Įkraunama...
Įkraunama...

Socialiniai reikalai UK

QUOTE(Vaidilu @ 2013 04 18, 14:36)
Ceki tai nesupyktumem pasiimti,tik kad jis vaiko vardu israsytas ir kazkaip labai viskas idomiai tax calculation uz 2011-2012 metus  g.gif ir rasoma kad repayment of income tax

O, tai palaukit? Child benefit gal nesenai susitvarket? Cia, gal tas cekis kur valstybe vaikui duoda? 250£ svaru atrodo.
Atsakyti
Na kad nea,child benefit pradejom gauti kai maziui buvo 7 men,dabar jam 20men.,cekio 250sv nesam gave uz mazaji.Cekis israsytas mazojo vardu 519 sv siuasta P800 tax calculation doh.gif
Atsakyti
https://www.gov.uk/p800-what-to-do

Paskambinkit jiems ir pasakykit, kad nesamone atsiunte biggrin.gif
Atsakyti
Reikes butinai skambint,vyro vardu butu gal nebutu taip keista doh.gif
Dekui uz pagalba mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, vėl kreipiuosi į SM 4u.gif reikalas toks : dirbau pagal bandomąjį laikotarpį 3mėn išdirbau visą laiką (ir net biški viršaus),jie man nenori duoti nei P45 nei P60 motyvuodami tuo,kad nedirbau pagal kontraktą,ar tai tiesa ir kur kreiptis jeigu galiu tas formas gauti? smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alyra @ 2013 04 22, 11:57)
Sveiki, vėl kreipiuosi į SM 4u.gif  reikalas toks : dirbau pagal bandomąjį laikotarpį 3mėn išdirbau visą laiką (ir net biški viršaus),jie man nenori duoti nei P45 nei P60 motyvuodami tuo,kad nedirbau pagal kontraktą,ar tai tiesa ir kur kreiptis jeigu galiu tas formas gauti? smile.gif  Ačiū 4u.gif

p60 gaunate kai prasideda nauji metai, t y nuo balandzio men, o p45 turite prasyti darbovieteje kurioje dirbate, ar tai butu agentura ar kontraktinis darbas tiesiogiai. Bet o kam jums tos formos dabar? g.gif nes p60 gaunate automatiskai, o p45 dazniausiai atsiuncia kai isregistruoja is agenturos ar atleidzia is darbo.
Atsakyti
QUOTE(balleys @ 2013 04 22, 15:44)
p60 gaunate kai prasideda nauji metai, t y nuo balandzio men, o p45 turite prasyti darbovieteje kurioje dirbate, ar tai butu agentura ar kontraktinis darbas tiesiogiai. Bet o kam jums tos formos dabar?  g.gif  nes p60 gaunate automatiskai, o p45 dazniausiai atsiuncia kai isregistruoja is agenturos ar atleidzia is darbo.

Tai aš kiek suprantu, Alyra atleido po bandomojo laikotarpio, o formos jokio neduoda g.gif Mano klausimas irgi iš dalies susijęs. Iš kur žinoti, ar dirbi legaliai? Algą perveda į kortelę, bet algalapių neduoda. Man bandomasis laikotarpis kaip ir 6 mėnesiai, bet kiek klausinėjaus, algalapių negauna ir tie, kas ilgiau dirba. Pradedant dirbti reikėjo užpildyti P46, mokesčių nenuskaičiuoja, bet tai kur algalapiai? Darbo sutarties jokios negavau, bet reikėjo įmonei pasirašyti kelis dokumentus, tai aš juos nusiscanavau. Ar keliauti į CAB?
O kažkas anksčiau klausė dėl globos, tai pasidomėkit foster care - čia atitikmuo. Tik nežinau, kiek yra galimybių gauti angliškus pinigus, kai globa paskirta Lietuvoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 22 balandžio 2013 - 19:26
QUOTE(jearmaine @ 2013 04 22, 20:15)
Tai aš kiek suprantu, Alyra atleido po bandomojo laikotarpio, o formos jokio neduoda  g.gif  Mano klausimas irgi iš dalies susijęs. Iš kur žinoti, ar dirbi legaliai? Algą perveda į kortelę, bet algalapių neduoda. Man bandomasis laikotarpis kaip ir 6 mėnesiai, bet kiek klausinėjaus, algalapių negauna ir tie, kas ilgiau dirba. Pradedant dirbti reikėjo užpildyti P46, mokesčių nenuskaičiuoja, bet tai kur algalapiai? Darbo sutarties jokios negavau, bet reikėjo įmonei pasirašyti kelis dokumentus, tai aš juos nusiscanavau. Ar keliauti į CAB?
O kažkas anksčiau klausė dėl globos, tai pasidomėkit foster care - čia atitikmuo. Tik nežinau, kiek yra galimybių gauti angliškus pinigus, kai globa paskirta Lietuvoje.

banykit kreiptis i Revenue ten turetumet suzinoti ar mokesciai uz jus mokami ar ne, o jei atleidzia is darbo privalo isduoti p45 forma.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2013 04 22, 20:15)
Tai aš kiek suprantu, Alyra atleido po bandomojo laikotarpio, o formos jokio neduoda  g.gif 

tikrai taip mane atleido po bandomojo laikotarpio(jo nepratęsė) ir tai buvo prieš 6mėn,prašius esu ne kartą vis sakydavo,kad atsiųs iš pagrindinio ofiso. O šiandien parašiau supervaizeriai dėl tų formų,atsakė ,kad ale nei vienas man nepriklauso.Nu dar dėl p60 sutikčiau,kad nepriklauso,bet atleidimo lapą p45 privalo duoti.O dokumentų šių prireiks norint įrodyti savo pajamas.
Atsakyti
QUOTE(Alyra @ 2013 04 22, 21:28)
tikrai taip mane atleido po bandomojo laikotarpio(jo nepratęsė) ir tai buvo prieš 6mėn,prašius esu ne kartą vis sakydavo,kad atsiųs iš pagrindinio ofiso. O šiandien parašiau supervaizeriai dėl tų formų,atsakė ,kad ale nei vienas man nepriklauso.Nu dar dėl p60 sutikčiau,kad nepriklauso,bet atleidimo lapą p45 privalo duoti.O dokumentų šių prireiks norint įrodyti savo pajamas.

tokiu atveju privalo isduoti p45, nebent jie slepiasi nuo mokesciu. Bandykit kreiptis i Revenue del siu formu, arba ieskokit teisybes per citizen advise advokatus, jie turetu jums padet siuo klausimu, nes fromos abi priklauso nesvarbu ar dirbote visus metus ar 1 diena.
Atsakyti
sveiki, iki kada galima susigrazint mokescius is revenue ir ka daryt su p45 forma, ja reikia isiust kazkur?...gal kas nepatingetu paaiskint....aciu.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
7 metus gyvenau ir dirbau UK,dabar visam isvykstu i lietuva.Norejau paklausti ar imanoma susigrazinti NI imokas,jei taip tai kaip? Aciu kas atsakys 4u.gif
Atsakyti