QUOTE(vyšnaitė_iš_vazono @ 2013 04 04, 21:20)
Nu blemb, vėl susimakalavau

, man tai pagrindinis argumentas dėl tos pertvaros yra vakare, kad norisi kažkaip izoliuot tą virtuvę, nes išsitrauki lovą, patalus ir čia pašonėj kažkokie indai mėtos, maisto likučiai, dar jeigu kepta buvo kas nors ir pan.
Ir juokingai su tuo gyvenimu išeina. Nes iš finansų pusės, tai viskas tėčio, na bet čia bus man dovana studijų baigimo proga. Kita vertus, aš Vilniuj gyvensiu, o tėtis Klaipėdoj, o butas Neringoj, tai jis ten kiekvieną savaitgalį galės važinėt, o aš iš Vilniaus tiek neprivažinėsiu.
Tai pasižiūrinėkite internete visokių įmanomų variantų ir su tėčiu, tiksliau su visa šeimyna atsisėdę pasitarkite kokie vieno ar kito būdo privalumai, turėtumėt rasti kompromisą
Dar sakyčiau neskaitant biudžeto, pagalvokite ko ir kiek gaminate per atostogas būdami tam bute. Kažkokių balių su n patiekalų gi nerengsite, o atostogų metu irgi nesinori gaminti daug sudėtingų patiekalų. Manau užtektų dviejų kaitviečių, arbatinuko, indaplovės, kriauklės ir šaldytuvo. Na tokios visiškai mini virtuvėlės, kurią galima pasėpti po uždanga, durimis ir pan. Aišku viskas remiasi į finansus, todėl verta apgalvoti ar tai ilgalaikė investicija. Pavyzdžiui gal po keleto metų kažkas iš jūsų sugalvos ten persikelti gyventi ir reikės viską perdaryti vėl.
Jei tėtis ten bus dažniau, tai dar nereiškia, kad reikia daryti pagal jį. Svarbiausia, kad kai jau imsitės darbų visi būtumėt daugiau ar mažiau tuo patenkinti
Laimės niekam nėra pažadėta. Gyvenimas kiekvienam skiria laiko ir erdvės. Pats žmogus turi pasirūpinti kuo juos užpildyti.