Įkraunama...
Įkraunama...

Proginiai drabužėliai

QUOTE(*Citra* @ 2006 12 13, 19:50)
Maciau Montone, Zaroj, Mango.
O kokiam cia mieste?

Kaune, bet vaziuoju ir i kitus miestus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lukrecij@ @ 2006 12 14, 20:35)
Kaune, bet vaziuoju ir i kitus miestus mirksiukas.gif

O gal turi savo darbeliu pavyzdziu foto? Ir kainytes domintu ax.gif Gali i az rasyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 12 14, 22:20)
O gal turi savo darbeliu pavyzdziu foto? Ir kainytes domintu  ax.gif Gali i az rasyti  mirksiukas.gif

ir man idomu bigsmile.gif noreciau ir as paziureti.... a.z mirksiukas.gif
Atsakyti
Aciu Citra!
Atsakyti
Artėja Naujieji....na artėja, tai vat ir galvoju, kokios spalvos "rekomenduojamos" sutinkant tuos naujuosius kiaulės metus. Ką rekomenduoja žurnalai ar mados korifėjai. Pasidalinkit mintimis...viena bobutė sakė, kad šiemetinės sutiktuvių spalvos: auksinė, rožinė ir raudona. Kiek tame tiesos? Ar tai ir lieka "V.B.S'u" (viena bobutė sakė hihihi.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 12 14, 22:20)
O gal turi savo darbeliu pavyzdziu foto? Ir kainytes domintu  ax.gif Gali i az rasyti  mirksiukas.gif

taigi jos paraše yra internetinė nuoroda bigsmile.gif kurioje rasite jos darbų pvz. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2006 12 17, 13:43)
Artėja Naujieji....na artėja, tai vat ir galvoju, kokios spalvos "rekomenduojamos" sutinkant tuos naujuosius kiaulės metus. Ką rekomenduoja žurnalai ar mados korifėjai. Pasidalinkit mintimis...viena bobutė sakė, kad šiemetinės sutiktuvių spalvos: auksinė, rožinė ir raudona. Kiek tame tiesos? Ar tai ir lieka "V.B.S'u" (viena bobutė sakė  hihihi.gif )

apie auksinę negirdėjau, betvisi raudonos atspalviai tikrai rekomenduojami mirksiukas.gif
Atsakyti
Šat tokį straipsnį radau:

"Naujametinė mada visuomet prisiderina prie metų simbolio. Kiaulė mėgsta raudoną ir oranžinę spalvą. Todėl naujametinių rūbų spalvų paletė šilta ir gyvybinga – nuo rožinės, raudonos, bordo, geltonos, oranžinės iki plytų ir rudos. Nebūtina rengtis šios spalvų gamos rūbais, užtenka turėti kokią nors garderobo detalę reikiamos spalvos arba, pavyzdžiui, apsirenkite šviesią suknelę su raudonais papuošimais arba išsiuvinėtą raudona ir rožine spalva. Renkitės taip, kad jaustumėtės patogiai, madingai ir patraukliai. Kiaulei patinka gražūs ir efektingi rūbai. "

Atsakyti
ruzavos nepernesu,raudona man visai netinka,klaikiai su ta spalva atrodau g.gif raudonos spalvos megstu tik akcentus-pirstines,salikeli,o siaip raudono anei ruzavo rubo pas mane nei vieno ner
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 12 18, 08:13)
ruzavos nepernesu,raudona man visai netinka,klaikiai su ta spalva atrodau g.gif raudonos spalvos megstu tik akcentus-pirstines,salikeli,o siaip raudono anei ruzavo rubo pas mane nei vieno ner
Faktas - kitiemet būsi nemadinga schmoll.gif

biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supergirl: 18 gruodžio 2006 - 10:03
QUOTE(Supergirl @ 2006 12 18, 12:01)
Faktas - būsi šiemet nemadinga  schmoll.gif
biggrin.gif

velnias.. biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2006 12 17, 21:24)
apie auksinę negirdėjau, betvisi raudonos atspalviai tikrai rekomenduojami  mirksiukas.gif

o aš dar vakar girdėjau kaip sakė,kad ir auksinė bus madoj g.gif
Atsakyti