Ar matet filma "Nuotakos tevas"?Ir kaip ta nuotaka susinervino,kai busimas vyras mukseri padovanojo ir ji vestuves atsaukti norejo?Tai vat ir man taip buvo Keisciausia tai,kad vakare kartu ziurejom ta filma,o kita diena gavau ta mikseri Taip ir likau nieko nesupratusi Beja,tas mikseris uzsilenke sekancia diena po garantinio galiojimo
Ai, atsiminiau Vyras man viena karta Kaledom keptuve nupirko Tada priimiau kaip bajeri, o be to tos keptuves taip reikejo... Nu bet dabar, tai tvociau su ta keptuve ... as jam makaronais atsilyginau
as tai topines dovanas gaunu is savo anytos, pernai tai sokolada uz 1lt, kai as jai dovanojau lupdazi uz 30 lt(pati buvo uzsiprasius )o uzpernai tai dar geresne-batu vaksa ir toki sepeti kur turguose pardavinedavo-trupiniams surinkti.o gimtadieniui siemet gavau toki metalini bliuda na vienu zodziu mano anyta originali
as tai topines dovanas gaunu is savo anytos, pernai tai sokolada uz 1lt, kai as jai dovanojau lupdazi uz 30 lt(pati buvo uzsiprasius )o uzpernai tai dar geresne-batu vaksa ir toki sepeti kur turguose pardavinedavo-trupiniams surinkti.o gimtadieniui siemet gavau toki metalini bliuda na vienu zodziu mano anyta originali
turbut nepavyksta nuslepti nuostabos gavus tokias dovanas?
Anksciau nevertinau knygu, jau blogesnes dovanos man but negalejo...Teta dirba spaustuvej, tai vos ne kasdien po knyga parnesdavo, mesdavom kartais lauk , nes nebetilpo, o dabar labai labai patinka gaut, o dar labiau ceki knygyne Siaip net nezinau kas nepatinka. Kiekviena dovana savaip miela manau.
O as visokiu suvenyru, atseit puosti namams Pvz. moliniu ir stikliniu statuleliu, "liaudies " menininku darbu, zvakidziu po 5 lt ir pan. Paskui tik dulkes renka, i juos ziuriu ir nervuojuos, kad slamstas Ir dar paskutine minute pirktu. Kazkaip labai greitai tai pastebiu
Ai va saldumynai ir gerimai tai mane labai piktina irgi Nesumastyciau dovanot kam nors kokia saldainiu deze arba buteli sventes proga, nebent koki saldumyna prie dovanos arba vietoj geliu