tik nepagalvoti kad as nesiprausus vaikstau ir smirdziu
"drauge" kazkada padovanojo tris baltus dirbtinus apdulkejusius gvazdikus suvyniotus i gerokai padeveta dovanini popieriu ir 6 "cerkutes" degtinei (16 gimtadienis ir degtines as net ragavus nebuvau ir nesiruosiau ragaut
), tokius jau nudevetus, nuplautu blizguciu, sudetus i per maza dezute, kuri net neuzsidare.
QUOTE(Limcamca @ 2006 12 16, 17:33)
Kai maža buvau, mano pusseserė augino papugėles, ir vis sakydavo, kad man padovanos. Aš jos prašiau ir prašiau, kad nedovanotų, nes aš jų nemėgstu. Bet vistiek, per gimtadienį padovanojo dvi. Tai aš specialiai jas uždengtas laikiau, kelias paras, kad padvėstų
nors šiaip gyvūnus labai myliu.
Ir neseniai mano sūnus gimimo proga nuo anytos gavo dovanų puodą
Ir dar pridūrė: "gerai išveičiau" 
Ir neseniai mano sūnus gimimo proga nuo anytos gavo dovanų puodą
Jetus perskaičiau ir iki ašarų žvengiau, mama nesuprato ko juokiuos, sakau paskaityk, nes aš nesugebėjau
Aš tai mokykloj, kai keitėmės dovanėlem 5 klasėj rėmelius gavau, o jų net pastatyti nėjo, vos neverkiau, dabar juokinga, o tada taip neatrode. Ir sidabrinį pakabuką gavau nuo klasiokės prieš kelis metus. Nu gal ir gera dovana būtų, jeigu bent grandinėlė bučiau turėjus
O šiaip man visos dovanos geros
QUOTE(seima @ 2007 01 19, 17:37)
joooo... tie amerikos lietuviai (senesnes kartos) laabai dideli skregos
nu cia dar kai buvau mazyte, tai kazkoks dedule buvo is amerikes atvykes,tai jau kiek visko priveze visiem-tik kad nelabai ko naudingo.....turbut isivaizduoja,kad mes cia nieko neturim ir medziuose gyvenam
o kai buvau pati amerikej(kokiu 9 metuku),tai tie patys amerikos lietuviai tokie "geri" norejo pabut-gavau didziuli maisa rubu ir zaislu..neminint, kad tie rubai aisku ne nauji,o kai kuriuose zaidimuose daliu truko....bet tada tai tiko
na, senesniais laikais tai mes irgi gaudavom didziulius siuntinius padevetu skuduru. na, bet reik pripazint, kad tais laikais tai buvo kazkas, ko cia nelabai buvo. nors ne viskas tiko, tai kokioms mociutems nuvezdavai -- vis sis tas.
o ta drauge su siukslem -- tai cia preis keleta metu. galu gale, ji ne senos kartos amerikone, bet emigravus pirmais nepriklausomybes metais.
tai mama dar butu supratus jeigu ten kokia nors skrega bobulyte. bet cia -- drauge
QUOTE(edita_super @ 2007 01 21, 19:32)
na o mano drauges teta is anglijos atveze viena balta pirstine bet labai graziai supokuota tik nesupratom ka ji reiskia ir kur je galima viena pritaikyti as
kad visi tie uzsienieciai
,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos

na, kazkada skaiciau romana "Baltoji pirstine". Ten apie Anglija. tai gal cia kaip koks nacionalinis suvenyras
as per praejusias velykas gavau is juros putos zuikucius nuo giminiu. Ir turejau gi juos laikyt,kad kaip ateis pamatytu kad turime. Bet neiskenciau ir praeita savaite ismeciau.
o aš esu vaikystėje gyvą sraigę gavusi
draugė atėjo pavėlavusi ir sako, nepyk neturiu dovanos ir slepia kažką už nugaros rankoje, ištiesia ranką, o ten - gyva sraigė
tada buvo liūdna, kad dovanos negavau, o dabar kai pagalvoju, tai ji greičiausiai pinigėlių neturėjo, bet šaunuolė už idėją.
per gyvenimą esu gavusi nemažai dovanų, bet šitą prisiminsiu ilgam
p.s. sraigę bandžiau stiklainyje auginti, bet pasimirė aišku
draugė atėjo pavėlavusi ir sako, nepyk neturiu dovanos ir slepia kažką už nugaros rankoje, ištiesia ranką, o ten - gyva sraigė
tada buvo liūdna, kad dovanos negavau, o dabar kai pagalvoju, tai ji greičiausiai pinigėlių neturėjo, bet šaunuolė už idėją.
per gyvenimą esu gavusi nemažai dovanų, bet šitą prisiminsiu ilgam
p.s. sraigę bandžiau stiklainyje auginti, bet pasimirė aišku
QUOTE(edita_super @ 2007 01 21, 19:32)
na o mano drauges teta is anglijos atveze viena balta pirstine bet labai graziai supokuota tik nesupratom ka ji reiskia ir kur je galima viena pritaikyti as
kad visi tie uzsienieciai
,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos

Na batai parduotuvese daznai irgi buna po viena...Tai gal nukniauke ta pirstine
Draugelkos universitete man sexi apatinius padovanojo.. bet per P... niekaip netilpau..
o man anyta vis padovanoja plastmasiniu visokiu padekliuku, leksteliu, puodeliu, vazeliu, va neseniai gavau stalo irankiu, ir tie su plastmasiniais galais.
O as negaliu tokiu indu pernest, tai vis pasidedu i spinta, net neispakuotus.
Jau visai nemazai prisikaupe. Sakau vyrui, kad pasakytu savo motinai, kad man nepatinka plastmases, bet ir tas nedrista.
O as gavau siais Naujaisiais metais nuo mociutes toki medziagini patiesala su gulbem. Sake, vos tik pamate, iskart apie mane pagalvojo ir man nupirko, kad sau kambary ant sienos pasikabinciau. Senovej gal ir budavo mada visokius divanus, dekius ant sienos kabint, bet ka man dabar su tom dviem gulbem daryt
Nu nebent i pliaza ar i gamta nusinesus prigult
O man tai anyta su gimtadieniu padovanojo kvepalus kurie jai paciai patinka o man jie tiesiog smirda :P tai as jai sakau kad man tokie nepatinka tai ji sako parvezk man nes mano jau pasibaige.