Įkraunama...
Įkraunama...

Perkame JAV parduotuvėse 253

Man nera kada beplepeti, as dabar kol laukiu DEXTERIO ir SOA, uzsikabliavau ant SOUTHLAND'o doh.gif
Atsakyti
QUOTE(MoulinRouge @ 2013 03 20, 23:33)
Man nera kada beplepeti, as dabar kol laukiu DEXTERIO ir SOA, uzsikabliavau ant SOUTHLAND'o  doh.gif

as tai laukiu Game of thrones cool.gif jau tuoj prasides po savaiteles
Atsakyti
QUOTE(Kramberis @ 2013 03 20, 21:29)
Jeigu lauke plius 25-30, manau tinkama.  tongue.gif

bus dar daugiau, bet suknes jau neber biggrin.gif reikia kazko kito ieskot, bet neisivaizduoju ko, nes su kokia juoda sukne liepos menesi Romoj saves neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spygliz: 21 kovo 2013 - 07:50
QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 08:49)
bus dar daugiau, bet suknes jau neber biggrin.gif reikia kazko kito ieskot, bet neisivaizduoju ko, nes su kokia juoda sukne liepos menesi Romoj saves neisivaizduoju  g.gif

Ale spygliukas kokia svarbi persona, faina ax.gif Zaviuosi tokiomis moterimis ax.gif
Atsakyti
Laba mergaites,

Ar perkat is cia www.bathandbodyworks.com? 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Ramaja @ 2013 03 20, 22:02)
Rapoja, man jie patiko ir siaip labai grazus, bet nepaeinu as su aukstakulniais. Kiekviena karta sau sakau, kad nu dabar jau eisiu, reik man batu ant kablo, o kaip apsiaunu, tai kaip atsiprasant - karve ant ledo  blush2.gif Ir siaip - uz vyra savo as tada ziauriai didesne  blush2.gif Ne as, o jis kompleksuoja lotuliukas.gif Man tik ant lygaus pado batukus nesiot.

Nu va ,sudėtingai su tais kablais ir man doh.gif Gal reik atrasti savo patogų modeliuką g.gif Guess man tas išformavimas gan nieko,kad ir aukštas kulnas,bet įmanoma paeit rolleyes.gif LAMB ,tai vajeeezau wacko.gif nors gal ne visi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daliux78 @ 2013 03 20, 22:22)

atejo serniuku pulkas valgyti  thumbup.gif

Šarkos vagilės sules dabar viską ir neliks žvėriukams gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(sbo @ 2013 03 21, 10:50)
Ale spygliukas kokia svarbi persona, faina  ax.gif  Zaviuosi tokiomis moterimis  ax.gif

tiek ir svarbi, darbas toks lotuliukas.gif bet niekaip i to darbo aprangos koda neisipaisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lule @ 2013 03 21, 10:02)
Laba mergaites,

Ar perkat is cia www.bathandbodyworks.com?  4u.gif

perkam retai ax.gif

Mergiukai , junkites prie
JCREW 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rapoja @ 2013 03 21, 11:04)
Nu va ,sudėtingai su tais kablais ir man  doh.gif Gal reik atrasti savo patogų modeliuką  g.gif Guess man tas išformavimas gan nieko,kad ir aukštas kulnas,bet įmanoma paeit  rolleyes.gif LAMB ,tai vajeeezau  wacko.gif nors gal ne visi  lotuliukas.gif

Man butent sitie batukai,labai smagiai ismodeliuoti,is visu turimu aukstakulniu,smagiausi wub.gif thumbup.gif As cia apie Ramajos parduodamus rolleyes.gif platformyte, kulniukas , viskas sudeliota patogiai,nors ir as tokia cia ir tu kablu nesiotoja biggrin.gif
Faktas,kad tokie batukai daugiau iseit,nebent dirbant ,kai tokios aprangos reikia,liuks butu.
Bet vairuot jau man nepatogu su jais rolleyes.gif Ir paskui maziukus isdykelius nepalakstytum lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jottauute: 21 kovo 2013 - 11:20
QUOTE(spygliz @ 2013 03 21, 12:18)
tiek ir svarbi, darbas toks  lotuliukas.gif bet niekaip i to darbo aprangos koda neisipaisau  doh.gif

manau jums tokio stiliaus tiktų wub.gif , tik nugara gal nelabai:)

My Webpage
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2013 03 21, 12:34)
manau jums tokio stiliaus tiktų wub.gif , tik nugara gal nelabai:)

My Webpage

OU,
šią tai ir aš paimčiau wub.gif
Atsakyti