Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainuoja namo statybos? 6 tema

Na o ar mazai dabar tu moderniu dezuciu ? Va jos tai man tikrai baisios biggrin.gif ( tikiuosi niekas neisizeis blush2.gif ) Pavyzdziui kad ir sitas user posted image

Zodziu tiek anais laikais tiek siais ploksciastogiu tikrai nemazai yra mirksiukas.gif Tik as jokiu budu nenoriu tu tamsiu spalvu fasadui , todel gal ir atrodys kazkiek "egzotiskiau" biggrin.gif Lietuvoj ir taip tamsu tai labai malonu akiai ( bent jau man) kiek sviesenis namukas. Na ir modernusis stilius nei lauke nei vidui manes nezavi todel pirmajame poste ideta nuotraukyte man labiau ir tinka smile.gif

Tiesiog man nepatika nei kambariu nei vonia "kampiniu" naudotis ir dar daug kitu priezascius skatinanciu savo mineto stiliaus nama rinktis. Bet kadangi vyras baisiai nemegsta laiptais vaikscioti turbuut kolkas tenkinsiuos vienauauksciu, kazkaip geriau nei bijot kad kasnors kokia trauma patirs ( cia tik musu atveju ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo uzsiemusi: 01 balandžio 2013 - 10:33
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 04 01, 09:21)
Na o ar mazai dabar tu moderniu dezuciu ? Va jos tai man tikrai baisios  biggrin.gif ( tikiuosi niekas neisizeis  blush2.gif ) Pavyzdziui kad ir sitas user posted image

Zodziu tiek anais laikais tiek siais ploksciastogiu tikrai nemazai yra  mirksiukas.gif  Tik as jokiu budu nenoriu tu tamsiu spalvu fasadui , todel gal ir atrodys kazkiek "egzotiskiau"  biggrin.gif Lietuvoj ir taip tamsu tai labai malonu akiai ( bent jau man) kiek sviesenis namukas. Na ir modernusis stilius nei lauke nei vidui manes nezavi todel pirmajame poste ideta nuotraukyte man labiau ir tinka  smile.gif

Tiesiog man nepatika nei kambariu nei vonia "kampiniu" naudotis ir dar daug kitu priezascius skatinanciu savo mineto stiliaus nama rinktis. Bet kadangi vyras baisiai nemegsta laiptais vaikscioti turbuut kolkas tenkinsiuos vienauauksciu, kazkaip geriau nei bijot kad kasnors kokia trauma patirs ( cia tik musu atveju ).

Labas rytas. Man tai kaip tik sitas visai nieko, va man tas baltas tai schmoll.gif babajiskas toks biggrin.gif
Atsakyti
Baltasios namukas - Siaures Amerikos architekturos su graikiskais elementais pavizdys mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 04 01, 11:08)
Baltasios namukas - Siaures Amerikos architekturos su graikiskais elementais  pavizdys mirksiukas.gif

net nesigincyju, tik pasakiau koki pirma ispudi sudare mirksiukas.gif o dar cia ir skonio reikalas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsiemusi @ 2013 04 01, 11:21)
Na o ar mazai dabar tu moderniu dezuciu ? Va jos tai man tikrai baisios  biggrin.gif ( tikiuosi niekas neisizeis  blush2.gif ) Pavyzdziui kad ir sitas user posted image

Zodziu tiek anais laikais tiek siais ploksciastogiu tikrai nemazai yra  mirksiukas.gif  Tik as jokiu budu nenoriu tu tamsiu spalvu fasadui , todel gal ir atrodys kazkiek "egzotiskiau"  biggrin.gif Lietuvoj ir taip tamsu tai labai malonu akiai ( bent jau man) kiek sviesenis namukas. Na ir modernusis stilius nei lauke nei vidui manes nezavi todel pirmajame poste ideta nuotraukyte man labiau ir tinka  smile.gif

as tai manau kiekvienas turi savo skoni, tai bendro kompromiso niekada nebus, nors lietuviai labai linke kopijuoti vienas nuo kito blush2.gif 4u.gif aisku yra ir tokiu, kurie nori issiskirti ir tada sulaukia nemazai kritikos, o siaip reiketu atsizvelgti ir i norus ir galimybes ir rasti ta viduriuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 01, 10:50)
Labas rytas. Man tai kaip tik sitas visai nieko, va man tas baltas tai schmoll.gif babajiskas toks biggrin.gif

nu man asmeniskai sitas, tai baisokas irgi ax.gif bet kas ji statesi matomai jiems tiko ir patiko. tai kiek zmoniu, tiek skirtingu supratimu kas grazu, kas ne.
man tas baltas kuris buvo ikeltas irgi labai grazus, tik musu su vyru finansai tokio pastatyti ir islaikyti nepevez, uztat rinkomes pagal kisene, ir visai neblogai gavosi, bent jau musu akimis ziurint.
baltas grazu, stilinga, bet ziauriai fasadas tepliosis, o dar su tokiu stogu viskas ir varves mirksiukas.gif Mums irgi dare stroga, kad nebutu issikises, bet paskui pasikonsultave nusprendem, daryti visgi tokius iskisimus ar kaip juos pavadinti, kad jeigu lis lietus, o cia Lt pastovus toks reiksinys, kad nors truputi apsaugotu fasada ax.gif

