Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Tęsiam diskusijas apie mūsų mini darželius ant palangės, dalijamės savo augančiais grožiais ir patarimais smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 19, 17:53)
Negazdinkite su Antarktidom, tai kada tada mes prisirptume?  biggrin.gif

user posted image

QUOTE(Montera @ 2013 03 19, 18:05)
tai kaip cia???? blink.gif  cia is rudens sodinti?????

Persikeliu i naujus namus smile.gif

Setas Betaliux 2012-12-08 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Aciu uz temuke 4u.gif

QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 19, 18:19)

Setas Betaliux 2012-12-08  4u.gif  biggrin.gif

Nu neblogai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, o aš su savo vaiku šnd pasisėjim žemuogėlių smile.gif lauksim daigelių
Atsakyti
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 19, 17:19)

Setas Betaliux 2012-12-08  4u.gif  biggrin.gif

Oho blink.gif blink.gif blink.gif Kokio maždaug aukščio tas betalux daigas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smilga1972: 19 kovo 2013 - 20:39
O gal kas zinote kokio aukscio indo reikia zemuogems? blush2.gif prisejau pilna loveli, turiu vilti jas praretinus ten ir auginti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 19, 23:59)
O gal kas zinote kokio aukscio indo reikia zemuogems?  blush2.gif  prisejau pilna loveli, turiu vilti jas praretinus ten ir auginti..  g.gif

Labai dau negali auginti lovelyje schmoll.gif . Mano pernai maždaug 60cm ilgio lovelyje augo 4 daigai ir nepasakyčiau, kad labai daug jiems ten vietos buvo, nes kai suauga, tai labai išbujoja ax.gif
Atsakyti
mano vilmos jau ziedelius krauna, jau persodintos pries pora sav. i nuolatinius vazonus, vakar paziurejau, zemes dar nereikia laistyti, bet man ji tokia kietoka sakyciau, kaip plutele uzsidejus, o jus zeme kazkiek papurianat, karts nuo karto, aplik daiga? zeme verdeteros, su humusu. Taip ir niezti rankos su kokia sakute nors kiek prabedzioti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 20, 11:33)
mano vilmos jau ziedelius krauna, jau persodintos pries pora sav. i nuolatinius vazonus, vakar paziurejau, zemes dar nereikia laistyti, bet man ji tokia kietoka sakyciau, kaip plutele uzsidejus, o jus zeme kazkiek papurianat, karts nuo karto, aplik daiga? zeme verdeteros, su humusu. Taip ir niezti rankos su kokia sakute nors kiek prabedzioti  blush2.gif

as jei matau kad plutele uzsideda tai su kokiu dantu krapstuku biskuti papurenu. O man su biohumusu patiko rokiskio atrodo kazkokios firmos zeme tai tokia puresne nei verdeteros. Vat is jos kaip minejau anksciau labai patiko daigu atskyrimas taip lengvai nubyra nereikia ardyt labai.
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 20, 11:02)
as jei matau kad plutele uzsideda tai su kokiu dantu krapstuku biskuti papurenu. O man su biohumusu patiko rokiskio atrodo kazkokios firmos zeme tai tokia puresne nei verdeteros. Vat is jos kaip minejau anksciau labai patiko daigu atskyrimas taip lengvai nubyra nereikia ardyt labai.

reiks siandien pavirsiu papurenti 4u.gif Siaip giliau kaip ir tvarkoj viskas, ilgai dregme laikosi, bet pavirsius pakietejes, tai ileisiu oro daigams smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 03 20, 01:59)
O gal kas zinote kokio aukscio indo reikia zemuogems?  blush2.gif  prisejau pilna loveli, turiu vilti jas praretinus ten ir auginti..  g.gif

Supratau ax.gif reiskias reikes dar indu savo augalam uzsipirkti doh.gif
Atsakyti
Ech, atrodo gan šilta balkone būdavo, bet visgi apšaldžiau savo braškes, tai jau antra diena nenešu į balkoną. Lapiukai tik leipsta, leipsta.. Na bet tikiuos, kad tik lapai nušalo nes visa kita visai įšildavo nuo saulytės..
Atsakyti