QUOTE(eglute320 @ 2013 03 20, 15:32)
Faršas, prieskoniai, pjaustytas svogūnas, kiaušinis. Šiaip paskutinius kartus visada faršą maišau su žaliu kopūstu, tarkuotu per burokinę tarką, maždaug 50/50 faršo ir kopūsto. Taip maišau ir kotletų masę, kurie bus kepami. Maišyti pagal skonį, kopūsto visai nesijaučia, jei daugiau tai minimaliai, patiekalas gaunasi "lengvesnis", sutaupoma mėsos sąskaita. Šitas fintas labai padeda norint nepersivalgyti, suvalgai tiek pat, tik lengvesnio skrandžiui, mažiau kaloringesnio maisto. galima pradžiai ir 1/3 kopūsto įdėti, pagal skonį
As irgi dedu kopusto, tik 1\4 dali, labai gelbsti, nes buna sultingesne, ypac malta krutinele. Dar kai turiu kartais kopusta keiciu cukinija, tik deti reikia irgi koki 1\4 , cukinija turi neutralu skoni, o gaminant igauna mesos , prieskoniu skoni, o mesa labai sultinga tampa.