p.s. baltajam praziopsojau stogo issikisimus 4u.gif pasirodo yra, ir dar ohoho kokie dideli lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neptune: 01 balandžio 2013 - 12:21
QUOTE(santropez @ 2013 04 01, 13:17)
as tai manau kiekvienas turi savo skoni, tai bendro kompromiso niekada nebus, nors lietuviai labai linke kopijuoti vienas nuo kito  blush2.gif    4u.gif aisku yra ir tokiu, kurie nori issiskirti ir tada sulaukia nemazai kritikos, o siaip reiketu atsizvelgti ir i norus ir galimybes ir rasti ta viduriuka smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Neptune @ 2013 04 01, 13:17)

man tas baltas kuris buvo ikeltas irgi labai grazus, tik musu su vyru finansai tokio pastatyti ir islaikyti nepevez, uztat rinkomes pagal kisene, ir visai neblogai gavosi, bent jau musu akimis ziurint.
baltas grazu, stilinga, bet ziauriai fasadas tepliosis, o dar su tokiu stogu viskas ir varves mirksiukas.gif Mums irgi dare stroga, kad nebutu issikises, bet paskui pasikonsultave nusprendem, daryti visgi tokius iskisimus ar kaip juos pavadinti, kad jeigu lis lietus, o cia Lt pastovus toks reiksinys, kad nors truputi apsaugotu fasada ax.gif
p.s. baltajam praziopsojau stogo issikisimus 4u.gif pasirodo yra, ir dar ohoho kokie dideli lotuliukas.gif

Na o kadangi tema ne apie skirtingus skonius o finansus isleidziamus namo statyboms tai man idomu kodel Jums atrodo ten tas mano ikeltas variantas dideliu finansu reikalaujantis ? O kaip Jus "apdorojot" savo fasada ( dazytas tinkas ar kaip)?

Balta tikrai nelabai tinkama spalva biggrin.gif Bet va sviesiai rusva tai jau kita kalba mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=uzsiemusi,2013 04 01, 13:20]
drinks_cheers.gif
Na o kadangi tema ne apie skirtingus skonius o finansus isleidziamus namo statyboms tai man idomu kodel Jums atrodo ten tas mano ikeltas variantas dideliu finansu reikalaujantis ? O kaip Jus "apdorojot" savo fasada ( dazytas tinkas ar kaip)?

Balta tikrai nelabai tinkama spalva biggrin.gif Bet va sviesiai rusva tai jau kita kalba mirksiukas.gif

man rodos vien stogo irengimas jeigu namas bus Lt, brangiai kainuos, kadangi, mano supratimu reikia galvoti, kaip reiks atitirpinti sniega nuo stogo, kad jis nesikauptu ir pertvaras kitokias (brangesnes) daryti, nes stogas tures atlaikyti didesni svori, cia mano toks pasamprtotavimas, nes tikrai pagalvojus, kur detis sniegui? arba kazkoki atitirpinima daryti, tipo sildoma stoga lotuliukas.gif
o jus butent tokio namo norit, ar kad tik stogas toks butu?

mes namo fasada dazysim, nors man grazu visokie pakalimai mediniai, bet nedesim viendelto, kad ir kainuoja ir kad geria dregme (salcio tilteliai susidaro atrodo g.gif ) zaisim spalvomis. viettoj pakalimu dazysim kazkokia isryskinancia saplva
plius as jau kartojuosi, mes norim kuo siltesnio namo, be jokiu papildomu sujungimu, dideliu langu. nes geri langai, dideli, visokie papimpinti irgi brangiai kainuoja. garaza statysim atkirai nuo namo. musu namukas bus paprastas. vienas ko jau labai labai norejau ir ji igyvendinsim tai didelis antram aukste balkonas, bet cia jau vyro galvos skaumas, kaip ten viska sujungti apsiltinti. bet sitos svajones niekaip negalejau SAVO NAME neigyvendinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neptune: 01 balandžio 2013 - 13:54
mergickos, o kokia sildymo sistema pas jus ar kokokia planuojate? g.gif mes tai galvojam apie sildomas grindis ir zidini g.gif
Papildyta:
QUOTE(Neptune @ 2013 04 01, 12:46)
vienas ko jau labai labai norejau ir ji igyvendinsim tai didelis antram aukste balkonas, bet cia jau vyro galvos skaumas, kaip ten viska sujungti apsiltinti. bet sitos svajones niekaip negalejau SAVO NAME neigyvendinti 4u.gif

