Mano chebrytė tik kitą sav iš Kauno link Vilniaus judės...o taip norėtųsi atlaisvint Viotinos namus šventėm
Labas rytas
Mano chebrytė tik kitą sav iš Kauno link Vilniaus judės...o taip norėtųsi atlaisvint Viotinos namus šventėm
gal kuri mergina per šventes važiuos iš Kauno į Vilnių
skolinga nelikčiau
Laukiam kompanijos:
Prekybcentriai nuo...iki
www.amazon.com
www.ebay.com
www.sierratradingpost.com 45% nuolaida nuo $75, $0,99 shipukui pasidalinti (galioja tik siandien)
www.boscovs.coml FREE shipas nuo $50
Vaikams
www.cookieskids.com shipukui pasidalinti, truksta 5 uzsisakanciuju
Kosmetika
www.buynail.com FREE shipas nuo $100, truksta 34dol
www.lilydirect.com FREE shipas nuo $100
Išparduotuvės
www.ideeli.com shipas $0,50 užsakymui
www.hautelook.com
www.keekoo.com
www.zulily.com
www.beyondtherack.com shipukui pasidalinti
www.gilt.com
www.ruelala.com
www.modnique.com
www.totsy.com nuo $75 FREE shipas, labai reikia prisijungianciu
Užsakysime ir iš kitų parduotuvių...
Žemė iškeliauja - 4/10
Prekybcentriai nuo...iki
www.amazon.com
www.ebay.com
www.sierratradingpost.com 45% nuolaida nuo $75, $0,99 shipukui pasidalinti (galioja tik siandien)
Vaikams
Kosmetika
www.buynail.com FREE shipas nuo $100, truksta 34dol
Išparduotuvės
www.hautelook.com
www.keekoo.com
www.zulily.com
www.gilt.com
www.ruelala.com
www.modnique.com
Žemė iškeliauja - 4/10
QUOTE(Bluntė @ 2013 03 30, 09:47)
Labas rytas
skolinga nelikčiau
Mano dukra važiuos į Vilnių ko gero pirmadienį apie rytą, jei ką, galėtų gal ir prasukti. Jei tinka parašykite a.ž.
Papildyta:
QUOTE(`ChimorinkA` @ 2013 03 29, 09:59)
Labas rytas...
pasiėmiau siuntinuką.. ir dabar negaliu atsidžiaugti.. ir kodėl aš ankščiau to šilko neturėjau.. nu dabar negaliu plaukų paleist.. vis glostau ir glostau.. kvepia kaip iš kirpyklos.. švelnučiai, minkštučiai, nebesielektrina...
Ačiū, ačiū, ačiū
pasiėmiau siuntinuką.. ir dabar negaliu atsidžiaugti.. ir kodėl aš ankščiau to šilko neturėjau.. nu dabar negaliu plaukų paleist.. vis glostau ir glostau.. kvepia kaip iš kirpyklos.. švelnučiai, minkštučiai, nebesielektrina...
Ačiū, ačiū, ačiū
Priminkite kur šis gėris perkamas, nes mano likčius jau dukros konfiskavo, sakau reikia apsirūpinti
Sveiki
junkites prie didziu rinkinuko
viena dilde LT 38lt
http://www.buynail.c...get1free-2.aspx
NailTek užpatentuotas išradimas kristalinė dildė. Sukurta specialiai natūraliems nagams, neplėšo, nebraižo nagų, kaip tai gali padaryti blokelis ar įprasta dildė. Plaunama, dezinfekuojama ir sterilizuojama. Specialus užpatentuotas dildės paviršius užglaisto ir apsaugo nuo skylimo natūralaus nago galiuką tuo metu, kai dilde suteikiate nagams formą. Apsaugo natūralų nagą nuo sluoksniavimosi ir lupimosi. Abrazyvinis dildės paviršius iš abiejų pusių niekada nenusitrina.
Papildyta:
http://www.stockngo....sion-6-oz.html#
junkites prie didziu rinkinuko
http://www.buynail.c...get1free-2.aspx
NailTek užpatentuotas išradimas kristalinė dildė. Sukurta specialiai natūraliems nagams, neplėšo, nebraižo nagų, kaip tai gali padaryti blokelis ar įprasta dildė. Plaunama, dezinfekuojama ir sterilizuojama. Specialus užpatentuotas dildės paviršius užglaisto ir apsaugo nuo skylimo natūralaus nago galiuką tuo metu, kai dilde suteikiate nagams formą. Apsaugo natūralų nagą nuo sluoksniavimosi ir lupimosi. Abrazyvinis dildės paviršius iš abiejų pusių niekada nenusitrina.
Papildyta:
QUOTE(Jolli @ 2013 03 30, 12:31)
Priminkite kur šis gėris perkamas, nes mano likčius jau dukros konfiskavo, sakau reikia apsirūpinti
Kvapas man irgi labai labai patinka, ir mažoji vis pasako, kad kvepiu 
http://www.stockngo....sion-6-oz.html#
PRIMENU
Merginos, siuntinukai dalinami siandien iki 23 val.
03/31d ir 01/01 d. siuntinukai dalinami nebus.
Prašau sulaukti visų užsakymų žinučių, kad prekės paruoštos atsiėmimui.
Merginos, siuntinukai dalinami siandien iki 23 val.
03/31d ir 01/01 d. siuntinukai dalinami nebus.
