QUOTE(Kasco E-robot @ 2013 03 16, 13:39)
ikisiu trigrasi......apie indaploves yra ir kitokiu variantu-pvz mano,pas mane vanduo nekainuoja,bet indaploves neturiu....nos jau pradedu apie tai galvoti....vis tik indu nera daug (vienas,savaitgali tik uzeina valgytoju)....man tik idomu tas vadinamasis patogumas-juk reikia lekstes deti i ta indaplove,rupintis tais blizgikliais,druskom ir tt...paskui reikia tas lekstes istraukti....valakita vis tiek gaunasi....vis neapsisprendziu

Na čia pripratimo reikalas. Man jokio skirtumo ar pavalgius lėkštes dėti į kriauklę, ar tieisiai į indaplovę. Vaikai net išmokyti susidėti tiesiai į indaplovę panaudotus indus. Pačios iškrato liekanas į šiukšlių dėžę prieš dėdamos.
Paskui mes prieš įjungiant tik pataisom padėtis jei nekompaktiškai sudėta ir viskas.
Druskų jokių nežinau, bet reikia dapilti skalavimo skystį. Jis pilasi į bakelį ir ne kaskart, o vieno užpilimo užtenka ant daug plovimų. Ploviklį naudojam kapsules, tai nematau problemos įdėti kapsulę prieš įjungiant.
Nesuprantu koks ten rūpestis, jei vieną kart įpilti skalavimo/blizginimo skysčio į bakiuką skaitomas rūpesčiu.
Rankom plaunant reikia išplauti, plaunant mano oda labai skirsta, po to kažkur sudėti nuvarvėti, arba dar geriau ,šluostyti indus

Neturiu nei kur tų indų nuvarvinti, nei noriu rankų odą vėl susivaryti. Iš indaplovės išimi sausus indus, belieka susidėti į vietas. Dažnai net sudėti netenka, naudojam tiesiai iš indaplovės
Čia pripratimo reikalas ir jei jums patogiau rankom plauti, tai nebūtina indaplovės statyti
Papildyta:Aš irgi niekaip nesuvokiu kuo blogas granitas ? Man kaip tik jis geriausias atrodo, nes nei paviršius susigadina taip lengvai kaip mediniai, plastikiniai ar dar kokie jie bebūtų, nei atrodo " po pigiai" ir šiaip man malonu liesti granitą

Kolkas savo namuose granito neturėjus, bet labai svajoju. Kiek teko apsistoti namuose su granitinėm virtuvėm, negalėjau atsigrožėti ir šeimininkauti malonumas.
Papildyta:Mindija, neįsivaizduojate. Pagalvokit po baliaus pvz. taures, kad sukabinti ar sustatyti švarias atgal į jų laikymo vietą. ar lengviau sukišti į indaplovę, paskui išimti ir sudėti, ar lengviau tas niolika tauriu išplauti, išdžiovinti, po to išblizginti rankom ? Iš indaplovės taurės išimamos jau spindinčios, visi kiti indai irgi
Pas man didelė indaplovė, daug telpa.
Dabar kai tenka kažką išplauti rankom, nes negalima to indo kišti į indaplovę, tai esu labai nepatenkinta