QUOTE(Udrius @ 2015 04 30, 19:48)
Vo vo, čia jau į temą...
http://bustas.lrytas...u-ploto.htm?p=3
Na bet realiai kaina tai neadekvati sąlygoms, 12 kv. m....
Įdomu kas per kosmiškai vertinga vieta, kad apsimokėtų investuoti į tokią mažą erdvytę

Nepažįstu Vilniaus, bet negi ta gamykla kokioj tai super puper vietoje?
Udrius - fainas projektėlis

Dėl antro aukšto kažkaip savaime peršasi poilsio-darbo erdvė. Aukštesnėje pusėje galima darbo vietą įsirengti (nežinau ar toks poreikis yra), žemėsnėje - lovą. O vaikų pas jus yra?
Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2015 04 01, 15:30)
Ačiū labai...
Papildyta:
Mes dviese su dukra, ir tai galvoju kaip čia su 47 lvadratais padaryti, kad būtų du miegamieji, ir virtuve su svetaine....
Aš asmeniškai - jeigu norėčiau didelių erdvių (o paprastai aš to ir noriu, nes visai kitoks jausmas, nei kišenėlėse), tai toks buto plotas - daugiau negu reikia

Galima padaryti diiiidelę gyvenamą erdvę su virtuve, nakčiai transformuojamą į miegamąjį, o vaikui atskirą kambarį 14 kvm ar net didesnį - nu visų pirma reikia žiūrėt planą ir sienas laikančias
Esu įrengusi 36 kvm butuką, kurio erdvė yra labai šviesi ir didelė. Iš bendrabučio bloko padariau bendrą erdvę, kurią vos vos atidalina nedidelė vonia ir mažas prieškambaris. Visa kita - su dideliais langais ir labai šviesi erdvė, namaža virtuvė, skalbimo mašina virtuvėje. Gyvena jauna porelė, ir džiaugiasi

Jeigu su vaiku, tai jau būtų problematiškiau atskirti, nes visi langai vienoje sienoje.