Maniskis tai keliautojas, ji tik vezk, automobiliais, lektuvais, autobusais veiksmo ten pilnas... Mano aplinkoj tai jau irgi visi ragino baigt maitinima, atseit per didelis jau... bet as ir pati jau buvau pavargus ir fiziskai, ir moraliskai, norejau baigt..
Maniskis tai keliautojas, ji tik vezk, automobiliais, lektuvais, autobusais veiksmo ten pilnas...
Mano aplinkoj tai jau irgi visi ragino baigt maitinima, atseit per didelis jau... bet as ir pati jau buvau pavargus ir fiziskai, ir moraliskai, norejau baigt..
O man dar dabar vis gaila, tai pilvuką skauda, tai dantukai lenda, nors kartais pagalvoju, kad gal jam jau nieko gero iš manęs tokios užsistresinusios pastoviai
Klausykit, ar as gerai supratau, kad Vistycio svente pirmadieni??? visada savaitgaliais budavo, kaip cia jie sumaste pirmadieni daryt, ar as blogai nuziurejau.
Aha, pirmadienį, bet renginys pagrinde nuo puse 3 kiek matau, o jau žvaigždžių kiek prisikvietę Visai įdomu, gal reiks ir nuvažiuoti Atostogos jau eina į pabaigą, paskutinis mėnuo, reik dar kažkur padalyvauti, papoilsiauti, nes paskui darbai darbeliai prasidės
Klausykit, ar as gerai supratau, kad Vistycio svente pirmadieni??? visada savaitgaliais budavo, kaip cia jie sumaste pirmadieni daryt, ar as blogai nuziurejau.
soriukas, tk db apziurejau, kad ten pernai metu....nors as ne vieno is zinomu dainininku nepamenu, kad butu dainave kazkodeel man ismete pirmiausia sita gal reiktu atsargumo delei paskambint y kokia administracija vistycio ir paklaust...
Man mama sake, kad bus kita sekmadieni, tai as perdaug y datas ir nesigilinau Papildyta: http://www.suduvosgi...p;new_id=227286 nu va, db gera data bet kaip mazai kur skelbiasi kad svente bus
man vestuves ir Gretos krikštynas Raimundas ruošė. Ką aš žinau, mano skoniui tiko, ir stalus labai gražiai puošė.
Dar maistą šventėms ruošia bibliotekos kavinė, tai ten irgi gerų atsiliepimų girdėjusi, tik kontaktų neturiu.