QUOTE(Kuzia @ 2013 03 27, 13:32)
As skaitydama sita tema pradedu manyt, kad gimdziau menulyje

. Pati akuseres rekdama prasiau, kad jau kirptu

, nezinau kaip daugumai, bet man beveik puspenkto kg sveriancius vaikus ner taip lengva isstumt

. Nepaisant to, vistiek akusere stengesi issaugot nekirpus. Kai nepavyko isstumt, tai kelis mm ikirpo ir su tuo paciu kirpimu vaikas uzgime. Del tu keliu mm jokio diskomforto nejutau, but anksciau ikirpe, but anksciau islindes.
O cia va ziuri Selva i procentu 70

, tai juk sukrapo ne nuo ausies iki ausies

. Ir ne kopusto guze i sietka dedant, o matant, kad naujagimio galva nepralys.
vat matot kaip skirtingai - o man akusere sukarpe i abi puses, taip sakant, vaiko galva norma, antras gimdymas, ant stalo praleistos 9 minutes, as samoninga, nepervargusi, klausanti komandu, kada stumt, kada paluket. Kad net gydytojas leptelejo - tipo, Linute, kam karpyt, o kam siut paskui reikia...

Ir suprask tu cia. O treciakart - vaikas didelis, o be jokiu plysimu - nes akusere pasistenge, atsilaike pagundai zirkliu nesigriebt
Nuo kirpimo, beje, vaikas neissoka kaip kulka - tipo paplatinai ir islindo..
Keretoja, susiplesiau as akiu kraujagysles, nes stumiau pagal gydytojos komanda, o ne pagal kuno "liepima", nes ji man piktai aiskino, kad ji geriau zino, kada man stumt. Ir matyt, stumima ne ten nukreipiau. Nors reikalo stumt pagal komandas tikrai nebuvo, stumimas truko tik apie 8-10 minuciu...

nezinau, gal miegot norejo, gal kavos pasidariusi buvo, nes atejo tik ant stumimo, po stumimo isejo..