Įkraunama...
Įkraunama...

Mažos erdvės

Taigi, garažiukas nuverstas, o aplinka dabar atrodo taip smile.gif Aišku noras yra versti visus garažiukus, bet jie ne mūsų, deja sad.gif Bet kokiu atveju, tai bus privati erdvė, tad jei kas norės, galės ir šašlykiuką išsikepti smile.gif Sutikite, senamiestyje nedaug tokių vietų ar ne ? smile.gif

user posted image

Vat su pirmu aukštu didžiausias galvosūkis, ten mes turime sukišti dušą, tualetą, virtuvėlę, laiptus ir mini židinį. Planas buvo toks, kad virtuvėlė tilps po laiptais, deja deja... Tačiau po jais bus spinta ir skalbimo mašina. Radome, kad mini skalbimo mašinas siūlo Candy (aukštis 70 cm), tad pats tas...

Tiesa sakant, ant popieriaus atrodo viskas taip gerai, bet... Taip teko perdarinėti elektrą ir vandentiekį, kad perkelti virtuvę...

Laiptai (sorry su teleofnu ir dar apšvietimas prastas)

user posted image

O dėl antro aukto dar jokių idėjų, bet smile.gif

user posted image
Atsakyti
Nu super bus butukas , per 2 aukštus .
Mes vaikui pirkom 29 kvadratų butuką, tai irgi kambarys kartu s u visa virtuve 17,5 tik, kita plota suryja per didelis koridorius ir nežmoniškai didelė tokiam butui vonia....Na bet griaut ir stumt sienas neapsimokėjo, palikom kaip buvo...
Atsakyti
-Udriau, manau, antram aukste miegamasis bus smile.gif, zodziu, ukine-gyvenamoji erdve apacioje, virsuje - poilsio zona. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Udrius, labai džiaugiuosi už jus, kad mąstote nestandartiškai 4u.gif Gera sutikti tokių žmonių wink.gif
Įdomu būtų tolimesnę jūsų darbų istoriją išgirsti. Tikiu, kad viskam rasite sprendimus, to ir linkiu 4u.gif
Pas mus bute lubos 3,6 m, galvojome, kad 4 m. Įsirengėme miego zonai antresolę - ji 1,3 m. Atrodo mažokai, bet, manau, bus viskas pakenčiamai. Dar ten nemiegam, nes laiptų neįsirengėm blush2.gif
Atsakyti
dėkui už palaikymą smile.gif dar neturiu naujesnių foto, nes kaip ir jau greitai bus dažymai, plytelių klijavimai, tad įdėsiu kai jau tai bus smile.gif Blogiausia, kad baldai bus po kokio mėnesiuko, dar kažkur reikia rasti, kas padarytų lengvų konstrukcijų turėklus laiptams ir balkonams... Bet kokiu atveju, pabaiga jau matosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 24, 07:03)
dėkui už palaikymą smile.gif dar neturiu naujesnių foto, nes kaip ir jau greitai bus dažymai, plytelių klijavimai, tad įdėsiu kai jau tai bus smile.gif Blogiausia, kad baldai bus po kokio mėnesiuko, dar kažkur reikia rasti, kas padarytų lengvų konstrukcijų turėklus laiptams ir balkonams... Bet kokiu atveju, pabaiga jau matosi smile.gif

Nu fainas būstelis bus. Pradinė foto su tuo garažiuku nieko gero mano akim nežadėjo, bet kaip matau puikiai sprendžiat viską ir galutiniam rezultate tikrai bus gerai smile.gif
Atsakyti
Vo vo, čia jau į temą...

http://bustas.lrytas...u-ploto.htm?p=3

Na bet realiai kaina tai neadekvati sąlygoms, 12 kv. m....
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 30, 20:48)
Vo vo, čia jau į temą...

Bet ra lova.....ką aš žinau..... o jei apsiversi ne į tą pusę naktį?
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2015 04 30, 23:43)
Bet ra lova.....ką aš žinau..... o jei apsiversi ne į tą pusę naktį?

Ir man pirma mintis buvo, kad nenorėčiau miegoti tokioje lovoje. Galėjo kažkokią apsauginę sienelę - groteles prie jos sugalvoti.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2015 04 30, 19:48)
Vo vo, čia jau į temą...

Įdomu kas per kosmiškai vertinga vieta, kad apsimokėtų investuoti į tokią mažą erdvytę smile.gif Nepažįstu Vilniaus, bet negi ta gamykla kokioj tai super puper vietoje?

Udrius - fainas projektėlis thumbup.gif Dėl antro aukšto kažkaip savaime peršasi poilsio-darbo erdvė. Aukštesnėje pusėje galima darbo vietą įsirengti (nežinau ar toks poreikis yra), žemėsnėje - lovą. O vaikų pas jus yra?

Papildyta:
QUOTE(Ingese @ 2015 04 01, 15:30)
Ačiū labai...
Papildyta:
Mes dviese su dukra, ir tai galvoju kaip čia su 47  lvadratais padaryti, kad būtų du miegamieji, ir virtuve su svetaine.... ax.gif  smile.gif

Aš asmeniškai - jeigu norėčiau didelių erdvių (o paprastai aš to ir noriu, nes visai kitoks jausmas, nei kišenėlėse), tai toks buto plotas - daugiau negu reikia smile.gif Galima padaryti diiiidelę gyvenamą erdvę su virtuve, nakčiai transformuojamą į miegamąjį, o vaikui atskirą kambarį 14 kvm ar net didesnį - nu visų pirma reikia žiūrėt planą ir sienas laikančias smile.gif

Esu įrengusi 36 kvm butuką, kurio erdvė yra labai šviesi ir didelė. Iš bendrabučio bloko padariau bendrą erdvę, kurią vos vos atidalina nedidelė vonia ir mažas prieškambaris. Visa kita - su dideliais langais ir labai šviesi erdvė, namaža virtuvė, skalbimo mašina virtuvėje. Gyvena jauna porelė, ir džiaugiasi smile.gif Jeigu su vaiku, tai jau būtų problematiškiau atskirti, nes visi langai vienoje sienoje.
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2015 05 12, 20:02)
Įdomu kas per kosmiškai vertinga vieta, kad apsimokėtų investuoti į tokią mažą erdvytę smile.gif Nepažįstu Vilniaus, bet negi ta gamykla kokioj tai super puper vietoje?

Nu lokacija ten gera, iki senamiesčio apie 1,5 km, arti nemažai universitetų fakultetų.
Savotiškas toks būstas, bet visgi įdomus variantas. Man kiek sunku suvokti gyvenimą 12'koje kvadratų, bet aš jau kitaip mąstau. Kai šeima yra, kiti prioritetai.
Atsakyti
Jeee smile.gif Pagaliau projektas į pabaiga smile.gif greitai bus foto smile.gif
Atsakyti