Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgalaikis gelinis lakavimas

Mano siandieninis IBD Green monster (dar visai nesinori lakuotis ryskiai, ner to pavasrio, ziema verysad.gif )
user posted image

Ar kuri nors bande, ar zino ka nors apie siuos Prancuziskus UV lakiukus?
user posted image
http://www.youtube.c...h?v=GjJZlFAWRjA
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 03 29, 17:47)
o i ja telpa 5 pirstai?

Ne, tik 4
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo conve®se: 31 kovo 2013 - 02:02
QUOTE(DiStyle @ 2013 03 30, 17:25)
Ta meistre tai as  lotuliukas.gif Cia kai pati lakuojuos man atsoka lakas su baze nuo galiuku.. Siaip niekas neapsitrina, spalva nedingsta, tiesiog kita naga galiu ikisti tarp nago ir viso lakavimo smile.gif Cia man siule mergaite eiti lakuotis i salona, bet gaila 20 svaru. Beto, ji man buvo nulakavusi, bet nebuvo progos pamatyti kiek laikys, nes (labai nessigilinant del priezasciu) ant virsaus dar kelis sluoksnius lako uzsivariau, tai laike net dvi sav, kol gavau savo priemones...

biggrin.gif tada nezinau nei ka patart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 30, 21:58)
Mano siandieninis IBD Green monster (dar visai nesinori lakuotis ryskiai, ner to pavasrio, ziema  verysad.gif )

bigsmile.gif Dievinu zalia spalva,liuks liuks liuks!Turiu tokia is Progelio.Kiek sluoksniu lakinai?:-)
Atsakyti
Sveikos, tokia durna mintis sove, o negali buti, kad atsoka lakas del to, kad per storai baze tepu (nors stengiuos tikrai plonai uztept)? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolkuce @ 2013 03 31, 10:43)
bigsmile.gif Dievinu zalia spalva,liuks liuks liuks!Turiu tokia is Progelio.Kiek sluoksniu lakinai?:-)

Uzvariau 4 plonycius, bet 3 tikrai nepakanka schmoll.gif
Jo pas tave ta vinsor green, praktiskai tos pacios, realiai zaluma kiek i melynuma, su pilku atspalviu, man patinka, kad nera tokia isreiksta ta zaluma kai buna su geltonu atspalviu doh.gif
O kaip nusiima tavo turima zaliuke? Nu bliamba, broliene skundziasi, kad neeinasi jai nutirpint SN aloha punch ir cupid arows spalvu, teko gramdyt ( tirpde ir HG ir PN tirpikliais ir nudilinusi topa net su laku vietomis, bet kaip icementuotas sake)
Man puikiai nutirpsta SN, parsiveziau ka tik is jos sias spalvas, bandysiu
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alincia @ 2013 03 31, 21:24)
Uzvariau 4 plonycius, bet 3 tikrai nepakanka  schmoll.gif
Jo pas tave ta vinsor green, praktiskai tos pacios, realiai zaluma kiek i melynuma, su pilku atspalviu, man patinka, kad nera tokia isreiksta ta zaluma kai buna su geltonu atspalviu  doh.gif
O kaip nusiima tavo turima zaliuke? Nu bliamba, broliene skundziasi, kad neeinasi jai nutirpint SN aloha punch ir cupid arows spalvu, teko gramdyt ( tirpde ir HG ir PN tirpikliais ir nudilinusi topa net su laku vietomis, bet kaip icementuotas sake)
Man puikiai nutirpsta SN, parsiveziau ka tik is jos sias spalvas, bandysiu
smile.gif

Ne manes klausėte, bet kad jau turiu ta spalva tai galiu atsakyti smile.gif
Tiek nešiojasi tiek nusiima puikiai. Labai džiaugiuosi atradusi SN lakus thumbup.gif jokių garbanu, jokių nubegimu thumbup.gif
Atsakyti
Aciu smile.gif
Nu tada tikrai nesuprantu kame kampas, bandysiu ant saves ir mamos,nes man kuo puikiausiai mano turimos SN spalvos, dabar peleneje numaciau nauju splavu isigyt, tai ir pasimeciau, po turetu keletos vokisku fufliaku nenosinori naugu aukoti doh.gif
Gavau EF tiffany ir lil dres, skystaliuks, po 4 sluoksniukus tolka pesnia reikes lakuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Šv.Velykomis smile.gif Ziema dar pas mus..tiek sniego doh.gif
Noriu paklausti,gal kam yra taip buve:nuimdinejant geli laka,istraukiant naguti is folijos,jis buvo susisukes kaip dudele doh.gif Aisku atsitiesino paskui,bet issigandau..nuo ko taip galejo nutikti?
Atsakyti
QUOTE(Indrushka @ 2013 03 31, 21:35)
Ne manes klausėte, bet kad jau turiu ta spalva tai galiu atsakyti smile.gif
Tiek nešiojasi tiek nusiima puikiai. Labai džiaugiuosi atradusi SN lakus  thumbup.gif jokių garbanu, jokių nubegimu  thumbup.gif

Sveikos. Gal galit mane paprotinti kas yra SN lakai ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viliuosi @ 2013 04 01, 20:14)
Sveikos. Gal galit mane paprotinti kas yra SN lakai ? 4u.gif

supernail progel smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2013 04 01, 20:00)
supernail progel  smile.gif
user posted image

Ačiū. Kokios jų kainos? Kaip nusiima?
Atsakyti