Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 15:13)

Atkėliau iš virtuvės baldų temos, čia labiau tinka...  smile.gif
Kaip jum šitas stalas su kėdėmis?

smile.gif ir as is paskos.. man pirmieji stalai nepatinka del to, kad tas lakinis stalvirsis toks... man kazkaip naturalus matinis medis labiau prie sirdies.
du paskutiniai man labiausiai...
as kadangi irgi ieskau stalo, tai noriu, kad kojos ne is sonu butu, manau kad patogiau apsesti aplink stala, kai nereikia apzergineti koju.. ax.gif bet as del vietos stygiaus taip, jei imsite didesni stala- tai tada atkrenta ta beda smile.gif

o man labai simpatiskas sis stalas: user posted image

kazkaip realybej jis man grazesnis + pasididina smarkiai.. smile.gif

o del stalu is padevetu baldu parduotuviu, tai galiu pasakyti, buvom mes keliose, tai panasaus kaip ikeliau stalo kaina kai pasake- iskritau: 2500lt smile.gif dar ieskau kur pigiau rasti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2013 07 24, 19:24)
bet as niekuomet nesirinkciau klasikos  4u.gif

Žinoma, skonio reikalas 4u.gif
Nors galvoju taip - niekada nesakyk niekada 4u.gif lotuliukas.gif
Pradinis bent jau virtuvinio variantas pas mane irgi buvo visiškas modernas, a la hi tech stiliaus doh.gif , bet džiaugiuos, kad laiku atsikvošėjau smile.gif
Asmeniškai man nusibodo tas modernas, nevaža tsakant... noris kažko laiko išbandyto, nesenstančio ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 25, 13:21)
Žinoma, skonio reikalas  4u.gif
Nors galvoju taip - niekada nesakyk niekada 4u.gif  lotuliukas.gif
Pradinis bent jau virtuvinio variantas pas mane irgi buvo visiškas modernas, a la hi tech stiliaus doh.gif , bet džiaugiuos, kad laiku atsikvošėjau  smile.gif
Asmeniškai man nusibodo tas modernas, nevaža tsakant... noris kažko laiko išbandyto, nesenstančio ax.gif

na, pas mane ne hi tech, bet skandinaviskas minimalizmas rolleyes.gif tevai turi klasika, tai kai tiek metu gyveni klasikoj, tai net nesinori i ta puse ziureti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 24, 16:43)
na, dėl to gremėzdiškumo... žiūrint, kokioj erdvėj jie stovės g.gif jeigu mažoj patalpoj žemom lubom - tada taip... bet jeigu patalpa didelė, lubos aukštos, tada man juokingai atrodytų laibas staliukas unsure.gif

Man spalva ju nepatinka... Visada apeinu tokius baldus, cia mano asmenine antipatija... Rinkciausi sviesia spalva smile.gif

Na, dideleje erdveje visai neblogai atrodo grakstus, laibi staliukai mirksiukas.gif Teko pastaruoju metu susidurti su italiskais baldais, kuriuos perka maskvieciai, begalo daug laibu, dideliu ir graziu stalu yra smile.gif Zinoma, ir kaina ju... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Kadija @ 2013 07 25, 10:48)
smile.gif ir as is paskos.. man pirmieji stalai nepatinka del to, kad tas lakinis stalvirsis toks... man kazkaip naturalus matinis medis labiau prie sirdies.

drinks_cheers.gif Va va, tas lakas, spalva... Man kliuna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dangus giedras @ 2013 07 25, 14:04)
Man spalva ju nepatinka... Visada apeinu tokius baldus, cia mano asmenine antipatija... Rinkciausi sviesia spalva  smile.gif 
Na, dideleje erdveje visai neblogai atrodo grakstus, laibi staliukai  mirksiukas.gif  Teko pastaruoju metu susidurti su italiskais baldais, kuriuos perka maskvieciai, begalo daug laibu, dideliu ir graziu stalu yra  smile.gif  Zinoma, ir kaina ju...  doh.gif

