šašlykais pavasario sezoną jau atidaryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ūla: 06 vasario 2014 - 11:11
As gerai. Be temperaturos, tik isberta. Zinau, kad kasytis negalima, taciau esu keliata spuogeliu nudraskius, tikiuosi randu per daugiausiai neliks. Mano vyras vaikystej sirges, vaikai dar ne, bet gydytoja sake, po dvieju sav gali apsirgt. Jei ir jie apsirgs, tai turesim menesi atostogu, taciau as jau dabar vietoj nenusedziu, ech...

Marytejono - ne tu pirma taip juokauji :-) tegu naturaliom salygo suserga, t.y. kada lemta, tuomet ir susirgs.O seip viskas nuo imuniteto matyt priklauso, as tikiuosi, kad man komplikaciju nebus, jau 5 dienas sergu, viskas super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MargaritaB: 06 vasario 2014 - 17:02
Sveikos visos Perkunkiemio mamytes.
Žinau, kad rašysiu ne į temą, labai už tai atsiprašau iš anksto:)
Tiesiog norejau paskelbti kaimynems, kad parduodu vaikiškas pėdkelnes. Turiu įvairių dydžių, spalvų ir piešinukų. Sudėtis: 95% medvilnė, 5% elkastanas. Kaina 6 Lt
Taip pat parduodu vyriškas ir moteriškas kojines. 100% medvilnė. Įvairūs raštai, spalvos ir dydžiai. Kaina 2Lt.
Gyvenu Perkūnkiemio gatvėje, tad lauksiu svečiuose smile.gif
Geros nuotaikos tokiomis niūriomis dienomis kaip šiandien smile.gif
Atsakyti
http://www.lafem.eu/

Turėjau galimybę gauti didelį kiekį už mažesnę kainą (vietoj 8lt, mokėjau po 5 lt.). Galiu pasidalinti mirksiukas.gif Norinčios išbandyti, brūkštelkit AŽ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2014 02 11, 18:23)
Sveikos visos Perkunkiemio mamytes.
Žinau, kad rašysiu ne į temą, labai už tai atsiprašau iš anksto:)
Tiesiog norejau paskelbti kaimynems, kad parduodu vaikiškas pėdkelnes. Turiu įvairių dydžių, spalvų ir piešinukų. Sudėtis: 95% medvilnė, 5% elkastanas. Kaina 6 Lt
Taip pat parduodu vyriškas ir moteriškas kojines. 100% medvilnė. Įvairūs raštai, spalvos ir dydžiai. Kaina 2Lt.
Gyvenu Perkūnkiemio gatvėje, tad lauksiu svečiuose smile.gif
Geros nuotaikos tokiomis niūriomis dienomis kaip šiandien smile.gif

o! man labai aktualu, nereikia niekur vaziuoti, o kaip tik norejau ieti kur nors nupirkti, parasykite savo tel.nr. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos visos mamytės perkūnkiemio, jungiuosi ir aš į jūsų ratą . Noriu paklausti gal kas norėtų nemokamos depiliacijos cukraus pasta ? tik būtų 28 d. vasario penktadienį nuo 10 val. rašykite į až.

Prie to pačio norėčiau paklausti gal yra mamyčių kurių vaikučiai nuo 5-8 metukų, ieškome draugų :-)
Atsakyti
Labas, vyksta statybos eitminu g. Kas ten bus aisku. O kas bus uz tu statybu, nes statybininkai apsitvere nauja teritorija ir ten kaz ka statys...Gal kas zino?
Atsakyti
Labas rytas, su kalendoriniu pavasariu visas. 4u.gif
Atsakyti