Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

QUOTE(Kalipse @ 2013 04 27, 20:12)
Nu nevaryk  biggrin.gif   Geriau papasakok kur siandien buvot  rolleyes.gif

Vingio parke. smile.gif Prisirinkom zibuciu. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 27 balandžio 2013 - 22:35
labas
pas mus nuo erkinio skiepyta tik Saule.
as pati pernai buvau pasigavus laimo liga unsure.gif tai gerai,kad laiku islindo simptomai,nes prisikaiciau tokiu atveju doh.gif bet nebutu ir skiepas padejes,nes veikia tik nuo encefalito.
jau siemet kaimynes suo buvo parnese erke namo,bet sake,kad prisertas kazkuom ten,kad iskart jos mirsta,tai rado nebegyva lovoje doh.gif baisu
Atsakyti
Sveikos mamtytes. Ziuriu vienos jau antra vaikeli uzsiaugino, kitos augina pirmaji, o kitos dar tik laukiasi... Toks jau tas gyvenimas:) As esu is tu, kurios augina pirmagimi. Vasara jau planuojame krikstynas. Tad norejau, kad pasidalintumete savo patirtimi, ziniom apie krikstynu vieta. Zinau, kad yra tokia tema, bet norejau suzinoti, kur svencia Perkunkiemio semos. Gal kur netoli yra labai sauni vietele. Mes noretume kokios labai jaukios kavinukes.
Atsakyti
QUOTE(Slipse @ 2013 05 03, 12:44)
Sveikos mamtytes. Ziuriu vienos jau antra vaikeli uzsiaugino, kitos augina pirmaji, o kitos dar tik laukiasi... Toks jau tas gyvenimas:) As esu is tu, kurios augina pirmagimi. Vasara jau planuojame krikstynas. Tad norejau, kad pasidalintumete savo patirtimi, ziniom apie krikstynu vieta. Zinau, kad yra tokia tema, bet norejau suzinoti, kur svencia Perkunkiemio semos. Gal kur netoli yra labai sauni vietele. Mes noretume kokios labai jaukios kavinukes.

Mes sventem Pusynelyje tarp Suderves ir Vievio, kitos buvo prie Didziulio ezero, kavinej Tvirtove.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 03 gegužės 2013 - 19:35
Labas, gal kas turi Jeronimo namie? Tokio augalelio, noriu uzsiauginti.

Gal kas buvot cirke prie Vilniaus akropolio? Idomu kokie atsiliepimai? Ar patiko vaikams?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 05 18, 14:29)
Labas, gal kas turi Jeronimo namie? Tokio augalelio, noriu uzsiauginti.
Gal kas buvot cirke prie Vilniaus akropolio? Idomu kokie atsiliepimai? Ar patiko vaikams?

sveiki , jeronimo neturime . o cirke buvom pernai tam paciam . tai nelabai , bet viena kart galima nueiti . labai mazai gyvunu , tik arklys labai patiko ir berods bezdziones buvo , dar papugos . vienu zodziu nieko gero smile.gif
ir sedeti labai nepatogu mazai vietos , imkit bilietus pirmose eilese ten kedes , patogiau ir vietos daugiau
Atsakyti
QUOTE(iloncia1313 @ 2013 05 18, 14:53)
sveiki , jeronimo neturime . o cirke buvom pernai tam paciam . tai nelabai , bet viena kart galima nueiti . labai mazai gyvunu , tik arklys labai patiko ir berods bezdziones buvo , dar papugos . vienu zodziu nieko gero smile.gif
ir sedeti labai nepatogu mazai vietos , imkit bilietus pirmose eilese ten kedes , patogiau ir vietos daugiau

sveiki dar karta , buvom vakar cirke , tai labai patiko , nes visiskai nauja programa , tikrai nueit verta , iki 4 metu leidzia vaikus nemokamai
Atsakyti
QUOTE(iloncia1313 @ 2013 05 20, 21:11)
sveiki dar karta , buvom vakar cirke , tai labai patiko , nes visiskai nauja programa , tikrai nueit verta , iki 4 metu leidzia vaikus nemokamai

Kaip pasikeite tavo nuomone. smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 05 20, 22:21)
Kaip pasikeite tavo nuomone.  smile.gif

nes buvo su kuo palyginti . buvau pernai ir siemet . o jus dar nebuvot ?
Atsakyti
QUOTE(iloncia1313 @ 2013 05 20, 22:25)
nes buvo su kuo palyginti . buvau pernai ir siemet . o jus dar nebuvot ?

Po tavo pimo atsakymo ir atsoko fantazija. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 05 20, 22:36)
Po tavo pimo atsakymo ir atsoko fantazija.  rolleyes.gif

atsiprtasau kad isgazdinau , bet kad pernai tikrai labai prastas cirkas buvo
Atsakyti
sveiki kaimynai ,
gal kas atostogavo Venspilyje ir turit kontaktus kur galima apsistoti ? aciu
Atsakyti