Prašau sulaukti visų užsakymų žinučių, kad prekės paruoštos atsiėmimui.
QUOTE(Bluntė @ 2013 03 30, 09:47)
Labas rytas
skolinga nelikčiau
Jūsų kol kas dalis atrinkta.
QUOTE(Jolli @ 2013 03 30, 11:31)
Mano dukra važiuos į Vilnių ko gero pirmadienį apie rytą, jei ką, galėtų gal ir prasukti. Jei tinka parašykite a.ž. 
Papildyta:
Kvapas man irgi labai labai patinka, ir mažoji vis pasako, kad kvepiu 
Papildyta:
Pirmadienio rytą nedalinsiu siuntinukų
Papildyta:
Laukiam kompanijos:
Prekybcentriai nuo...iki
www.amazon.com
www.ebay.com
Rūbai, avalynė visai šeimai
Oldnavy.com FREE shipas nuo $50, 30% nuolaida
www.gap.com FREE shipas nuo $50, 30% nuolaida
Vaikams
www.toysrus.com FREE shipas nuo $79, 1 perki, kitas uz puse kainos
www.gymboree.com FREE shipas nuo $75, 20% kodukas
www.crazy8.com 20% kodukas
Šventėms
www.birthdayexpress.com FREE shipas nuo $75, 15% kodukas
Batai
www.6pm.com FREE shipas
www.shoes.com FREE shipas, 20% kodukas
Kosmetika
www.buynail.com FREE shipas nuo $100, truksta 24dol
www.coastalscents.com FREE shipas nuo $50, 30% nuolaidos paletems
Vitaminai
www.vitacost.com FREE shipas nuo $49, 10% nuolaida
www.drugstore.com FREE shipas nuo $25
Išparduotuvės
www.hautelook.com
www.keekoo.com
www.zulily.com
www.gilt.com
www.ruelala.com
www.modnique.com
Žemė iškeliauja - 4/10
Buynail dar nusiunciau uz 10$, tai truksta tik 24$
Jungiames ir siandien nupirks
Silpniems nagams
Intensive Therapy II nagų stipriklis skirtas ploniems, minkštiems, besisluoksniuojantiems nagams. Specialus proteinų kompleksas susieja nago sluoksnius tarpusavyje, todėl nagai tampa storesni ir lankstesni. Silpni nagai tampa stiprūs, bet ne trapūs.
4vnt
1vnt
Sausiems ir lūžinėjantiems nagams
Protection Plus tai papildomas drėkinimas kietiems ir sausiems nagams. Ypatinga priemonės sudėtis padeda išsaugoti reikiamą nagams drėgmę. Kasdieninis Protection Plus naudojimas padeda nagams išlikti sveikiems ir atspariems aplinkos poveikiui.
4vnt
1vnt
Nagų lako pagrindas
Foundation išlygina nago paviršių, užpildydo nelygumus, tuo pat metu stiprina natūralų nagą. Šį unikalų bazinį lako sluoksnį sudaro specialūs stiprikliai, drėkinimo komponentai ir natūralūs vagelių užpildikliai.
1vnt+1 dovanu
1vnt dabar ti 3,5$
4vnt
Odelių aliejus su arbatmedžiu
Renew atstato, maitina ir minkština nagų odeles, tuo pat metu suteikdamas natūralią priešgrybelinę apsaugą. Šią priemonę sudaro natūralūs aliejai ir drėkinantys komponentai. Jame yra ingredientų, turinčių priešgrybelinių savybių.
1vnt
4vnt
Rinkinukas i kuri ieina trys perkamiausios priemones nagu: pagrindas, stipriklis, aliejukas
http://www.buynail.c...ioniirenew.aspx
Jungiames ir siandien nupirks
Silpniems nagams
Intensive Therapy II nagų stipriklis skirtas ploniems, minkštiems, besisluoksniuojantiems nagams. Specialus proteinų kompleksas susieja nago sluoksnius tarpusavyje, todėl nagai tampa storesni ir lankstesni. Silpni nagai tampa stiprūs, bet ne trapūs.
4vnt
1vnt
Sausiems ir lūžinėjantiems nagams
Protection Plus tai papildomas drėkinimas kietiems ir sausiems nagams. Ypatinga priemonės sudėtis padeda išsaugoti reikiamą nagams drėgmę. Kasdieninis Protection Plus naudojimas padeda nagams išlikti sveikiems ir atspariems aplinkos poveikiui.
4vnt
1vnt
Nagų lako pagrindas
Foundation išlygina nago paviršių, užpildydo nelygumus, tuo pat metu stiprina natūralų nagą. Šį unikalų bazinį lako sluoksnį sudaro specialūs stiprikliai, drėkinimo komponentai ir natūralūs vagelių užpildikliai.
1vnt+1 dovanu
1vnt dabar ti 3,5$
4vnt
Odelių aliejus su arbatmedžiu
Renew atstato, maitina ir minkština nagų odeles, tuo pat metu suteikdamas natūralią priešgrybelinę apsaugą. Šią priemonę sudaro natūralūs aliejai ir drėkinantys komponentai. Jame yra ingredientų, turinčių priešgrybelinių savybių.
1vnt
4vnt
Rinkinukas i kuri ieina trys perkamiausios priemones nagu: pagrindas, stipriklis, aliejukas
http://www.buynail.c...ioniirenew.aspx
Joooo, kiausinius teks metyti i sniega
ridenimu nebus