Rūbelius supirko krikštamotė, kunigui llitų davė irgi kūmai. Šašlykus, šakotį, kavą, arbatą suruošė uošviai ( baisiausiai norėjo ruošti patys, nes pirmos ankūkės krikštynų vaišes paruošė mano tėvai ). Tai mums kainavo tik dovanėlės svečiams ir pačių rūbai - apie 300 Lt .
Mums svente atsiejo virs 1000 (ceremonija rumsiskese, mano, vyro drabuziai, vakariene restorane). Kriksto rubus pirko krikstateviai.
QUOTE(Ingeborga_ @ 2010 07 16, 12:58)
Mums svente atsiejo virs 1000 (ceremonija rumsiskese, mano, vyro drabuziai, vakariene restorane). Kriksto rubus pirko krikstateviai.
Kokiam restorane sventet, jei ne paslaptis?
planuojam neviršyti 3000lt, viską pirksim patys, švęsim namuose bus 18 žmonių (+/- 1)
Mum krikstynos kainavo apie 700 lt. (maistas, kriksto rubai (megzta pacios), dovaneles senialiams ir krikstateviams, baznycia ir kitos smulkmenos). Zmoniu buvo 12 suaugusiu ir 6 vaikai. Sventem namuose.
QUOTE(vaidagad @ 2010 07 03, 00:10)
Nepykit, kad pasisakysiu, bet kazin zmones veseilia daro ar vaiko krikstynas. Prisiminkit senus laikus kaip budavo vaikelis kriksto tevai ir vaikelio tevai. Nemanau, kad tam vaikeliui balius idomus, toks vaizdas, kad susirenka ne vaiko svente svest o pabaliavot. 

Pritariu.

Nu man tai 3000 lt atrodo daug krikstynoms

QUOTE(zyzna @ 2010 07 18, 14:55)
planuojam neviršyti 3000lt, viską pirksim patys, švęsim namuose bus 18 žmonių (+/- 1)
QUOTE(Leticija @ 2010 07 21, 22:23)
as tai i sita kaina irasau apsoliuciai viska, vazinejimus, drabuzius, kirpyklas-viska

8 suauge zmones ir 3 vaikai.
Kriksto drabuzeliai (neriau pati) ir avalyne, staltiese Rumsiskems viso 171Lt, Rumsiskese 300Lt, baznycioj 50Lt, kavinuke 140Lt, dovanele kirkstateviams 50Lt. Viso 711Lt
Seimynai pasipuost + kirpykla 280Lt, na kuras, bet jo jau neskaiciuoju.
Foto - MB brolis fotografavo, tai kainuos tik nuotrauku gaminimas
Krikstateviams kainavo Rumsiskese vaises 140Lt, sidabrinis pinigelis 25Lt, skraiste su zvake (nezinau), saldainiai ir dovanele kriksto dukrytei (auksiniai auskariukai), auka baznyciai
Kriksto drabuzeliai (neriau pati) ir avalyne, staltiese Rumsiskems viso 171Lt, Rumsiskese 300Lt, baznycioj 50Lt, kavinuke 140Lt, dovanele kirkstateviams 50Lt. Viso 711Lt
Seimynai pasipuost + kirpykla 280Lt, na kuras, bet jo jau neskaiciuoju.
Foto - MB brolis fotografavo, tai kainuos tik nuotrauku gaminimas

Krikstateviams kainavo Rumsiskese vaises 140Lt, sidabrinis pinigelis 25Lt, skraiste su zvake (nezinau), saldainiai ir dovanele kriksto dukrytei (auksiniai auskariukai), auka baznyciai

Mes isleidome truputi virs 4000lt
aš - krikšto mama,tai:
1) batukai+suknytė ~70lt skraistę padarysim patys;)
2) žvakė ~20lt
3) tortui ~100lt
4) ir jeigu galėsiu sau leisti, tai dar fotografę ~250lt
plius dar išlaidos sau, tai kol kas į 500lt norėčiau įtilpti
1) batukai+suknytė ~70lt skraistę padarysim patys;)
2) žvakė ~20lt
3) tortui ~100lt
4) ir jeigu galėsiu sau leisti, tai dar fotografę ~250lt
plius dar išlaidos sau, tai kol kas į 500lt norėčiau įtilpti