Įkraunama...
Įkraunama...

Valgomojo stalas, kėdės

QUOTE(pele @ 2008 03 05, 16:31)
Gal toki turejai galvoje?
stiklinis staliukas

Jo tipo toks pat tik staciakampis didesnis bigsmile.gif bigsmile.gif

buvau pardej sukau sukau rinkiais pas mus beda kaip parsivezt reiketu, bet jei LT toki gauciau griebciau bigsmile.gif
Atsakyti
Norėčiau paklausti, gal kas esate pirkę Prestige Rattan, gamina Poznanėje, prekiauja Ergolain Domus galerijoje, pintus valgomojo baldus. Kėdes iš ratano arba abako, ir stalą? Kažin kaip su patvarumu? Šiaip nepigūs baldai. g.gif
Atsakyti
smile.gif Uzsimaniau ir as i valgomaji stiklinio stalo, tik kedutes trauktos odos jau turim, tai kazkaip graziau butu, kad deretu ju kojos. Kiek parduotuvese ziurinejam, daugelis stikliniu stalu metalinem kojom doh.gif Gal kas zinote, kur stikliniu stalu pasirinkimas nemazas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Neo_laura @ 2008 05 05, 12:12)
smile.gif Uzsimaniau ir as i valgomaji stiklinio stalo, tik kedutes trauktos odos jau turim, tai kazkaip graziau butu, kad deretu ju kojos. Kiek parduotuvese ziurinejam, daugelis stikliniu stalu metalinem kojom  doh.gif Gal kas zinote, kur stikliniu stalu pasirinkimas nemazas?  smile.gif

Labas.www.signal.pl
Atsakyti
Gal esate kuri nors pirkusi šios įmonės gaminamus baldus? Komplektai visai patrauklūs, įdomu kokybė ir kaina ax.gif
Atsakyti
mes stala turim, bet kaip tik dabar ieskom kedziu. stala gaminomes, nes norejom sudedamo,kad isskleist eitu. o dabar ieskom kedziu, bet labai sunku. visur vaikstineju ir net nezinau ko noriu. jau supratau, kad noriu neaukstu kedziu, man kazkaip jos graziau atrodo. o stalo stiklinio tai as tikrai nepirkciau. turejom zurnalini stiklini, tai siaubas. valyt ir valyt ir valyt, o vaizdo vistiek ner. tik pirstas ir matos.
Atsakyti
Sveikos, turiu stala su stikliniu pavirsium ir keikiu ji, kiekvienas padejimas matosi ar puodeli ar bet ka padesi visada lieka zymes. tai sakiau visiem pasakysiu, kad nepirktu stiklinio stalo. pasidarai stalo tarnas doh.gif. niekada nepirksiu stalo su stiklo pavirsium. doh.gif
Atsakyti
ma ir reikia jau pirkti kedes i virtuve net nezianu kokias rinktis. gal kas foto, nuomoniu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aitiii: 08 liepos 2008 - 10:36
Man patiko oda trauktos kedes SBA salone smile.gif Kai pirkom, buvo ivairiu spalvu, issirinkom kremines, jos man lb lb grazios. SBA tinklapy tokiu neradau, bet panasias radau cia http://www.ebaldai.l...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neo_laura: 08 liepos 2008 - 15:50
grazios kedes.
Atsakyti
QUOTE(liniokas @ 2008 07 07, 21:23)
Gal esate kuri nors pirkusi šios įmonės gaminamus baldus? Komplektai visai patrauklūs, įdomu kokybė ir kaina  ax.gif

As pirkau. Baldai tikrai grazus. Bet kokybe esu nepatenkinta. Stalas su storesnem kojom, tai po keliu savaiciu jau matesi itrukusi sujungimo siule. Kai pasiskambinau, tai is pradziu pradejo aiskinti, kad taip turi buti. Bet nenusiliaidau (turejau, net pakeltu tonu kalbeti), tai avaziavo ir isveze pataisyti. Pasake, kad as esu teisi, kad cia brokas. Dar paaiskino, kad berzas minkstas medis, todel labai lengvai nubraizyti, nuskelti kampa. Atveze pataisyta, bet pamaciau, kad viena koja nubrozdinta, tai zadejo atvaziuoti pataisyti, jau 3 menesius laukiu. Su kedes atlosu kur prisilieciu ir jau idubimas. Mano seima ramiai pavalgyti negali, nes vis drebu del stalo. Uz tokia nemaza kaina tikejausi kokybiskesniu baldu. Bet gal cia man taip pasitaike, gal reikejo ne berza rinktis, bet gi pardaveja man nieko nepaaiskino. Prirasiau , nes tikrai esu labai pykta ant siu gamintoju. Baldai labai grazus, bet man pasitaike nekokybiski.
Atsakyti
QUOTE(skarinka @ 2008 07 09, 14:11)
Uz tokia nemaza kaina tikejausi kokybiskesniu baldu. Bet gal cia man taip pasitaike, gal reikejo ne berza rinktis, bet gi pardaveja man nieko nepaaiskino. Prirasiau , nes tikrai esu labai pykta ant siu gamintoju. Baldai labai grazus, bet man pasitaike nekokybiski.

O kiek tau kainavo stalas su kėdėm? ax.gif
Man juos rekomendavo pažįstama. Tinklapio kataloge pateikiami modeliai visai nieko, bet niekaip neprisiruošiu nuvaryt į pardę ir pasižiūrėt realiai. Įdomi ir kaina...
Atsakyti