O nenurodyta kur vyks pobūvis? Labai priklauso ir nuo vietos. Jei maža kavinė ar klubas, tai vienaip, o jai filharmonija ar prabangus viešbutis, tai dar kitaip. Tik neapsirenk kaip į vestuves. Suknelė labai tinka, jei ji ne vasarinė pliažinė ir jei ne pūsta su plunksnom iki žemės. Jei vakaras klube, tai tinka ir kokteilinė suknelė. Jei važiuoti teks ilgai į kokią sodybą ar numatyti žaidimai, tai tiks ir kelnių kostiumėlis. O jei susirinks solidi publika, tai su mini suknyte nesirodyk ir madų nedemonstruok. Iškilminga apranga įpareigoja pasitempti. Korsetas ir ilgas sijonas manau labai tinka, bet ant nuogų pečių užsimesk kokį šalį. Juo galėsi užsimaskuoti arba atvirkščiai, suspindėti, parodžiusi nuogą petuką. Sėkmės.
QUOTE (nere @ 2004 12 08, 08:52) |
Reikia eiti į vakarą, o ant kvietimo užrašyta iškilminga apranga.Kuo apsirengti, kad neprašauti pro šalį? ![]() |
O raideliu jokiu nebuvo parasyta prie tos aprangos reikalavimo?
Aš manau, jei pasirinksi klasikinį stilių, tikrai neapsiriksi. Labiausiai gal tiktų juoda ilga suknelė

korsetas visai gerai, ...
ilgas sijonas irgi gerai...tik ne pustas
, nes man baisu darosi tokius pamacius
vestuvinis tortas
nors jei tas sijonas trumpesnis zymiai ir su pasijoniu, kuris matosi, o pats sijonelis nelygia apacia, tai
aisku, geras variantas tai grazios kelnes ir palaidine su saliu...
ilgas sijonas irgi gerai...tik ne pustas

nors jei tas sijonas trumpesnis zymiai ir su pasijoniu, kuris matosi, o pats sijonelis nelygia apacia, tai

aisku, geras variantas tai grazios kelnes ir palaidine su saliu...

sveiki,
spalio pabaigoje vaziuoju i vestuves Lenkijoje, be abejo noriu graziai atrodyti todel suknele nusprendziau nuomotis. man tai atrodo patogiausias variantas. taciau apejusi keleta salonu pakraupau...300lt uz sukneles nuoma man yra per daug
o pigesne suknele atitinkamai pagal savo kaina ir atrodo. galbut vertetu pavazineti po mazesnius miestelius, kur kainos nera taip uzkeltos, taciau ar ten butu pasirinkimas. o gal zinote kas ir adresu? tarkim vievyje, utenoje ir pan.
aciu is anksto
spalio pabaigoje vaziuoju i vestuves Lenkijoje, be abejo noriu graziai atrodyti todel suknele nusprendziau nuomotis. man tai atrodo patogiausias variantas. taciau apejusi keleta salonu pakraupau...300lt uz sukneles nuoma man yra per daug

aciu is anksto

galiu pasakyti siauliuose salono adresa,kainos normalios,o rubai vienetiniai.
QUOTE(creative @ 2005 10 23, 09:18)
gal gali pasakyti siauliuose to salono adresa ir man labai praverstu:)aciu
salonas ONELA,randasi medelyne eglyno31,geriau pries tai pasiskambyti,tel 547350

jei negali sau leisti pirkti kazka naujo (be to vargu ar verta: is savo patirties pasakysiu - viena vakarine suknia buvau uzsidejusi 2 kartus, kita - nei vieno), tada galima nuomotis. Aisku, nezinau koks tavo skonis, nes kiek teko matyt, daugiausia nuomos punktuose tokiu Nelly Paltinienes stiliaus sukniu, taigi paieska atima nemazai laiko...As pora kartu neblogu sukniu radau Uzupio nuomos salone.