Įkraunama...
Įkraunama...

Nevykusi dovana

laugh.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
Ar matet filma "Nuotakos tevas"?Ir kaip ta nuotaka susinervino,kai busimas vyras mukseri padovanojo ir ji vestuves atsaukti norejo?Tai vat ir man taip buvo unsure.gif Keisciausia tai,kad vakare kartu ziurejom ta filma,o kita diena gavau ta mikseri g.gif Taip ir likau nieko nesupratusi unsure.gif
Beja,tas mikseris uzsilenke sekancia diena po garantinio galiojimo laugh.gif
Atsakyti
Ai, atsiminiau laugh.gif Vyras man viena karta Kaledom keptuve nupirko laugh.gif Tada priimiau kaip bajeri, o be to tos keptuves taip reikejo... Nu bet dabar, tai tvociau su ta keptuve laugh.gif ... as jam makaronais atsilyginau laugh.gif
Atsakyti
as tai topines dovanas gaunu is savo anytos, pernai tai sokolada uz 1lt, kai as jai dovanojau lupdazi uz 30 lt(pati buvo uzsiprasius smile.gif )o uzpernai tai dar geresne-batu vaksa ir toki sepeti kur turguose pardavinedavo-trupiniams surinkti.o gimtadieniui siemet gavau toki metalini bliuda wink.gif na vienu zodziu mano anyta originali biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (tula @ 2004 11 12, 21:03)
as tai topines dovanas gaunu is savo anytos, pernai tai sokolada uz 1lt, kai as jai dovanojau lupdazi uz 30 lt(pati buvo uzsiprasius smile.gif )o uzpernai tai dar geresne-batu vaksa ir toki sepeti kur turguose pardavinedavo-trupiniams surinkti.o gimtadieniui siemet gavau toki metalini bliuda wink.gif na vienu zodziu mano anyta originali biggrin.gif

turbut nepavyksta nuslepti nuostabos gavus tokias dovanas? wink.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif jooo... geru dalykeliu perskaiciaiu, keleta minciau manau panaudosiu biggrin.gif
Atsakyti
aš tai žvakių ir kosmetikos schmoll.gif
Atsakyti
Anksciau nevertinau knygu, jau blogesnes dovanos man but negalejo...Teta dirba spaustuvej, tai vos ne kasdien po knyga parnesdavo, mesdavom kartais lauk , nes nebetilpo, o dabar labai labai patinka gaut, o dar labiau ceki knygyne smile.gif
Siaip net nezinau kas nepatinka. Kiekviena dovana savaip miela manau.
Atsakyti
O as visokiu suvenyru, atseit puosti namams schmoll.gif Pvz. moliniu ir stikliniu statuleliu, "liaudies " menininku darbu, zvakidziu po 5 lt ir pan. schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Paskui tik dulkes renka, i juos ziuriu ir nervuojuos, kad slamstas mad.gif
Ir dar paskutine minute pirktu. Kazkaip labai greitai tai pastebiu megalol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agotukas: 09 sausio 2005 - 11:15
as tai saldumynu, nes ju visiskai nemegstu smile.gif sokolado plyta ar saldainiu deze yra turbut prasciausia dovana, kokia esu gavusi biggrin.gif
Atsakyti
Ai va saldumynai ir gerimai tai mane labai piktina irgi megalol.gif Nesumastyciau dovanot kam nors kokia saldainiu deze arba buteli sventes proga, nebent koki saldumyna prie dovanos arba vietoj geliu biggrin.gif
Atsakyti
man tai nepatinka dovanos pirktos paskubomis schmoll.gif
nekenčiu visokių žvakių, angeliukų, skambaliukų ir visokių kitokių molinukų.
Atsakyti