Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Žinokit šiais metais visiems kažkokia tragedija dėl tos drėgmės ir pelėsio, kiek paklausau doh.gif Gal tokie orai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 01 23, 23:16)

Bėda unsure.gif
Greičiausiai nieko nebus doh.gif , bet rankų gi nesėdėsit sudėję. Rašykit į Vilniaus savivaldybę, merui, belenkur dar. Aš rašiau. Atėjo ekspertas. Buvo išvadas, kažkiek veiksmas vyko.
O dėl parašų, tai kai reikėjo namo siūles remontuoti aš pati asmeniškai ėjau pas kiekvieną kaimyną ir prašiau parašų.
Papildyta:
QUOTE(groovy @ 2014 01 23, 23:21)
Žinokit šiais metais visiems kažkokia tragedija dėl tos drėgmės ir pelėsio, kiek paklausau doh.gif Gal tokie orai doh.gif

Ne, ką ten orai. Namai statyti ne amžiams, ateina jiems laikas arba būti nugriautiems, arba renovuotiems, tik tiek.
Atsakyti
Ne Vilnius , Kaunas schmoll.gif Bandziau jau pavasari eit per butus tu nelemtu parasu na reikia 50procentu plius vienas ... tai net duru neatidarineja doh.gif
Kazkoks kosmaras nesuprantu as tu imoniu ale priziurinciu bustus paskirties nu nesuprantu doh.gif
Papildyta:
mano atveju oras turi itakos , sutvarkius kiaura stoga iskart kitas reikalas butu pas kaimynus 2 aukste ir tvaiko bute nera ir sausa pakankamai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2014 01 23, 23:29)
Ne Vilnius , Kaunas  schmoll.gif Bandziau jau pavasari eit per butus tu nelemtu parasu na reikia 50procentu plius vienas ... tai net duru neatidarineja  doh.gif
Kazkoks kosmaras nesuprantu as tu imoniu ale priziurinciu bustus paskirties nu nesuprantu  doh.gif
Papildyta:
mano atveju oras turi itakos , sutvarkius kiaura stoga iskart kitas reikalas butu pas kaimynus 2 aukste ir tvaiko bute nera ir sausa pakankamai  smile.gif

Tai į Kauno. Koks skirtumas.
Jei ateitų ir pamatytų realią situaciją gal tiesiog taisytų stogą, juk tai bendra nuosavybė, ir gyventojai PRIVALO prižiūrėti ir taisyti tą nuosavybę.
Nesuprantat manęs.
Orai turi visiems įtakos, ypač pas ką drėgnas butas. Bet oras nepadrėgnėjo ant Lietuvos tiek , kad staiga visi butai pelyti pradėjo. Laikas jiems atėjo.
Atsakyti
Aišku, mūsų ir namas 1959 metų doh.gif
Atsakyti
I savivaldybe jau rytoj po egzamino keliausiu uzrode zmogu ale galinti pagelbeti tai susitariau kad priimtu . Privalau kazkaip isjudint viska iki pavasario pradzios biggrin.gif Noriu toliau tvarkytis o ne gyvent apsikuitus ir laukt kol islosiu aukso puoda , kad galeciau issikraustyt smile.gif
Atsakyti
Vikuute -tikiuosi pramušit ką nors, o aš žinokit, jei su manim nebendrautų nieks tai išsikviesčiau nepriklausomą (jei tokie yra ) ekspertą kad įvertintų nuostolius, tą kiaurą stogą ir paduočiau teisman, arba pati sutvarkyčiau savo dalį na ta prasme savo buto plotą sąskaitas tūrėčiau - nes kitaip tai jei gražiuoju susitarti negalima...

O aš jau kelinta diena valau langus nuo tos drėgmės ir vis pradarau pravėdint nu ne 10 min bet kokioms 2 tai tikrai - atvėsta butas, bet žnokit drėgmės mažiau g.gif bet ant lango palei stiklą ant plastikinių langų ledas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutė @ 2014 01 24, 09:59)
Vikuute -tikiuosi pramušit ką nors, o aš žinokit, jei su manim nebendrautų nieks tai išsikviesčiau nepriklausomą (jei tokie yra ) ekspertą kad įvertintų nuostolius, tą kiaurą stogą ir paduočiau teisman, arba pati sutvarkyčiau savo dalį na ta prasme savo buto plotą sąskaitas tūrėčiau - nes kitaip tai jei gražiuoju susitarti negalima...

Labai abejoju, kad pasiektumėt kažką. Nuoširdžiai abejoju.

Pas mus irgi šlapi langai. Bet drėgmės matuoklis nerodo didelės drėgmės. Aišku vėdinu.
Atsakyti
pas mus irgi langai slapi apacioje, galvojau gal su tais langais negerai kas. bet hidrometras rodo 50% dregme, tai labai normaliai, o ir siaip mes drekintuva jungiam, nes tik neijungi - tai krenta labai dregme ir sausas oras prasideda kosuliai visokie. tai tas langu slapumas gal nerodo kad namuose dregna g.gif
Atsakyti
QUOTE(esu-mama @ 2014 01 24, 12:05)
pas mus irgi langai slapi apacioje, galvojau gal su tais langais negerai kas. bet hidrometras rodo 50% dregme, tai labai normaliai, o ir siaip mes drekintuva jungiam, nes tik neijungi - tai krenta labai dregme ir sausas oras prasideda kosuliai visokie. tai tas langu slapumas gal nerodo kad namuose dregna g.gif

Nerodo, tai kita preižastis. Pas mus ir su mediniais buvo šlapi langai prie didesnio minuso . Kondensatas nusėda.
Dėl to gerai yra turėti tą drėgmės matuoklį. Ir jį turėti būtina , net fotografuočiau parodymus, ir ''bėgančias sienas'' , kreipiantis į visokias institucijas.
Atsakyti
QUOTE(Žalia Rūta @ 2014 01 23, 11:04)
Pas jus geras jumoro jausmas lotuliukas.gif

o kas cia tokio juokingo? g.gif
Atsakyti
ale kas cia su tais langais, seis metais su sepeciu-kempine valau, indeliu pristatyta, teka upeliais, galvoju langu jau gumos susidevejo ar ka.. nu cia visom bedos pasirodo
Atsakyti