siaip dovanas gaunu geras ir man jos patinka, o ypac vyrelis niekada neprasauna, nu bet jo brolis
per praeita gimtadieni gavau peili, toki raizyta
o per kaledas minksta zaisla ir oro gaivikli (kur i razete kisasi), nu nekenciu pliusiniu zaislu ir visi tai zino, kas jam ten susisuko
QUOTE(anileva @ 2007 04 16, 09:48)
siaip dovanas gaunu geras ir man jos patinka, o ypac vyrelis niekada neprasauna, nu bet jo brolis
per praeita gimtadieni gavau peili, toki raizyta
o per kaledas minksta zaisla ir oro gaivikli (kur i razete kisasi), nu nekenciu pliusiniu zaislu ir visi tai zino, kas jam ten susisuko 
o viespateliau tas giviklis labai jau
As tai esu gavusi per valentino diena kalkuliatoriu, o mano vyrui tevas gimtadienio proga vis dovanoja kaklaraisti,nors jis nenesioja kostiumu niekad
tu kaklaraisciu jau gana daug prisikaupe,net nepradarytu dezuciu.
Man vyro tevelis gimtadienio proga dovanojo termometra
Man vyro tevelis gimtadienio proga dovanojo termometra
Kaip jau minejot, nekenciu suvenyru... Bresta naikinimo akcija
Kvailu dovanu nesu gavusi daug - na, nebent maza dar gavau nuo drauges glazuruota drambli - taupykle su perristu kaspinu,nos buvau perspejus, kad nekenciu suvenyru
Minkstu dovanotu zaislu neskaiciuoju... Manes tarytum negirdi, kai kartoju, kad nepernesu tokiu dalyku
Kvailu dovanu nesu gavusi daug - na, nebent maza dar gavau nuo drauges glazuruota drambli - taupykle su perristu kaspinu,nos buvau perspejus, kad nekenciu suvenyru
Minkstu dovanotu zaislu neskaiciuoju... Manes tarytum negirdi, kai kartoju, kad nepernesu tokiu dalyku
O as esu gavusi tai geliu vazona kai man buvo 17metu,
taip pat esu gavusi bliuskute padeveta ir siulus mezgimui
Man viena draugė kiekvieną gimtadienį naktinius marškinius dovanoja.
Ir po 30 metų žinosiu ko iš jos laukt.
Baisiausia dovana - žvakės.
Nu nėra kur jas dėti, niekam nereikalingos.
Nepatinka tokios dovanos.
Bet labiausiai pribloškė prieš kokius 3 metus gauti kvepalai iš Norfos.
Aš ir taip labai atidžiai kvapus renkuosi, o jau tie pigūs...
Tokia dovana nepradžiugina, tik nuotaiką sugadina. Jau geriau tik gėlės žiedas.
Baisiausia dovana - žvakės.
Bet labiausiai pribloškė prieš kokius 3 metus gauti kvepalai iš Norfos.
QUOTE(ascionka @ 2007 04 25, 21:18)
O as esu gavusi tai geliu vazona kai man buvo 17metu,
taip pat esu gavusi bliuskute padeveta ir siulus mezgimui 
prajuokino mane
cia visas skyrelis juoku
esu kažkada "pakišus kiaulę" su dovana...
mama nupirko kartą virdulį. tokį gražų, blizgantį, su švilpuku. bet kai išbandėm, paaiškėjo, kad tas švilpukas vos vos girdėti
nu ką, atgal į įpakavimą ir kažkur ant spintos užmetėm. gal kam nors kada nors prireiks.
po poros mėnesių draugė šventė įkurtuves. na, kaip studentės, aišku bapkėm nesitaškom, o jinai tik tik skudurus sumetė su bachūru ir išėjo gyvent savarankiškai. nu ką, galvoju ką nutempt: žiūrau tik -- ogi "čainykas" ant spintos. galvoju visgi naujas, o jai namų apyvokos daiktų gali prireikt, nu o to švilpuko tai bala nematė... tai ir įteikiau
mama nupirko kartą virdulį. tokį gražų, blizgantį, su švilpuku. bet kai išbandėm, paaiškėjo, kad tas švilpukas vos vos girdėti
nu ką, atgal į įpakavimą ir kažkur ant spintos užmetėm. gal kam nors kada nors prireiks.
po poros mėnesių draugė šventė įkurtuves. na, kaip studentės, aišku bapkėm nesitaškom, o jinai tik tik skudurus sumetė su bachūru ir išėjo gyvent savarankiškai. nu ką, galvoju ką nutempt: žiūrau tik -- ogi "čainykas" ant spintos. galvoju visgi naujas, o jai namų apyvokos daiktų gali prireikt, nu o to švilpuko tai bala nematė... tai ir įteikiau
Na ir aš gavau tokią "įdomybę". Gimtadienio proga gavau vazą, kurios viduje buvo išgraviruota su 50-mečiu sveikina vaikai ir anūkai. Tuomet man buvo 19 metų. O mano vyras 21 gimtadienio proga gavo neveikiatį prožektorių.
QUOTE(kaukault @ 2007 05 16, 08:23)
Na ir aš gavau tokią "įdomybę". Gimtadienio proga gavau vazą, kurios viduje buvo išgraviruota su 50-mečiu sveikina vaikai ir anūkai. Tuomet man buvo 19 metų. O mano vyras 21 gimtadienio proga gavo neveikiatį prožektorių. 
šią temą skaitydama vis labiau įsitikinu, kad kai kurie žmonės supranta gimtadienio dovanas kaip galimybę atsikratyti jų namuose tūnančio šlamšto...
QUOTE(Foxenas @ 2004 07 26, 22:28)
puikus tavo vyro humoras