Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

QUOTE(mazhulia @ 2006 07 11, 05:28)
bus 60zm tai kol kas suskaiciavom 2000 doh.gif o po baliaus esu tikra viska suskaiciavus bus daugiau..  doh.gif

Oho kiek žmonių blink.gif tai pas jus jau visos vestuvės gausis thumbup.gif
Jei turėčiau galimybių ir aš tokias daryčiau su visais įmanomais pribumbasais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2006 07 11, 12:30)
Oho kiek žmonių  blink.gif  tai pas jus jau visos vestuvės gausis  thumbup.gif
Jei turėčiau galimybių ir aš tokias daryčiau su visais įmanomais pribumbasais  bigsmile.gif

matai, mes tik geguze pradejom viska galvoti, tai visi restoranai, kur norejom daryt jau uzimti rugpjuciui(vestuviu metas). Teko nuomot patalpas, kurios labai daug kainuoja ir nera skirtumo kiek zmoniu, na, tik maisto atzvilgiu. Tad ir sukvietem visus gerus draugus ir visas tetules tongue.gif
Atsakyti
nezinau mes dareme namuose stalas luzo nuo vaisiu, buvo salta, tai nusprendem su mazium nevaziuoti i kavine nors planavome tikrai ne namuose daryti. mums ant 10 zmoniu, kokia 600lt gavosi, gal 700lt g.gif
Atsakyti
per vieno vakiuko krikstynas buvo apie 35 zmones, sventem namuose tai isejo apie 500lt kito pas uosviu buvo apie 25 ir tiek pat palikom doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Planuojam prieš naujus metus švęsti kaimo turizmo troboj, apie 20 žmonių, kainuos apie 2000Lt. Krikštysim Kretingos vienuolyne. Norim įsimintinos šventės ax.gif
Atsakyti
Krikstinau Birstono baznycioje. ana vasara,rugpjuti. buvo 22 zmones.sventeme namuose. oras geras tai viskas vyko kieme. su vaisemis ir musu pasipuosimu isejo apie 3000 lt. plius kai kurie sveciai viesbuti nakvojo tai dar apmokejom tai +300 lt.
Atsakyti
Pas mus buvo kažkur 30 žmonių... balius vyko kavinėje... sumokėjom 1200 Lt cool.gif bet degtinę ir vyna neskaičiuoju... o išgėrė tikrai nemažai doh.gif
Atsakyti
krikštynos man kaip krikšto mamai kainavo : dovana 350 lt, kunigui 50 lt, šampanas, saldainiai 20 lt. maistas vaiko mamai kainavo apie 200 lt, drabužėlius padarė pati, tai nieko, bet kai pirkau pirmam vaikui kainavo 120 lt. gėrimai šampanas, vynas-50lt. aš buvau prieš gėrimą, nes juk šventė tai vaiko ir nereikia per daug piknaudžiauti gėrimais. tai viską suskaičiavus mano išlaidos 420 + benzinas, o vaiko mamos apie 300 lt.(bet žmonių buvo nedaug, tik 12)
Jei norite gražių, įdomių krikštynų manau išlaidos apie 2000 lt ir daugiau
Atsakyti
Sveikos mamytes ,pasidalinsiu savo patirtim mirksiukas.gif
Mes krikstynas sventem kavineje Kaune " SENI VARTAI",buvo 20 zmoniu,viso sumokejom 500lt
Uzsakinejom tik karstus ir saltus ,begale doh.gif kavos ,vynas 4buteliai,sultys.Leido patiems atsinesti tortus ir saldumynus.Turejom du tortus ,sakoti ir simtalapi. Visus saldumynus supirko mociutes.Kriksto mama ir nese torta.Stipriu gerimu atnese sveciai,mes dar turejom atsinese 2b brendzio. Maisto ir gerimu uzteko per akis. drinks_cheers.gif
Dar foto atelje uz nuotraukas sumokejom apie 400lt Labai daug nuotrauku darem,bet galima ir maziau. doh.gif
Atsakyti
Mes savo mažająkrikštijom Rumšiškių buities muiziejuje, pagal senovinius papročius. Buvo labai įdomu ir gražu. Iš pradžių vienoje sodyboje mus pasitiko šeimininkė (tos sodybos) darė viską kaip senovėje, paskui su trim arkliais (na žinoma ir trim vežimais) važiavom į koplytėlę, ten mus pasitiko kunigas. Pakrikštijo toje bažnytėlėje, o tada visi kelevome į karčemą, ten buvom užsisakę salytę (su maistu ir gėrimais). Pabuvom kokias keturias valandžikes ir visi išsiskirsrėm... Šventė buvo tikrai graži ir įdomi (netradicinė) O visa tai mums kainavo apie 2000 Lt. Manau už tokį renginį tikrai negaila pinigėlių... biggrin.gif
Atsakyti

Mes savo mažiausiąjį krikštijom liepos mėnesį. Taip jau sutapo, kad liepos 6 mūsų vestuvių 10-metis, tai kartu ir krikštynas pasidarėm. Buvo apie 45 žmonės. Balius vyko kavinėje. Kavinės maistas (buvo tikrai thumbup.gif namuose pati tikrai taip nepasidaryčiau, nors ir sugebu ax.gif , bet laiko stoka ir t.t.) kainavo apie 2500lt.
Alkoholis ir tortai atskirai dar apie 1000lt, žinoma dar svečiai kelis atsinešė tongue.gif
Drabužiams (mes esam 5-iese) dar 1000lt
Atrakcijos ir salės pasipuošimas, tą jau dariausi pati dar 200lt...
Žodžiu viską sudėliojus apie 6000Lt dingo doh.gif
Bet užtat smagu buvo thumbup.gif
Atsakyti
oho taip nemenkai tos krikštynos kainuoja smile.gif
Atsakyti