sveikos, noriu paklausti, kas konkreciai yra MAZOS ERDVES

siuo metu su vyru gyvenam 66,7kv bute, kuris originaliai turejo buti 3 kambariu, bet buvo perdarytas i dvieju. miegamasis kartu su didele darbo zona- ~18kv, vonia ~4,5kv, wc ~2kv, prieskambaris ~9kv ir salonas su virtuve ~33kv. cia taip labai grubiai surasiau

erdves ziauriai daug, daiktu irgi daug uzgyventa, kas labai mane nervina. tvarkymosi irgi daug. siuo metu laukiames vaiko, tai jau pusmeti mastau, ar tikslinga po kokiu 3 metu grazinti buta i originalu isplanavima- tevu miegamasis ~14-15kv, vaiko kambarys 12-13kv, vonia-wc ~6kv, prieskambaris ~6kv ir virtuve-salonas ~25. ar cia jau skaitosi mazos erdves, ar 'normalios'? is originalaus isplanavimo butas paverstas i buta su salonu-sokiu sale mano tevu pageidavimu- jie visa gyvenima gyveno sovietiniam bute, kur standartinis kambarys yra ne maziau 15 kvadratu, uztai virtuve- inkilas vienam zmogui, saldytuvas laikomas koridoriuje, o vonioje netelpa kriaukle.
man reikia buto, kur virtuve butu normalaus ir patogaus dydzio, salonas neperkrautas, vonios kambary tilptu vonia, dusas, kriaukle ir skalbianke, miegamasis butu tik miegamasis (be darbo zonos), bet galeciau tureti vanity staliuka

. ar realus tokie norai turimoj kvadraturoj? buvau pas kaimyne su originaliu isplanavimu- su vonia viskas ok, vienu miegamuoju irgi, antram miegamajam ikista dvigule lova, o salonas uzkistas bent dviem sofom ir dar sesiavieciu valgomojo stalu, plius visos sienos 'istapetuotos' paveikslais, tai kazkaip sunkoka adekvaciai ivertint, ar tokiam isplanavime tikrai neliks ne kiek erdves, ar cia jau to konkretaus buto apstatymas kaltas