Įkraunama...
Įkraunama...

Kviečiame pirkti JAV parduotuvėse!

QUOTE(ause makaliause @ 2013 03 19, 11:13)
drugstore renkat?  4u.gif

Vakar nusiunciau uz 24.99 dol biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 03 19, 12:21)
man turbūt nėr šansų su plačia "ląsta" iš yoox pasigaut batų  doh.gif turbūt visi itališki batai tinka tik siaurai pėdai,jau nuo tų gerų deficitinių laikų vargstu su itališkais  doh.gif
gavau šiuos,nerealiai geruliai,daug gražiau atrodo nei foto,sendinti vintažiniai tokie,kniedės tos labai neiššaukiančiai atrodo  thumbup.gif  man prie dygliuotos mackage kaip tik būtų ,kas iš to net neįkišau į juos  verysad.gif
http://www.yoox.com/...p...8PQ&sizeId=

Aš užsisakiau šiuos batukus, o sakykit kokį dydį ėmėt ir kiek cm Jūsų pėda? Nieko nesu turėjusi iš jų, tad nžn.ar tiks, pasiemiau 10d. su 26,5cm pėda
Atsakyti
QUOTE(Indremo @ 2013 03 18, 10:12)
Pirko is cia
amazon
as dar laukiu savo, bet kaip supratau, atsiliepimai geri is mergaiciu, kurios ja  naudoja

Ir as uzsisakiau sio Hialurono 60ml, tik noriu pastebeti, kad tai ne grynas Hialuronas (hialuronic acid), kaip pavadinimas sako, o sodium hyaluronate (hialurono druska).
http://kosmetikosana...ronic-acid.html
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 03 19, 11:21)
man turbūt nėr šansų su plačia "ląsta" iš yoox pasigaut batų  doh.gif turbūt visi itališki batai tinka tik siaurai pėdai,jau nuo tų gerų deficitinių laikų vargstu su itališkais  doh.gif
gavau šiuos,nerealiai geruliai,daug gražiau atrodo nei foto,sendinti vintažiniai tokie,kniedės tos labai neiššaukiančiai atrodo  thumbup.gif  man prie dygliuotos mackage kaip tik būtų ,kas iš to net neįkišau į juos  verysad.gif
http://www.yoox.com/...p...8PQ&sizeId=

ui kaip gaila, as irgi siuos ziurinejau, bet mano irgi plati peda ir keltis auksta.... ot jau problema...graziu batu mazuma mums verysad.gif
Atsakyti
Labai reikia bent vieno mazo jcrew uzsakymo, prisijunkit kas skubiai, aciu!
Papildyta:
Ir prie Factory su -30% dar kas prisijunkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 03 19, 10:58)
Savita, del ko tu bijai tos kelties, pas mane irgi zinok problema auksta keltis, bet ykisu i visus batus. Deduosi tada slidzia kojine ir po truputi , po truputi ykisu, bet gi kai kurie lengvai isikisa. O jau jeigu neykisu, nunesu ir per kelty tymtelna batsiuviai. 4u.gif

Is pradziu dazniau papildydavo, o jau dabar skurdziai, bet pasek, as visus norimus batus susigaudziau. smile.gif

o kiek mazdaug mm pratempia batsiuviai per kelti? turiu vienus batukus, naminem salygom nepratempiu niekaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(Šiurkštuolė @ 2013 03 19, 12:38)
Aš užsisakiau šiuos batukus, o sakykit kokį dydį ėmėt ir kiek cm Jūsų pėda? Nieko nesu turėjusi iš jų, tad nžn.ar tiks, pasiemiau 10d. su 26,5cm pėda

pėda 25,5 cm ,bet kaip minėjau plati. Ėmiau 9 ,iš ilgio būtų tikrai geri,bet negalėjau įkišt,draugė paėmė siuntinuką tai pas ją ir palikau juos doh.gif ji avi 8,5 jai truputį vietos yra ,koja siaura ,bet net ji sunkiai į juos įkiša doh.gif dabar svarsto ar perimti iš manęs juos verysad.gif šiaip tai atrodo jie nereliai gerai thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(gaikaSJ @ 2013 03 19, 12:43)
ui kaip gaila, as irgi siuos ziurinejau, bet mano irgi plati peda ir keltis auksta.... ot jau problema...graziu batu mazuma mums verysad.gif

drinks_cheers.gif
aš del ilgio pėdos visu dydžiu galečiau mažesnius avėti,bet va dėl pločio turiu dydžiu didesnius imti doh.gif
Atsakyti
Jcrew maziuko uzsakymo reikia, gal kam kojiniu? biggrin.gif http://www.jcrew.com...p;bmUID=jRObyTp
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 03 19, 12:04)
aš del ilgio pėdos visu dydžiu galečiau mažesnius avėti,bet va dėl pločio turiu dydžiu didesnius imti  doh.gif

Siuo metu auginu maziukus namie, tai ivairus Crocs issigelbejimas mano:)
Atsakyti
QUOTE(rimaitytetyte @ 2013 03 19, 11:58)
Savita, del ko tu bijai tos kelties, pas mane irgi zinok problema auksta keltis, bet ykisu i visus batus. Deduosi tada slidzia kojine ir po truputi , po truputi ykisu, bet gi kai kurie lengvai isikisa. O jau jeigu neykisu, nunesu ir per kelty tymtelna batsiuviai. 4u.gif

Is pradziu dazniau papildydavo, o jau dabar skurdziai, bet pasek, as visus norimus batus susigaudziau. smile.gif

drinks_cheers.gif Aha,nelabai jau papildo g.gif Kaip noreciau dar keleta baciuku pagaut rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sollo @ 2013 03 19, 13:04)
pėda 25,5 cm ,bet kaip minėjau plati. Ėmiau 9 ,iš ilgio būtų tikrai geri,bet negalėjau įkišt,draugė paėmė siuntinuką tai pas ją ir palikau juos  doh.gif  ji avi 8,5 jai truputį vietos yra ,koja siaura ,bet net ji sunkiai į juos įkiša  doh.gif  dabar svarsto ar perimti iš manęs juos  verysad.gif  šiaip tai atrodo jie nereliai gerai  thumbup.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif
aš del ilgio pėdos visu dydžiu galečiau mažesnius avėti,bet va dėl pločio turiu dydžiu didesnius imti  doh.gif

Ačiū už išsamų atsakymą, manau ilgio užtekti turi, bet kadangi turiu aukštą keltį, tai bus matyt kai gausiu...
Atsakyti
QUOTE(Gisana @ 2013 03 19, 10:36)
Manau ne šampūno reikia ieškoti, o geros kaukės smile.gif aš naudoju kaukę po kiekvieno plovimo, plaukai švelnus, glotnūs būna. Geros Maroccanoil ir Joico kaukės. Joico yra drugstore.com ši

o kokią rekomenduotumėt iš Maroccanoil? mano plaukai linkę riebaluotis.. doh.gif
Atsakyti