Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 253

QUOTE(jottauute @ 2013 03 19, 17:53)
Tai va,svarbu nesmukciotu man,abeji 9 dydzio.Dar rodziau gal barchatiniu auliniu laukiu ir poniuku wub.gif
Man paskutiniu metu nei viena parde neidomi,tik yoox kuiciu drinks_cheers.gif Bet kiek turiu isskirtiniu auliniu,visi is yoox,kaip ir odinukiu ten pagavus  thumbup.gif  wub.gif
Pamirsau dar,tavo ikelti batukaiiii wub.gif  thumbup.gif Kokia spalva imtum,as tai ta pieniska,balta wub.gif

o siaip peda tavo kiek cm, nes as su 25,5 us9 emiau, jauciu sakes doh.gif nesiu tempt jei ka blink.gif

QUOTE(jottauute @ 2013 03 19, 17:59)
Spygliau,matei Ruelala yra tasiukas tigrinis ponio kailiuko,koks fainas wub.gif

maciau doh.gif nebenoriu nieko matyt, tiek islaidu dabar nusimato, kad net nenoriu pagalvot doh.gif
Atsakyti
Gal kuria domina Bleulab džinsiukai 27d,man dideli ax.gif
user posted image
Atsakyti
mergaite praau Jusu patarimo, gal galite rekomenduoti gera savaiminio idegio kremuka ar aliejuka,na svarbiausia kad nebutu oranzine spalvyte po issitepimo biggrin.gif (tip svarbu kad ne plemais nusiplautu:-)
bei dar domintu koks pylingiukas nes baisu kad nelygiai issitepti gali
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 19, 20:00)
o siaip peda tavo kiek cm, nes as su 25,5 us9 emiau, jauciu sakes  doh.gif nesiu  tempt jei ka  blink.gif
maciau  doh.gif nebenoriu nieko matyt, tiek islaidu dabar nusimato, kad net nenoriu pagalvot  doh.gif

Nu jo,islaideliu ir pas mane doh.gif Baisu cool.gif
Tai tau gerai ir bus,as su 25 nepilnai 9 emiau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(perliuke86 @ 2013 03 19, 20:07)
mergaite praau Jusu patarimo, gal galite rekomenduoti gera savaiminio idegio kremuka ar aliejuka,na svarbiausia kad nebutu oranzine spalvyte po issitepimo biggrin.gif (tip svarbu kad ne plemais nusiplautu:-)
bei dar domintu koks pylingiukas nes baisu kad nelygiai issitepti gali
4u.gif 4u.gif  4u.gif

Naudojau Clarins idegi,dabar vyras parveze Dior netural glow ,normalus,man neoranzinis jis,jokiu plemu nei nuo to nei nuo ano nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(jottauute @ 2013 03 19, 20:12)
Nu jo,islaideliu ir pas mane doh.gif Baisu cool.gif
Tai tau gerai ir bus,as su 25 nepilnai 9 emiau rolleyes.gif

tiek rasiau ir viskas dingo doh.gif vien zo keletas tukstanteliu konferencijai jei viskas gerai ryt, po to uz nepilnu 2 menesiuku kelione nusimato, mano gimtadienis (draugai iprate gerai atsvest) lotuliukas.gif vaikina savo issiunciam i turnyra i Ryga, vienu zodziu kaip is gausybes rago islaideles lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(barboraite @ 2013 03 19, 20:06)
Gal kuria domina Bleulab džinsiukai 27d,man dideli ax.gif
user posted image

o koki iprastai nesiojat, kad sie dideli buvo, nes as kita modeli dydziu mazesnius emiau nei siaip perku blush2.gif tikiuosi neprasoviau lotuliukas.gif
Atsakyti

Laukiame

www.bloomingdales.com
1000$-250$ nuolaida
user posted image

www.neimanmarcus.com
-25% krepselyje nuo sale
user posted image

www.saksfifthavenue.com
-10% kodukas
user posted image

www.bostonproper.com

user posted image

www.yoox.com

user posted image

factory.jcrew.com

user posted image

www.bergdorfgoodman.com
www.ralphlauren.com-10%
www.ae.com
www.jcrew.com
www.fredericks.com
www.macys.com
www.aeropostale.com
shop.nordstrom.com
bodum.com
www.drjays.com
www.urbanoutfitters.com
www.6pm.com
www.modnique.com
www.victoriassecret.com
www.hautelook.com
www.starbucksstore.com
www.adidas.com

Vaikams
www.gymboree.com
www.carters.com
www.crazy8.com

Kosmetika ir kiti reikaliukai smile.gif

www.sephora.com
www.beautyencounter.com
www.drugstore.com
www.sigmabeauty.com-10%
www.vitacost.com
www.tanforless.com
www.sleekhair.com
www.amway.com
www.fragrancenet.com-15%
www.skinstore.com-20%

Atsakyti
o dar reikia rankinuko, batu, nauju akiniu noriu, VIX'a nuziurejus, ilgo sijono zut but lotuliukas.gif ir silkines bliuskes... g.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 19, 19:31)
o dar reikia rankinuko, batu,  nauju akiniu noriu, VIX'a nuziurejus, ilgo sijono zut but  lotuliukas.gif ir silkines bliuskes... g.gif

pasaka be galo ,ane lotuliukas.gif

as bijau pagalvot kiek man dar visko reik cool.gif ir kiek laukiu rolleyes.gif o vis noris ir noris kazko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 03 19, 20:34)
pasaka be galo ,ane  lotuliukas.gif

as bijau pagalvot kiek man dar visko reik cool.gif ir kiek laukiu rolleyes.gif o vis noris ir noris kazko rolleyes.gif

g.gif man niekada nebus gana...maciau mieste stovi smutkiu konteineriai, visa sakau gera darba padarysiu reik drabuzine pertvarkyt nes niekas jau nebetelpa doh.gif tai bus bent vietos pirkiniams... dabar jau viskas uzkista doh.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 03 19, 19:37)
g.gif man niekada nebus gana...maciau mieste stovi smutkiu konteineriai, visa sakau gera darba padarysiu  reik drabuzine pertvarkyt nes niekas jau nebetelpa  doh.gif tai bus bent vietos pirkiniams... dabar jau viskas uzkista  doh.gif

as kas keli men prasluoju spinta,nes spinta deja bet ne gumine ax.gif biggrin.gif keli maisai visad susirenka,as isdalinu kam reik blush2.gif man kazkaip ismest gaila rolleyes.gif
o konterneriai gal ir gerai,idomu ar tikrai su tikslu iskeliauja ax.gif

Atsakyti
QUOTE(*Mulate* @ 2013 03 19, 20:43)
as kas keli men prasluoju spinta,nes spinta deja bet ne gumine ax.gif  biggrin.gif keli maisai visad susirenka,as isdalinu kam reik blush2.gif  man kazkaip ismest gaila  rolleyes.gif
o konterneriai gal ir gerai,idomu ar tikrai su tikslu iskeliauja ax.gif

siaip daug kur maciau, kad bomziukai juose pasirankioja rubeliu biggrin.gif biggrin.gif siai pjuokas buvo kai ismeciau sunaus kuprine ir pridejau rubu prie namu kontiko, kita diena ziuriu bomziukas eina su mano smutkem apsiredes ir su kuprine lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif juokinga ziauriai
Atsakyti
Prisijunkit, mergytes,
prie
HAUTELOOK
4u.gif
Atsakyti