Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(jottauute @ 2013 03 14, 22:37)
Jus neisivaizduojat to rasinejimo,is pradziu apeliavimo ,kad matosi,jog as geras zmogus,veliau kad bumerangu man viskas atsisuks,slykstu,bjauru,nenoriu su tokiu zmogum nieko bendro turet..
Dar puske sake,kad temoje neptikimu pirkeju apsmeize,tikra ta zodzio prasme slykstu ,fui... doh.gif

Net nesileisciau i kalbas su tokia persona cool.gif Neissiklausinejo iki galo pirkdama - jos beda, kad isivaizdavo ar tikejosi ko kito, zmogus realiai turi pamastyti kaip tas rubas ant jo atrodys. Neimkit taip i sirdi 4u.gif
Atsakyti
drugstore tax yra?
Atsakyti
Jei visos nepatikusias prekes grazinti uzsimanys... Tokio susitarimo (grazinti netikusi ruba) su Jumis nebuvo, taip kad..
Cia yra jos problema, jei jai netinka/nepatinka/nebesinori..

Juk Jus negrazinate netikusiu prekiu Rudaplaukei wink.gif
Pamirskite ta persona ir ramiai eikite miegoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aleja.lt: 14 kovo 2013 - 21:55
Merginos, priminkit, iš kur labai pigiai pirkot Biodermos vandenį? ax.gif
Atsakyti
Nu nors i nepatikimu pirkeju tema neitraukta,galesiu toliau prekiaut lotuliukas.gif Be rysio situacija ir tiek doh.gif
Aciu mergaites.
Atsakyti
[quote=Ditele,2013 03 14, 20:14]
Mergiukai, oro_buckis.gif aciuks.gif group.gif už šmutkelius - kadangi šįkart šmutkių proto ribose ir senokai detaliai beatsiskaitinėjau, tai šįkart jau pasisakysiu tongue.gif Swarowskiukų auskariukų setukas wub.gif wub.gif wub.gif - bus mylimukų mylimukai, nes mano stiliuko

Senokai ir man i aki krite siti auskariukai. Labai idomu kaip ausyje atrodo, ar labai maziukai?
Atsakyti
Ačiū už siuntinukus 4u.gif 4u.gif Super viskas thumbup.gif
Atsakyti
Aciu merginutems uz pirkimus, siuntimus, Loren - uz dalinimus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ziauriai fainuciai Kenneth Cole batukai - kai per Diapers visos pirkome, bet jau kad didinti - tai vaikas dar skesta, o maniau rudeni i pirma klase bus gerai doh.gif . Bet tokie grazus, lengvi, kad priaugs - vaikas tik isikibo ir eme kaulyti, kad neparduociau lotuliukas.gif http://www.diapers.c...nt-prize-532913

Ir Aeropostale kapriukus treningiukus kur po namus planavau, teks parduoti, nes neilendu i S. Mistika man su tais Aeropostale dydziais...Vyro treningas seniau atrode lyg didintas, o sitos mazokos (dar nera buve kad i S treninga neitilpciau...). Pasiulysiu i isparduotuve 4u.gif
O visa kita dziugina ir tinka thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū mergiukai už siuntinuka 4u.gif Jus nuostabios thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Laba vakara,
noreciau pasiulyti svarkeli striukyte, dydis xs (USA 2-4). Rasyti i AZ.
user posted image

Atsakyti
mergaites, ar jums leidzia hautelook leopardinius current/elliot dzinsus isidet i krepsiuka?
man nededa, nors bendram psl yra...
Atsakyti
QUOTE(LOCKETS @ 2013 03 14, 23:36)
mergaites, ar jums leidzia hautelook leopardinius current/elliot dzinsus isidet i krepsiuka?
man nededa, nors bendram psl yra...

29 turiu krepsiuke, gal reikia ax.gif
Atsakyti