tik nepagalvoti kad as nesiprausus vaikstau ir smirdziu
 tikrai tikrai ne
  tikrai tikrai ne  

), tokius jau nudevetus, nuplautu blizguciu, sudetus i per maza dezute, kuri net neuzsidare.
  ), tokius jau nudevetus, nuplautu blizguciu, sudetus i per maza dezute, kuri net neuzsidare.

nors šiaip gyvūnus labai myliu.
 nors šiaip gyvūnus labai myliu.  Ir dar pridūrė: "gerai išveičiau"
 Ir dar pridūrė: "gerai išveičiau" 
 Seniai jau taip juokiaus
 Seniai jau taip juokiaus   O tai papūgos padvėse???
  O tai papūgos padvėse??? 

nu cia dar kai buvau mazyte, tai kazkoks dedule buvo is amerikes atvykes,tai jau kiek visko priveze visiem-tik kad nelabai ko naudingo.....turbut isivaizduoja,kad mes cia nieko neturim ir medziuose gyvenam
  nu cia dar kai buvau mazyte, tai kazkoks dedule buvo is amerikes atvykes,tai jau kiek visko priveze visiem-tik kad nelabai ko naudingo.....turbut isivaizduoja,kad mes cia nieko neturim ir medziuose gyvenam   o kai buvau pati amerikej(kokiu 9 metuku),tai tie patys amerikos lietuviai tokie "geri" norejo pabut-gavau didziuli maisa rubu ir zaislu..neminint, kad tie rubai aisku ne nauji,o kai kuriuose zaidimuose daliu truko....bet tada tai tiko
  o kai buvau pati amerikej(kokiu 9 metuku),tai tie patys amerikos lietuviai tokie "geri" norejo pabut-gavau didziuli maisa rubu ir zaislu..neminint, kad tie rubai aisku ne nauji,o kai kuriuose zaidimuose daliu truko....bet tada tai tiko   

kad visi tie uzsienieciai
 kad visi tie uzsienieciai  ,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos
  ,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos  

kad visi tie uzsienieciai
 kad visi tie uzsienieciai  ,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos
  ,na cia turbut tik lietuvei normaliausi is visos europos  

O as negaliu tokiu indu pernest, tai vis pasidedu i spinta, net neispakuotus.
 O as negaliu tokiu indu pernest, tai vis pasidedu i spinta, net neispakuotus.   Jau visai nemazai prisikaupe. Sakau vyrui, kad pasakytu savo motinai, kad man nepatinka plastmases, bet ir tas nedrista.
 Jau visai nemazai prisikaupe. Sakau vyrui, kad pasakytu savo motinai, kad man nepatinka plastmases, bet ir tas nedrista.   

Nu nebent i pliaza ar i gamta nusinesus prigult
 Nu nebent i pliaza ar i gamta nusinesus prigult