Ar matet filma "Nuotakos tevas"?Ir kaip ta nuotaka susinervino,kai busimas vyras mukseri padovanojo ir ji vestuves atsaukti norejo?Tai vat ir man taip buvo
Keisciausia tai,kad vakare kartu ziurejom ta filma,o kita diena gavau ta mikseri
Taip ir likau nieko nesupratusi
Beja,tas mikseris uzsilenke sekancia diena po garantinio galiojimo
Beja,tas mikseris uzsilenke sekancia diena po garantinio galiojimo
as tai topines dovanas gaunu is savo anytos, pernai tai sokolada uz 1lt, kai as jai dovanojau lupdazi uz 30 lt(pati buvo uzsiprasius
)o uzpernai tai dar geresne-batu vaksa ir toki sepeti kur turguose pardavinedavo-trupiniams surinkti.o gimtadieniui siemet gavau toki metalini bliuda
na vienu zodziu mano anyta originali
| QUOTE (tula @ 2004 11 12, 21:03) |
| as tai topines dovanas gaunu is savo anytos, pernai tai sokolada uz 1lt, kai as jai dovanojau lupdazi uz 30 lt(pati buvo uzsiprasius |
turbut nepavyksta nuslepti nuostabos gavus tokias dovanas?
aš tai žvakių ir kosmetikos
Anksciau nevertinau knygu, jau blogesnes dovanos man but negalejo...Teta dirba spaustuvej, tai vos ne kasdien po knyga parnesdavo, mesdavom kartais lauk , nes nebetilpo, o dabar labai labai patinka gaut, o dar labiau ceki knygyne 
Siaip net nezinau kas nepatinka. Kiekviena dovana savaip miela manau.
Siaip net nezinau kas nepatinka. Kiekviena dovana savaip miela manau.
as tai saldumynu, nes ju visiskai nemegstu
sokolado plyta ar saldainiu deze yra turbut prasciausia dovana, kokia esu gavusi
Ai va saldumynai ir gerimai tai mane labai piktina irgi
Nesumastyciau dovanot kam nors kokia saldainiu deze arba buteli sventes proga, nebent koki saldumyna prie dovanos arba vietoj geliu
man tai nepatinka dovanos pirktos paskubomis
nekenčiu visokių žvakių, angeliukų, skambaliukų ir visokių kitokių molinukų.
nekenčiu visokių žvakių, angeliukų, skambaliukų ir visokių kitokių molinukų.