[quote=uzsiemusi,2013 04 01, 13:20]
Na o kadangi tema ne apie skirtingus skonius o finansus isleidziamus namo statyboms tai man idomu kodel Jums atrodo ten tas mano ikeltas variantas dideliu finansu reikalaujantis ? O kaip Jus "apdorojot" savo fasada ( dazytas tinkas ar kaip)?
Balta tikrai nelabai tinkama spalva

Bet va sviesiai rusva tai jau kita kalba
man rodos vien stogo irengimas jeigu namas bus Lt, brangiai kainuos, kadangi, mano supratimu reikia galvoti, kaip reiks atitirpinti sniega nuo stogo, kad jis nesikauptu ir pertvaras kitokias (brangesnes) daryti, nes stogas tures atlaikyti didesni svori, cia mano toks pasamprtotavimas, nes tikrai pagalvojus, kur detis sniegui? arba kazkoki atitirpinima daryti, tipo sildoma stoga
o jus butent tokio namo norit, ar kad tik stogas toks butu?
mes namo fasada dazysim, nors man grazu visokie pakalimai mediniai, bet nedesim viendelto, kad ir kainuoja ir kad geria dregme (salcio tilteliai susidaro atrodo

) zaisim spalvomis. viettoj pakalimu dazysim kazkokia isryskinancia saplva
plius as jau kartojuosi, mes norim kuo siltesnio namo, be jokiu papildomu sujungimu, dideliu langu. nes geri langai, dideli, visokie papimpinti irgi brangiai kainuoja. garaza statysim atkirai nuo namo. musu namukas bus paprastas. vienas ko jau labai labai norejau ir ji igyvendinsim tai didelis antram aukste balkonas, bet cia jau vyro galvos skaumas, kaip ten viska sujungti apsiltinti. bet sitos svajones niekaip negalejau SAVO NAME neigyvendinti