Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware indai

QUOTE(prinsese @ 2015 03 01, 16:57)
Juk iskepusi, vistiek leidziate duonelei atvesti, uzdedate dregna ransluostuka.Po to , tos pacios taisykles ;-)

tai parasiau, o paskui pati pagalvojau doh.gif blush2.gif
vistiek aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
duonele jau kepa, o duonine pakeliui i namus, isbadysim ir mes ax.gif
Atsakyti
Sveikos mamos , priminkite dar karta kaip isplauti 1 l gertuve kad nesmirdetu pelke . Aciu
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2015 03 03, 15:45)
Sveikos mamos , priminkite dar karta kaip isplauti 1 l gertuve kad nesmirdetu pelke . Aciu

Gal su soda pabandykite g.gif Man niekada nesmirdi, gal per ilgai vandenį laikėt....
Atsakyti
QUOTE(egzotiska lele @ 2015 03 03, 16:45)

Galima praskalauti su acto ir vandens . Dar galima i buteliuka ipilti sauksta perliniu ar kitu stambesniu kruopu, maltos kavos sauksleli ir vandens puse stiklines. Kruopsciai pakratyti pagal "muzikos ritma" ir ispylus perskalauti. Tik nelaikykit buteliuko tuscio uzsukto, jis turi kvepuoti. Dar galite atsukta ideti i kamera kelios valandoms - naikina kvapus.
Atsakyti
Norėjau paklausti apie tupperware keptuvę. Ar ji atlaikys ilgiau nei 2-3 metai?
Atsakyti
QUOTE(waylmey @ 2015 03 09, 20:06)

jei netyčia neperkaitinsite...
Atsakyti
QUOTE(waylmey @ 2015 03 09, 20:06)

Jei su teflonu, man laike apie 3 metus. Nors tikrai nenaudojau jokiu metaliniu mentelių vistiek susibraižė. 4u.gif Turiu kita wok keptuvę be teflono, tai šita, manau, amžina thumbup.gif
Atsakyti
Gal man kas galit paaiskinti, kuo skiriasi plaktuvai: sis ir tas naujasis atvirais galais.
user posted image
Atsakyti
sveikos. Ar turite kuri bulviu, svogunu dezutes. Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2015 03 18, 21:37)

aha mane irgi domina, noriu ju jau 2 metai, et vis nedrystu kazi ar pasiteisna.. kaina gana didele ju..
Atsakyti
QUOTE(pupyte_ @ 2015 03 18, 21:37)

[quote=b.kite,2015 03 19, 08:21]
aha mane irgi domina, noriu ju jau 2 metai, et vis nedrystu kazi ar pasiteisna.. kaina gana didele ju..
[/quote

Man nepatiko bulvių dėžė, nepatogu per tą atsidarymą išimti didesnes bulves. Be to, gal viengungiui tokio dydžio bulvių dėžė tinkama, šeimai mažoka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Benukas @ 2015 03 18, 18:54)
Gal man kas galit paaiskinti, kuo skiriasi plaktuvai: sis ir tas naujasis atvirais galais.
user posted image

mačiau, kad naująjį galima inde pastatyti, negriūna 4u.gif
Atsakyti