o mes balkono/terasos atsisakem verysad.gif gaila, bet niekaip prie musu issvajoto namuko netinka schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirt @ 2013 04 01, 13:59)
mergickos, o kokia sildymo sistema pas jus ar kokokia planuojate? g.gif  mes tai galvojam apie sildomas grindis ir zidini g.gif
Papildyta:

o mes balkono/terasos atsisakem verysad.gif  gaila, bet niekaip prie musu issvajoto namuko netinka schmoll.gif

o mums kaip tik balkonas ir terasa priduoda namui grozio, tik kaip jau minejau cia vyrui galvos skausmas, nes balkona reikia gerai sukontruoti, apsiltinti. tik isejo taip, kad ir balkonas ir terasa i siaure, nes ten misko vaizdas iskart, tai balkone ir terasoje nebus daug saules.

mes pasirinkom geotermini, nors dujos yra. o pirma auskta planuojam sildomas grindis, antram radiatorius. nors dar galvojam del antro auksto, gal irgi grindinini, ziuresim koks kainu skirtumas ax.gif zidinio mes nedarom, nenaudosim tik vat kaip su virtuves gartaukiu bus, dar nepaklausiau pas architekta, nes isivaizduoju kazkoks kaminiukas tures i lauka iseiti g.gif
pirtele infroraudonuju tik darysim thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Neptune @ 2013 04 01, 13:20)
o mums kaip tik balkonas ir terasa priduoda namui grozio, tik kaip jau minejau cia vyrui galvos skausmas, nes balkona reikia gerai sukontruoti, apsiltinti. tik isejo taip, kad ir balkonas ir terasa i siaure, nes ten misko vaizdas iskart, tai balkone ir terasoje nebus daug saules.

mes pasirinkom geotermini, nors dujos yra. o pirma auskta planuojam sildomas grindis, antram radiatorius. nors dar galvojam del antro auksto, gal irgi grindinini, ziuresim koks kainu skirtumas ax.gif  zidinio mes nedarom, nenaudosim tik vat kaip su virtuves gartaukiu bus, dar nepaklausiau pas architekta, nes isivaizduoju kazkoks kaminiukas tures i lauka iseiti g.gif 
pirtele infroraudonuju tik darysim thumbup.gif

niu jei siaurinej pusej, tai su apsiltinimu reikes pasistengt ax.gif
o va del grindinio sildymo mes butent ir pergyvenam del antro auksto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Neptune @ 2013 04 01, 14:46)

man rodos vien stogo irengimas jeigu namas bus Lt, brangiai kainuos, kadangi, mano supratimu reikia galvoti, kaip reiks atitirpinti sniega nuo stogo, kad jis nesikauptu ir pertvaras kitokias (brangesnes) daryti, nes stogas tures atlaikyti didesni svori, cia mano toks pasamprtotavimas, nes tikrai pagalvojus, kur detis sniegui? arba kazkoki atitirpinima daryti, tipo sildoma stoga lotuliukas.gif 
o jus butent tokio namo norit, ar kad tik stogas toks butu?

mes namo fasada dazysim, nors man grazu visokie pakalimai mediniai, bet nedesim viendelto, kad ir kainuoja ir kad geria dregme (salcio tilteliai susidaro atrodo g.gif ) zaisim spalvomis. viettoj pakalimu dazysim kazkokia isryskinancia saplva
plius as jau kartojuosi, mes norim kuo siltesnio namo, be jokiu papildomu sujungimu, dideliu langu. nes geri langai, dideli, visokie papimpinti irgi brangiai kainuoja. garaza statysim atkirai nuo namo. musu namukas bus paprastas. vienas ko jau labai labai norejau ir ji igyvendinsim tai didelis antram aukste balkonas, bet cia jau vyro galvos skaumas, kaip ten viska sujungti apsiltinti. bet sitos svajones niekaip negalejau SAVO NAME neigyvendinti 4u.gif

Na statybininke nesu , bet kad ir pvz CIA plokscias stogas vadinamas praktiskiausia ir pigiausia konstrukcija mirksiukas.gif Apie ant stogo uzlipima is vidaus kas minima straipsnyje ir as kaip tik galvoju.

Mes irgi silto namo norim del to ir bus tikriausiai "paguldyto staciakampio " formos g.gif , vat tik langu noriu gal aukstesniu , bet nevitrininiu ( gal tiesiog vienu kitu langu daugiau ) kad naturalio sviesos butu daug.

Istikruju stengiuosi savo norus "stabdyti" biggrin.gif nes visgi yra ir biudzeto ribos unsure.gif Pvz dviaukstyje darytumem turbut net 3 san mazgus, o va vienaauksciam labai patogiai "isgyvensim " ir su vienu biggrin.gif Zodziu noriu taupyti ax.gif

Atsakyti