QUOTE(RitaRazi @ 2013 03 21, 11:47)
Todel i kauna ir vaziavau, tik gydytoja Banga jau 2 savaites kaip sirgo - "pavelavau"

bet buvo gerai ir su kt. gydytoja ir akusere
Bet atsakykit jus man i
Klausima - kokiu galu reiketu i Kauna trenktis, ar Vilniuje nebutu galima sudaryti tokiu salygu??? Juk sostine, juk nesudetinga, juk tikrai moketu ir salygos yra, ir vanduo neatjungtas, ir vonios yra? Juk giriasi geriausiais ir brangiausiais
remontais.. O ko nera? Juk tik truputi gera nora ijungtu ir kazka (gal didybe, gal arogancija, kal "teisuoliskuma", nezinau) galvoje isjuntu - kiek daug butu padaryta tokiomis nedidelemis sanaudomis

Sito nesuprantu..
Tuose Kauno krikscioniskuose tikrai nieko ypatingo nera, sienos ir remontas net sakyciau siaip sau, apart zmoniu, kurie tikrai myli savo darba ir gerbia mama ir ateinancia gyvybe.
Gal paaiskintumet man sita fenomena?
Silvaria, va sitoj vietoj as matau jusu taip "nutrolinta" Dieviskuma", tiesa, be nusvitimo..
Taip, tai darosi principo reikalas, bet ne tik toms, kurios gimde namie, bet ir
man yra principinga, kad tai butu iteisinta, nors as savo 3 vaikus gimdziau ligonineje, nes zinojau, kad profesionalios pagalbos nesulauksiu..
Va, va ir man teko trenktis i Kauna

Nors ligonine ten toli grazu ne Antakalnio remonto atzvilgiu, t.y. palatos atskiros tos VIP tai lb grazios, suremontuotos ten ir prabuvau visa saremiu laika, tik gimdymui paprase i gimdykla 45iom min, kuo itin dziaugiuosi

nes istikro man panasu kad ten kaip buvo sovietu laikais taip ir liko, tik gimdymo stalas gal naujas, ipatingos aplinkos tikrai nera, bet uztad gimdyti ten pas Banga buvo verta vaizuoti

nors buvo minciu ir namie gimdyti, jei nebuciau Bangos sutikus gal ir buciau namuose likus. O dabar su antru isvis nzn ka daryt kur gimdyt, nes i Kauna sako galima ir nespet su antru davaziuot

Del tu voniu Vln pvz Antakalny buvau ekskursijoj kur paskaita vede o poto gimdyklas rode, tai rode ir vonia "gimdymui" bet sugebejo moteris nuteikti iskart pries gimdyma vonioje, jus gi sako negimdysit vonioj taigi slykstu, plaukiosit su savo skysciais atseit na ir visaip kaip apibudino kad vonia yra slikstyne ir net negalvokit ten gimdyt, shtai toks poziuris...
QUOTE(vaidajk @ 2013 03 21, 14:12)
gimda plyšti gali ir pilnai psichologiškai pasiruošusiai gimdyvei gimdant namuose
Sita komplikacija kaip suprantu shaip sau nepasitaiko, ji gali kilti jei buta kazkokiu operaciju daryta. Siai moteriai kaip sake TV laidoje su ja dalyvaujant yra daryti keli abortai, ir plysimas ivyko ties randais. Zodziu buta intervenciju is anksciau ir randai netalaike. Bet esme kad man irgi keista jog ja su tokiais rizikos faktoriais nenusiunte gimdyt i Kauno klinikas ir nesiule iskart CP...
QUOTE(Justesea @ 2013 03 21, 14:36)
Bet koks šviesus žmogus yra Banga... Ji dėl kiekvienos mamos nelaimės, kaip dėl savo išgyvena. Va čia tai tikrai Dievo siųstas žmogus.
Ne tas zodis.. as turiu minti kad ji galejo ir susirgti del to kad kiekvieno zmogaus bedas eme sau giliai i sirdi, rupinosi kiekvienu, maziausiai galvojo apie save...