Įkraunama...
Įkraunama...

Perkūnkiemis

QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 08 02, 16:07)
mokejom 700lt + komunalines uz 2kambarius (42kv), mokesim 900+komunalines (2k., 46kv)..

mastom, bet reik pinigeliu pradiniam inasui sukaupt  unsure.gif

Maziukas butukas. 42-46 kv. m.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 02, 16:41)
Maziukas butukas. 42-46 kv. m.

2 kambariai - svetaine su virtuve ir maziuuukas miegamasis. kol mes tik 2, mums pilnai pakanka smile.gif

smagu siaip i kitokio tipo nama kraustytis ax.gif gal garso izoliacija bus geresne bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*Dama: 02 rugpjūčio 2013 - 15:46
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 08 02, 16:43)
2 kambariai - svetaine su virtuve ir maziuuukas miegamasis. kol mes tik 2, mums pilnai pakanka smile.gif

smagu siaip i kitokio tipo nama kraustytis  ax.gif  gal garso izoliacija bus geresne  bigsmile.gif

Is kurio namo kraustotes i kuri? Mes pvz. kaimynu visai negirdim, atrodo, kad gyvenam vieni. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 02, 16:54)
Is kurio namo kraustotes i kuri? Mes pvz. kaimynu visai negirdim, atrodo, kad gyvenam vieni. smile.gif

is giruliu g 10 i perkunkiemio g pilkai oranzinius namus (kur maisto prekes, picerija).
pas mus kazkas tragisko su virsutiniais kaimynais.. girdim kaip TV garsiau ziuri, ryte-vakare apie ka kalbasi (juokemes su B, kad anie net neitaria, kad zinom, kiek uzdirba, ka pietums valge biggrin.gif ), kaip smileysex.gif daro doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 08 02, 16:57)
is giruliu g 10 i perkunkiemio g pilkai oranzinius namus (kur maisto prekes, picerija).
pas mus kazkas tragisko su virsutiniais kaimynais.. girdim kaip TV garsiau ziuri, ryte-vakare apie ka kalbasi (juokemes su B, kad anie net neitaria, kad zinom, kiek uzdirba, ka pietums valge  biggrin.gif ), kaip  smileysex.gif daro  doh.gif

Kosmaras.... doh.gif doh.gif As gyvenu kur maisto prekiu parduotuve. Tai nieko negirdziu.
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 02, 17:04)
Kosmaras.... doh.gif  doh.gif As gyvenu kur maisto prekiu parduotuve. Tai nieko negirdziu.

tai tokiame pat ir mes gyvensime. tik arciau veikmes namu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 08 02, 17:06)
tai tokiame pat ir mes gyvensime. tik arciau veikmes namu smile.gif

Supratau. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 02, 17:07)

o kaip paciai? seniai cia gyvent? kaip pavyko (jei pavyko) paatostogaut? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 08 02, 17:16)
o kaip paciai? seniai cia gyvent? kaip pavyko (jei pavyko) paatostogaut?  smile.gif

Gyvenam nuo 2007 m. pradzios. Viskas gerai. Siek tiek atostogauju ir dar paatostogausiu. smile.gif Patinka man vasara. smile.gif Dievinu silta ora, saule. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 02, 18:45)
Gyvenam nuo 2007 m. pradzios. Viskas gerai. Siek tiek atostogauju ir dar paatostogausiu. smile.gif Patinka man vasara. smile.gif Dievinu silta ora, saule.  wub.gif

pas mane tik iki 15d. tai leksim i B teviske ryt, uosvio lankyt biggrin.gif pabusim gal pora dienu.
vasara man patinka, jeigu ner dideliu karsciu. sunkiai juos pernesu. jau geriau per salta, nei per karsta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikų*Dama @ 2013 08 02, 18:53)
pas mane tik iki 15d. tai leksim i B teviske ryt, uosvio lankyt  biggrin.gif pabusim gal pora dienu.
vasara man patinka, jeigu ner dideliu karsciu. sunkiai juos pernesu. jau geriau per salta, nei per karsta  biggrin.gif

Kurioj pusej gyvensi P ar Š?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2013 08 02, 18:54)
Kurioj pusej gyvensi P ar Š?

langai i pietus

dabartiniam i rytus buvo, tai jega- vakare bute jau vesoka, miegot lengviau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikų*Dama: 02 rugpjūčio 2013 - 17:57