Turbūt turbūt g.gif ... Po Hi tech kitas variantas buvo provanso stilius smile.gif . Galvojau virtuvės svetainės erdvėj visus šviesius provansiškus baldus dėt... ale kad virtuvinis dabar išėjo raudonas/pilkas lengvai klasikinis lotuliukas.gif , tai kažin kaip šviesus stalas atrodytų visumoj g.gif
Tas paskutinis mano įkeltas variantas gana grakštus atrodo unsure.gif . Nors, kaip Kadija sakė, stalas su viena koja leidžia patogiau jį didesniam kiekiui žmonių apsėsti nekliudant kojoms ax.gif
Parodžiau vyrui stalo variantus - tai anam nė vienas nepatiko blink.gif ... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Juodai @ 2013 07 25, 14:21)
Turbūt turbūt g.gif ... Po Hi tech kitas variantas buvo provanso stilius  smile.gif . Galvojau virtuvės svetainės erdvėj visus šviesius provansiškus baldus dėt... ale kad virtuvinis dabar išėjo raudonas/pilkas lengvai klasikinis  lotuliukas.gif , tai kažin kaip šviesus stalas atrodytų visumoj  g.gif
Tas paskutinis mano įkeltas variantas gana grakštus atrodo unsure.gif . Nors, kaip Kadija sakė, stalas su viena koja leidžia patogiau jį didesniam kiekiui žmonių apsėsti nekliudant kojoms ax.gif
Parodžiau vyrui stalo variantus - tai anam nė vienas nepatiko blink.gif ... lotuliukas.gif

O tai nenorite stalo i pilkuma? g.gif Man tas i raudonuma stalas kazkaip turetu pjautis su raudona virtuve... Nezinau, reik deliot bendra vaizda g.gif

Bet dar ieskokit kitu stalu variantu smile.gif
Atsakyti
Jojo, tas pirmas rožiniai raudonas tai pjautųsi labai lotuliukas.gif
Ale sakau, pastatys virtuvę, tada matysis kokių spalvų prašosi... Stalas į pilkumą g.gif ... bijau, kad nenusipilkinčiau visai - grindys pilkšvas ąžuolas, sienos pilkos doh.gif ...
Atsakyti
kaip sunku rasti grazias kedes uz prieinama kaina. Ka radau tai butu sios pirmos trys, kaina ~700lt uz viena.
http://www.linobalda...i.lt/lt/kėdės
O gal zinote kur uz panasia ar pigiau butu graziu, minimalistinio stiliaus moderniu kedziu ir valgomojo stalu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(veterane @ 2013 09 07, 13:28)
kaip sunku rasti grazias kedes uz prieinama kaina. Ka radau tai butu sios pirmos trys, kaina ~700lt uz viena.
http://www.linobalda...i.lt/lt/kėdės
O gal zinote kur uz panasia ar pigiau butu graziu, minimalistinio stiliaus moderniu kedziu ir valgomojo stalu doh.gif

http://renlena.lt/lt...2-SINGWAYS.html

Šiandien Supernamų laidoje mačiau dieviško grožio lietuviško sūrio formos stalą wub.gif wub.gif Kažin ar patogus toks naudoti?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2013 09 13, 18:04)
http://renlena.lt/lt...2-SINGWAYS.html 

Šiandien Supernamų laidoje mačiau dieviško grožio lietuviško sūrio formos stalą  wub.gif  wub.gif Kažin ar patogus toks naudoti?

jau issirinkau tokias kedes ir stala, tik stalas gal mazokas unsure.gif
user posted image

o ta laida maciau siandien, stalas labai grazus, manau, kad patogus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo veterane: 13 rugsėjo 2013 - 22:14
Tikriausiai pigiau pirkti ne stalą ir kėdes atskirai, bet iš karto komplektą. Aš ir pati varvinu seilę ir mastau pasikeisti savo valgomaji šiuo komplektu: http://www.devetibal...dai-kd1013.html
Atsakyti
Mergaites, gal kur matete pirkti tokiu kedziu g.gif niekur nerandu unsure.gif

http://www.namointer...1#comment-34880
Atsakyti