Aš tai pakabinčiau jį taip kad pasiektų vaikai
o tada ups netyčia su flomasteriais patobulino paveikslą arba netyčia užkabino ir nukrito
ir reikalas pabaigtas
man baisiausia dovana buvo kai 22 gimtadienio proga nuo dėdės gavau žaislą dovanų, na lyg vaikų neturiu, nėr kam žaisti, tai lengvą šoką patyriau. Vos ne vaiku turėjau pasijusti
QUOTE(Lotari @ 2006 09 21, 17:38)
man baisiausia dovana buvo kai 22 gimtadienio proga nuo dėdės gavau žaislą dovanų, na lyg vaikų neturiu, nėr kam žaisti, tai lengvą šoką patyriau. Vos ne vaiku turėjau pasijusti
Geriau vaiku pasijusti nei senele... Išpakavusi kalėdinę dovaną radau serumą nuo raukšlių 50+
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2006 10 05, 15:20)
reikejo pasa savo parodyt su gimimo metais
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2006 10 05, 16:20)
Geriau vaiku pasijusti nei senele... Išpakavusi kalėdinę dovaną radau serumą nuo raukšlių 50+
Sakiau, mirsiu, bet neatleisiu

Cia tai
Per septintąjį gimtadienį dovanų gavau porą geltonų pantalonų (bobučių triusikai su klešnikėmis). Iki šiol prisimenu.
QUOTE(PaneleKiausiniene @ 2006 10 05, 17:20)

QUOTE(Alta @ 2006 10 08, 11:22)
Per septintąjį gimtadienį dovanų gavau porą geltonų pantalonų (bobučių triusikai su klešnikėmis). Iki šiol prisimenu.
vos nuo kedės nenukritau
QUOTE(lauri:) @ 2006 03 07, 09:02)
O apie konkrečias dovanas kalbant, tai priklausomai nuo situacijos, aplinkybių, progos, dovanos gavėjo humoro jausmo ir pan. Pvz. nuosava namą ar sodą turinčiam žmogui tikrai pravers "lyčnas" grėblys ar koks kibiriukas perištas dideliu (paprašyt kad svečiai nudirbtų kokius nors elementarius sodo darbus laukiant kada iškeps šašlykai, kartu būtų šiokia tokia atrakcija
), o jei dar įteikiant perišt dideliu kaspinu
jei suaugysiam tai niekada nedovanoju: kvepalų, žaislų, statulėlių, drabužių, žodžiu daiktų kurie nažinau ar tiks tam žmogui