Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek išleidote krikštynoms?

Rūbelius supirko krikštamotė, kunigui llitų davė irgi kūmai. Šašlykus, šakotį, kavą, arbatą suruošė uošviai ( baisiausiai norėjo ruošti patys, nes pirmos ankūkės krikštynų vaišes paruošė mano tėvai ). Tai mums kainavo tik dovanėlės svečiams ir pačių rūbai - apie 300 Lt .
Atsakyti
Mums svente atsiejo virs 1000 (ceremonija rumsiskese, mano, vyro drabuziai, vakariene restorane). Kriksto rubus pirko krikstateviai.
Atsakyti
QUOTE(Ingeborga_ @ 2010 07 16, 12:58)
Mums svente atsiejo virs 1000 (ceremonija rumsiskese, mano, vyro drabuziai, vakariene restorane). Kriksto rubus pirko krikstateviai.

Kokiam restorane sventet, jei ne paslaptis?
Atsakyti
planuojam neviršyti 3000lt, viską pirksim patys, švęsim namuose bus 18 žmonių (+/- 1)
Atsakyti
Mum krikstynos kainavo apie 700 lt. (maistas, kriksto rubai (megzta pacios), dovaneles senialiams ir krikstateviams, baznycia ir kitos smulkmenos). Zmoniu buvo 12 suaugusiu ir 6 vaikai. Sventem namuose.
Atsakyti
QUOTE(vaidagad @ 2010 07 03, 00:10)
Nepykit, kad pasisakysiu, bet kazin zmones veseilia daro ar vaiko krikstynas. Prisiminkit senus laikus kaip budavo vaikelis kriksto tevai ir vaikelio tevai. Nemanau, kad tam vaikeliui balius idomus, toks vaizdas, kad susirenka ne vaiko svente svest o pabaliavot. doh.gif

Pritariu. smile.gif Manau, krikštynos neturi būti toks išpūstas reikalas ar didžiausia puota. Tai vaikučio šventė, ne tėvelių. Bet kiekvieno teisė rinktis, o čia mano nuomonė. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiduuulia: 19 liepos 2010 - 15:30
Nu man tai 3000 lt atrodo daug krikstynoms unsure.gif
Atsakyti
Virs 3000 lt. Nuostabioje kaimo turizmo sodyboje 20 zmoniu.
Atsakyti
QUOTE(zyzna @ 2010 07 18, 14:55)
planuojam neviršyti 3000lt, viską pirksim patys, švęsim namuose bus 18 žmonių (+/- 1)

QUOTE(Leticija @ 2010 07 21, 22:23)
Nu man tai 3000 lt atrodo daug krikstynoms  unsure.gif

as tai i sita kaina irasau apsoliuciai viska, vazinejimus, drabuzius, kirpyklas-viska blush2.gif ir manau kad nevirsysim siu pinigu, tik paprasciausiai tiek atsideje turim rolleyes.gif suasmeninau Jusu posta biggrin.gif
Atsakyti
8 suauge zmones ir 3 vaikai.
Kriksto drabuzeliai (neriau pati) ir avalyne, staltiese Rumsiskems viso 171Lt, Rumsiskese 300Lt, baznycioj 50Lt, kavinuke 140Lt, dovanele kirkstateviams 50Lt. Viso 711Lt
Seimynai pasipuost + kirpykla 280Lt, na kuras, bet jo jau neskaiciuoju.
Foto - MB brolis fotografavo, tai kainuos tik nuotrauku gaminimas ax.gif
Krikstateviams kainavo Rumsiskese vaises 140Lt, sidabrinis pinigelis 25Lt, skraiste su zvake (nezinau), saldainiai ir dovanele kriksto dukrytei (auksiniai auskariukai), auka baznyciai rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gabe: 24 liepos 2010 - 09:58

Mes isleidome truputi virs 4000lt
Atsakyti
aš - krikšto mama,tai:
1) batukai+suknytė ~70lt skraistę padarysim patys;)
2) žvakė ~20lt
3) tortui ~100lt
4) ir jeigu galėsiu sau leisti, tai dar fotografę ~250lt
plius dar išlaidos sau, tai kol kas į 500lt norėčiau įtilpti wink.gif
Atsakyti