Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

QUOTE(edita_super @ 2008 07 23, 07:44)
labai jau graziuo nuotraukos thumbup.gif

Labai aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2008 07 23, 11:24)
drinks_cheers.gif

man irgi nepriimtini tokie vadinami "tusai" krikstynu proga  schmoll.gif Ir atvirai kazkas jau pakomentavo kad vaikutis svarbus tik artimiausiems zmonems, o visokioms pusseserems ir tetoms tai tik balius kur pavalgys ir pagers (buna isimciu kaip minejo kad bendrauja kaip seses ir panasiai) ....o tipo kelti baliu vien tam kad cia ale gimines tradicija ir visa gimine sukviesti tai irgi nesamone.....
Musu krikstynos si sestadieni bus ir dalyvaus tie zmones kurie mano dukriuka myli nemaziau nei mes patys teveliai.....o pvz mano mociute, kuri net nesugebejo per 9 menesius nei ant ranku paimt proanukeles nei siaip koki demesi parodyt, net nematau reikalo jai dalyvauti vien tam kad dalyvauti , lygiai tas pats ir su giminem.....

Visiskai sutinku, kad nereik kviesti tokiu, kuriu net nelabai prisimeni, kaip atrodo. Musu krikstynose buvo 40 zmoniu, bet beveik visi draugai, nes su giminrm rysiai labai jau migloti verysad.gif . Bet krikstavaikio promociute buvo - ji saunuole, pati pirmoji, dar gimdymo namuose, proanukeli aplanke.
Atsakyti
QUOTE(Laura_online @ 2008 07 23, 11:24)
drinks_cheers.gif

man irgi nepriimtini tokie vadinami "tusai" krikstynu proga  schmoll.gif Ir atvirai kazkas jau pakomentavo kad vaikutis svarbus tik artimiausiems zmonems, o visokioms pusseserems ir tetoms tai tik balius kur pavalgys ir pagers (buna isimciu kaip minejo kad bendrauja kaip seses ir panasiai) ....o tipo kelti baliu vien tam kad cia ale gimines tradicija ir visa gimine sukviesti tai irgi nesamone.....
Musu krikstynos si sestadieni bus ir dalyvaus tie zmones kurie mano dukriuka myli nemaziau nei mes patys teveliai.....o pvz mano mociute, kuri net nesugebejo per 9 menesius nei ant ranku paimt proanukeles nei siaip koki demesi parodyt, net nematau reikalo jai dalyvauti vien tam kad dalyvauti , lygiai tas pats ir su giminem.....

Pas mus buvo toli gražu ne "tūsas". Gal ir atrodo, kad nemažai žmonių (25), bet kad visi savi , artimi ir patys brangiausi žmonės. Pats Krikštas tikrai nenublanko, pries vaišes schmoll.gif Galbūt taip atrodo, kad mums irgi svarbu buvo Krikštas, o ne tai kas vyks po to, kaip ir t.t... Viskas natūraliai, šiltai wub.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos kalbam apie sumas , o ne apie nuomones tongue.gif Kas ka mano 4u.gif
Atsakyti

mirksiukas.gif
Atsakyti
KRIKSTYNOSE DALIVAVOM PRIES 2 SAV. thumbup.gif (BUVOM KRIKSTO TEVAI) ISLEIDOM APIE 300 LT. BAZNYCIOJE 50,DRABUZELIAI KRIKSTASUNIUI 70,SUVENYRAI ,LAIKRASTUKAS 70,DOVANAI 100, ax.gif
Atsakyti
Musu krikstynose 08.02 dalyvavo 10 zmoniu + 4 vaikuciai ( 4 men, musu 1.8 metu, 2 metu, 7 metu) Krikstas buvo baznycioje, aukojo kriksto teveliai, nezinau kiek lt. Tada visi pasifotografavom- fotografavo drauge, nieko nekainavo. Nuvaziavom papietauti "Prie didziulio", ten vaises kainavo 350 lt. Tada grizom namo valgem kriksto torta. Tortas buvo kriksto teveliu. Suknele pirko taip pat kriksto tevai. Mums beliko nusipirkti tik kojinaites ir basutes.
Atsakyti
Mums krikstynos kainavo 1500lt. Cia sudeta viskas ,ir kriksto tevu ir tevu ir seneliu islaidos . Kadangi kriksto tevais buvo buvo mano dukte tai tiksliai galiu pasakyti - jai kainavo 800 lt. , teveliams tik nuotraukos foto atejle 280 lt. ,viskas kitka -musu seneliu , o musu buvo tik 10 zmoniu ,Jums spresti -daug ar mazai ax.gif
Atsakyti
Manau, 1500 Lt 10-ciai zmoniu nera didele suma, tai greiciau optimali suma.
Siaip viskas priklauso nuo to, kur vyksta vaises (kaip ir visu kitu svenciu), ir kokias konkreciai dovanas perka krikstateviai ar kiti sveciau. Maciau, kaip drauge krikstynoms nupirko tokius labai keistus veidrodzius is gyvuneliu ir namuku krikstynu progai, tai ta dovana kainavo berods 300 Lt. Ir atrode ispudingai. Vaises manau galima 10-ciai zmoniu namuose parengti uz 600 Lt- bus puikios vaises- tik aisku sudetingiau nei restorane. Plius dar fotosesijos ir vaiko rubeliai. Manau realiai galima isleisti koki 1000 litu.
Atsakyti
Musu krikstynose dalyvavo 9 zmones- patys artimiausi.
Musu islaidos:
350lt kavineje uz pietus,
apie 150lt dovanoms krikstateviams ir kitiems
300lt fotografui
drabuziams(tevu)- apie 200lt, bet juos bus galima panaudoti dar ne vienai
progai rolleyes.gif

Atrodo nieko per daug nedareme, o vistieks susidaro suma apie 1000lt. g.gif
Aisku, neskaiciavau krisktateviu islaidu- aukos baznyciai ir musu princes drabuzeliu. Torta uzsake mociute

Vat tokios musu krikstynos ir islaidos rolleyes.gif
Atsakyti
Cia pasiskaitinejus atrodo nemazos sumos gaunasi, bet viska sudejus taip ir iseina ax.gif
Atsakyti
Neskaiciavau,nes kazkaip net nera noro.Svarbu,kad svente visiems patiko wub.gif Bet virs 4000lt isejo tikrai doh.gif Na bet ir ruosiausi visa vasara,tai kazkaip net nepajutau tokiu sumu biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti