Įkraunama...
Įkraunama...

Darželis ant palangės, balkone, terasoje

Labas rytas.

Vakar nukulniavau iki savo norfos, nes del uzsidarymo 50% visom pramoninem biggrin.gif tai prisigriebiau 5 l kibiriuku. Kasininkas tai i mane ne kaip ziurejo lotuliukas.gif

Na tiems nedideliems pomidorams manau bus pats tas ... dabar tik zemiu reikia susiveikt doh.gif

Kokias ir is kur patartumet pirkt darzovem ? ax.gif Ir dar kilo klausimas ar tresiat ? Nes stovejau stovejau as vakar prie trasu, bet kazkaip nekilo ranka dar pirkti? Ar reikia ju? g.gif

Atsakyti
QUOTE(madamevoira @ 2013 03 21, 08:25)
Labas rytas.

Vakar nukulniavau iki savo norfos, nes del uzsidarymo 50% visom pramoninem  biggrin.gif  tai prisigriebiau 5 l kibiriuku. Kasininkas tai i mane ne kaip ziurejo  lotuliukas.gif

Na tiems nedideliems pomidorams manau bus pats tas ... dabar tik zemiu reikia susiveikt  doh.gif

Kokias ir is kur patartumet pirkt darzovem ?  ax.gif Ir dar kilo klausimas ar tresiat ? Nes stovejau stovejau as vakar prie trasu, bet kazkaip nekilo ranka dar pirkti? Ar reikia ju?  g.gif

Tresiam bent ne cheminem. Tinka Biohumusas skystas, yra Powerfeed ir Seasol.
http://www.eurogeles...?productID=3013 Man Seasol kaune nupirko kazkokiose bazese nebepamenu.
Buna vioskios mineralines trasos. Svarbu kad ne chemija. As tresiu kazkiek nes is kibiru isvalgo greit augalai visas medziagas. Jei yra galimybes ir noro tai galima pasizaist su vioskiais dilgeliu uzpilais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 21 kovo 2013 - 08:03
QUOTE(madamevoira @ 2013 03 21, 07:25)

Vakar nukulniavau iki savo norfos, nes del uzsidarymo 50% visom pramoninem  biggrin.gif  tai prisigriebiau 5 l kibiriuku. Kasininkas tai i mane ne kaip ziurejo  lotuliukas.gif

mes tai pernai juokinom IKI kasininkę prisirinkę pilnai pilną kašiką lempučių lotuliukas.gif
Atsakyti
Pagaliau saulytė smile.gif Nes nenori maniškiai augti doh.gif
Atsakyti
Vakar maciau Maximoj akcija kibirams 40%, tai kibiras gaunasi apie 4 litus. kaip manot, tai gera kaina? man reikia morkom kibiriuku, pernai gerai derejo, siemet noreciau daugiau morkiuku paaugint smile.gif
Atsakyti
Ar kas nors sejot braskes?

Atsidariau siandien as ta seklu maisiuka, o ten vos vos matomos 6 seklikes blink.gif Tai taip ir atsisedau nesupratusi blink.gif

Reiks matyt melstis pradet, kad nors viena isdygtu doh.gif

Cia ju tiek ir turi buti?
Papildyta:
QUOTE(Marti @ 2013 03 21, 10:27)
Vakar maciau Maximoj akcija kibirams 40%, tai kibiras gaunasi apie 4 litus. kaip manot, tai gera kaina? man reikia morkom kibiriuku, pernai gerai derejo, siemet noreciau daugiau morkiuku paaugint smile.gif

Jei ka norfoj uz 5 l. sumokejau 1.30, o be nuolaidos 2.80 lyg ir.
Atsakyti
QUOTE(madamevoira @ 2013 03 21, 11:32)
Jei ka norfoj uz 5 l. sumokejau 1.30, o be nuolaidos 2.80 lyg ir.

o Norfoj didesniu nebuna? niekad nesiprekinu Norfoj, tai nezinau kas ten yra biggrin.gif
o Maximoj 10 litru be nuolaidos 6 litai... tai ir mastau ar reikia man i Maxima, ar apsieisiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Marti @ 2013 03 21, 11:44)
o Norfoj didesniu nebuna? niekad nesiprekinu Norfoj, tai nezinau kas ten yra biggrin.gif
o Maximoj 10 litru be nuolaidos 6 litai... tai ir mastau ar reikia man i Maxima, ar apsieisiu biggrin.gif

nu maximoj faini tie 10l kibirai as kokius turbut jau 8 juos turiu.
user posted image
Atsakyti
Negaliu patiketi radiniu... Po menesio laiko isdygo visos 4 Pera rocha pomidoru seklos. As jau jau nebelaikiau nei ant radijatoriaus tiesiog prie daigu numeciau tuos du indukus ir jau galvojau pilt lauk nes niekas nedygsta ir cia opa yra thumbup.gif

Dar radau sudygusias lobelijas ir viena primarose jau islindus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 21, 13:43)
user posted image

aš irgi tokių nusipirkau pomidorams kai buvo po 3Lt akcija... Ar Jūs dugną jiems subadot prieš sodinant, ar užtenka drenažo?
Atsakyti
QUOTE(Montera @ 2013 03 21, 11:43)

tikrai dailus bigsmile.gif Reikes iki max. pavaziuoti, nusipirkti.
O dugna prabadot?
Vo, jau toks pat klausimas atsirado, tad ne man vienai aktualu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 21 kovo 2013 - 12:27
QUOTE(zuikis5 @ 2013 03 21, 13:21)
aš irgi tokių nusipirkau pomidorams kai buvo po 3Lt akcija... Ar Jūs dugną jiems subadot prieš sodinant, ar užtenka drenažo?

as subadziau dugnus. Juk man tu kibiru niekam kitam nereikia kaip sodinimui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(zikas1970 @ 2013 03 21, 13:26)
ikrai dailus  bigsmile.gif Reikes iki max. pavaziuoti, nusipirkti.
O dugna prabadot?

siemet jie tik kitos spalvos buvo tokie sviesiai kreminiai be nuolaidos 5.99 tai va dar -40proc

tuos zalius maximoj as dar pigiau pirkau pries metus nesieke net 3litu.

Dar buna nebrangiu Bauhofe ir Ermitaze bet ju negerumas kad juodi labai kaista ir zeme dziuna greit. As ir tuos juodus kelis turiu tai dar didesni gal 15l
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montera: 21 kovo 2013 - 12:30