Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(Ingredd @ 2014 08 16, 10:10)
Salotu centrifuga melyna ir raudona buna? Nerandu kataloge..

kataloge nėra, raudona šiuo metu
Atsakyti
Mane domina mėsmalė. Kokie naudojančių ją atsiliepimai? Ar ji tvirta ir gerai mala? Ir ar ji verta 295Lt? Ar atitinka kokybė kainą?
Atsakyti
Sveikos TW gerbėjos,
noriu paklausti,ar kam nors pasiteisino Mando chef pjaustyklė ax.gif
kad labai aštri ir gerai pjausto,tai neabejoju...o bet tačiau,ar patogi kasdienai,tsakant kad po ranka visuomet būtų gaminant maistą ir nesinorėtų paprastų tarkų naudoti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2014 09 10, 21:30)
Sveikos TW gerbėjos,
kad labai aštri ir gerai pjausto,tai neabejoju...o bet tačiau,ar patogi kasdienai,tsakant kad po ranka visuomet būtų gaminant maistą ir nesinorėtų paprastų tarkų naudoti  blush2.gif

Ir mane domina šis klausimas kazin ar yra naudojančių pasisakykite mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rozinisgyvenimas @ 2014 09 10, 20:30)
Sveikos TW gerbėjos,
kad labai aštri ir gerai pjausto,tai neabejoju...o bet tačiau,ar patogi kasdienai,tsakant kad po ranka visuomet būtų gaminant maistą ir nesinorėtų paprastų tarkų naudoti  blush2.gif

QUOTE(faina*faina @ 2014 09 18, 08:21)
Ir mane domina šis klausimas kazin ar yra naudojančių pasisakykite  mirksiukas.gif

...neišsivaizduoju be jos maisto ruošimo. smile.gif
Atsakyti
Merginos,stebiu tema ir galvoju,ar verta tokius pinigus uz plastmase moketi?
Atsakyti
QUOTE(Hartema @ 2014 09 20, 22:07)

aš kaip suprantu čia renkasi jau fanatikės TW smile.gif čia jau tikrai nebus neigiamo atsiliepimo.
O nuo savęs pridursiu- aš visada irgi taip maniau, kaip jus iki kol nenusipirkau želė žiedo. paskui antro žiedo. vėliau želė puodelių. Aš net ir dabar draugėm sakau- nu nesuprantu kame reikalas. plasmases gabalas, bet kažkoks stebuklas. smile.gif Turiu ir silikonines tokias formas, ir metalines, bet su pvz tw ziedu nera ka lyginti. Ir nezinau kame cia reikalas.

turbut kol nepabandai tai tol taip ir galvoju. nors as vis pastebiu sita tema ir irgi nesuprantu kokiu tai dubeniu, gertuviu, ar dezuciu kainu smile.gif Nors... jei pabandyčiau gal kitaip sakyčiau
Atsakyti
Gal kas naudojat silikonine blynu forma. Ar verta demesio.
Atsakyti
nesu platintoja, nemažai mama dovanojo, pradžioj maniau "kam už plastiką tiek mokėt.." bet.. taip, kainuoja nemažai, kai kas (pvz. kočėlas, želė žiedas, sumustinių dėžutės ir kt.) man tikrai neprilipo ir nepasiteisino, tačiau dubenys tešloms makaluot, dubenys su dangteliais maisto likučiams susidėt, keksiukų ir kekso silikoninės formos - nepamainomi. Man didžiausi privalumai: nenublunka, plaunu indaplovėj, naudoju ne vieneri metai ir turbūt dar ilgai naudosiu.
Va tik „Bake to basics“ dubuo tai smarkiai susidėvėjo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(daina323 @ 2014 09 10, 20:20)
Mane domina mėsmalė. Kokie naudojančių ją atsiliepimai? Ar ji tvirta ir gerai mala? Ir ar ji verta 295Lt? Ar atitinka kokybė kainą?

Neseniai įsigijau, man ji patogi, nes įprastos mėsmalės negaliu naudoti- virtuvėje dvigubi stalviršiai (platūs), todėl paprastos net negaliu uždėti. Bet už 295 Lt nepirkčiau blush2.gif
Atsakyti
Žinot merginos...as TW naudoju nuo nežinau kada..pirmutinis pirkinys buv žele žiedas ir prabangos lėkštė, t. y. mano svajonių pirkinys tuo metu. Nenusivyliau niekada , šiandieną negaliu savo darbų įsivaizduoti be TW šefuko, peilio ir visokių indelių..Svaigau apie Mando šefą..pjaustyklę..turiu džiaugiuosi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laimute911: 05 spalio 2014 - 21:39
QUOTE(Hartema @ 2014 09 20, 20:07)

as ta pati galvojau kol netiketai paliko kazkas inda ir negalejau patiketai kad I ji sudetas konservuotas tunas prastovejo net nezinau kiek laiko. pasiruosiau mesti lauk ir ka.... pradariau, lyg tik ka is skardines
Atsakyti