Puikumelis!!!!!! Na su ta melyna ,noreciau teketi!
aplamai visos super!

Dailios tos suknutes tikrai ,bet pati visur ismaisiau norejau kaska stilingo nusipirk i prabangu pobuvi , kur oficelus daugiau buvo ,bet kadangi vyko geriausioje ir prabangiausioje vietoje LT , tai va taip bijojau nueiti is bazes kaska nusipirkus ,o puostis apskritai man net geda
nesu ponia,ir kailiuku nenesioju
Tai mano laimei turejau vieno dizainerio pigiai nusipirkta suknute is uzsienio ,galvojau nu gal kaip nors,ir ka jus manot istikro ,tai niekas neziuri akylai tenai, ir kuo daugiau zmoniu tuo yvairiau apsirenge tuomet ne taip ir matosi kas ka devi.Bet mano suknute man pasirode viena is graziausiu ,o tokiu kaip cia nuotraukose tai reta pamatyt,nes nera niekur..istikro as tik laiko neturejau ,bet jauciu ,kad tik padevetuose rubuose galima kaska retesnio isigyti,o Kauno parduotuvese tikrai nieko gero nera .Gal patarkit ka ,ar savo pirkinuku nuotraukas idekite.

Tai mano laimei turejau vieno dizainerio pigiai nusipirkta suknute is uzsienio ,galvojau nu gal kaip nors,ir ka jus manot istikro ,tai niekas neziuri akylai tenai, ir kuo daugiau zmoniu tuo yvairiau apsirenge tuomet ne taip ir matosi kas ka devi.Bet mano suknute man pasirode viena is graziausiu ,o tokiu kaip cia nuotraukose tai reta pamatyt,nes nera niekur..istikro as tik laiko neturejau ,bet jauciu ,kad tik padevetuose rubuose galima kaska retesnio isigyti,o Kauno parduotuvese tikrai nieko gero nera .Gal patarkit ka ,ar savo pirkinuku nuotraukas idekite.
Imeskit foto ,kad ir be veido( sukniuciu kokiom progom kur einat ydomu butu)
o man istikro graziausias stilius ,zurnalistu,meminiku,kai ju pobiuvius rodo pvz.nors as nei meninke nei ka,bet jie kaskaip paprastai apsirengia tiesiok tai skara ,tai aksesuara ,koki suderina grazu man
O kita menesi vel trauksiu i baliuka ir galvoju ka daryt ot vyram faina kostiumas ir baigta

QUOTE(smilga saule @ 2007 01 23, 12:03)
Dailios tos suknutes tikrai ,bet pati visur ismaisiau norejau kaska stilingo nusipirk i prabangu pobuvi , kur oficelus daugiau buvo ,bet kadangi vyko geriausioje ir prabangiausioje vietoje LT , tai va taip bijojau nueiti is bazes kaska nusipirkus ,o puostis apskritai man net geda
nesu ponia,ir kailiuku nenesioju

gal gali parodyti savo suknute

aha parodyciau bet man niekaip nuotraukos neina nei ykelt nei isiust eletroniniu tik per skaipa,o seip tai ji gan paprasata atrodo tiesiok audinys ir kritimas nemazai vaizdo priduoda ir nuoga nugara,aisku

Sveikos merginos. Turiu galvos skausma
Birzeli esame pakviesti pirsliais i vestuves, o as niekaip nesugalvoju kaip cia galima btu idomiau apsirengti. Tos visos gorsetines sukneles jau atsibode, noretusi ka nors idomiau, originaliau apsirengti. Gal turit kokiu patarimu?

O gal kas gali pasiulyti ar patarti kur rasti gera siuveja, reiktu sukneles , brolio vestuvems, cia paskaicius pagalvojau , kad geriau pasisiuti
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 17:07)
Šita labai daili suknutė

isties daili, tik galetu eiti iki pat zemes

Labai smagu , kad vis daugiau atsiranda Merginu-Moteru, norinciu idomiau apsirengt, as uz originaluma, ir jei idomu, galiu siek tiek pakonsultuot, kad ir susigundysit, kazka pasisiudint......
AidaBajar - gal man duosi patarimų. rugsėji dalyvauju vestuvėse, būsiu svečias.. Turim visos moterys turėti po vėduoklę..
Esu tamseplaukė, klubai platūs.. Nežinau kokio modelio suknelę siūtis, kad užslėpti tuos klubus.. ir kokios spalvos. Vestuvės iškilmingos.. (Apimtys apytiksliai krūtinė - 86; liemuo-78; klubai - 110 cm)