Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Kažkaip pagal tai, kaip gera namuose, gal nebus baisi suma... Pas mus į virus eina šiltas oras, o dar plonas viršus, turbūt katinas neužsiliptų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 02 18, 22:28)
Che che, mūsų visa virtuvė mažesnė nei jūs plotą stalui turite hihihi.gif

Aš atėjau su naujienomis dėl drėgmės. Nusipirkome elektrinį oro sausintuvą, išsivaliau viską, kas papeliję buvo, jis surinko drėgmę, namie Afrika (kaip kažkas seniau SM apie tai išsireiškė), su maikute vaikštau, net miegoti karšta. Per parą vis po du 2l talpos indus vandens prirenka. Tik dar dėl elektros nežinau, vėliau pažiūrėsim, kai mokėsim. Dabar aišku pliusinė temperatūra, dėl to dar karšta, bet jau ir kai vėsiau buvo, dviem laipsniais mažiausiai temperatura pakilo, neliko namie to baisaus jausmo, kai net purto. Langai sausutėliai, net neprisimenu, kad kažkada kažkas varvėjo doh.gif

gal pasakysit koki is kur, kaina, mums irgi reik. aciu
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 02 19, 19:06)
gal pasakysit koki is kur, kaina, mums irgi reik. aciu

Mes konkreciai tai Meaco DD8L lygtais ar pan. uz 849 Lt Oro sprendimuose Kaune. Buvim issinuomave pigesni Supra pabandymui, bet ne taip patiko, nuomavomes apskritai paziuret kas per daiktas, o nuomai Meaco nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2014 02 20, 01:53)
Mes konkreciai tai Meaco DD8L lygtais ar pan. uz 849 Lt Oro sprendimuose Kaune. Buvim issinuomave pigesni Supra pabandymui, bet ne taip patiko, nuomavomes apskritai paziuret kas per daiktas, o nuomai Meaco nebuvo.

mu kaina nemaza
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2014 02 20, 06:29)
mu kaina nemaza

na tie normalus irenginiai kainuoja mes drekintuva pirkom tai irgi 1000
Atsakyti
Tas Meaco tai dabar su nuolaida dar. Anglijoj pigiau galima, bet del garantijos sunkiau. Nepigu, mes ir i skola, bet gyvenimo kokybe labai pagerejo. Cia kaip kokia indaplove nusipirkus, net akyse prasviesejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 20 vasario 2014 - 11:52
QUOTE(Skambanti tyla @ 2014 01 21, 14:53)

Išmaniai čia sugalvota 4u.gif
Mano panašus, tik 1 k. butas su balkonu+ilgas siauras koridorius. Pasidaryt miegamąjį būtų svajonė, tik nežinau, ar reali g.gif
Kaip kambary išsprendėt ventiliacijos klausimą? Kas ten kambario pradžioj prie įėjimo?
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2014 02 23, 15:19)
Išmaniai čia sugalvota 4u.gif
Mano panašus, tik 1 k. butas su balkonu+ilgas siauras koridorius. Pasidaryt miegamąjį būtų svajonė, tik nežinau, ar reali g.gif
Kaip kambary išsprendėt ventiliacijos klausimą? Kas ten kambario pradžioj prie įėjimo?

Aišku reali. Tik brangi smile.gif
Bet verta manau.
Prie durų, priešais kampą ant kurio ir guliu dabar TV.
Ventiliacija-išvesta anga į kambarį, lygiai taip kaip buvo virtuvėj. Ir gartraukis ištraukiamas.
Atsakyti
Supratau, bet pas mane taip, matyt, vis dėlto taip nepavyktų, nes mano kambarys yra ten, ten kur jūsų virtuvė+svetainė, o virtuvėj visos komunikacijos prie tos sienos, kur, spėju, jūsų miegamojo spinta, ir WC+vonios kambarys priešingoj pusėj nei pas jus.
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2014 02 23, 16:56)
Supratau, bet pas mane taip, matyt, vis dėlto taip nepavyktų, nes mano kambarys yra ten, ten kur jūsų virtuvė+svetainė, o virtuvėj visos komunikacijos prie tos sienos, kur, spėju, jūsų miegamojo spinta, ir WC+vonios kambarys priešingoj pusėj nei pas jus.

Vandenį galima pervesti per grindis. Mes atsisakėm dujų, dabar turim elektrinę kaitlentę. Nesigailiu kol kas.
Viskas įmanoma, merginos pasidarė vandenį ir iš WC. O vėdinimą galima irgi daryti ne tiesiogiai. Darbo daugiau. Vėl gi reik galvoti ar reikia. Mums labai reikėjo.
Atsakyti
Kokių turite pasiūlymų kompaktiškam darbo stalui? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ereba @ 2014 02 24, 22:49)
Kokių turite pasiūlymų kompaktiškam darbo stalui? 4u.gif

Nuimti nuo jo nereikalingus daiktus.
Atsakyti