Įkraunama...
Įkraunama...

Bendrauja Klaipėdos kraštų statybininkės (-ai)

QUOTE(Kriaka @ 2013 04 17, 08:35)
nu va ir as vis pagalvoju ar patogu priekyje vaikui, vejas i veiduka.. o jei tad lietus...
O gal pameni kokia turejot?

tikrai nepamenu, jau antri metai ja sekmingai naudojasi kitas mazasis dviratininkas biggrin.gif pirkom is dviraciu parduotuves 4u.gif
As pati esu vaika vezus su kedute viena karta ir tai tik koki 10min- man kazkaip baisu blush2.gif visa laika veziojo vyras... as vaziuodavau is paskos ar sone.. ir dar toks pastebejimas, kad mes minam, susylam-tai mums nesalta, o mazojo rankos ir zandukai daznai budavo susale- jis gi paprsaciausiai sedi, nejuda- tai patogu budavo ir koki pleduka jam uzmesti kai uzmigdavo, ir tas liuliavimas super migdydavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(*Kristal* @ 2013 04 17, 15:12)
čia ne tujos, jei neklystu kiparisai  g.gif  tie melsvi labai gražiai žiūrisi  wub.gif o kiek bėginių metrų žadat sodint, jei nelabai daug tai tokiu atveju kloja plėvelę, kad nereikėtų ravėti ir paskui deda arba mulčą, arba akmenukus, bet įtariu pas jus metražas bus nemažas  smile.gif

aciu 4u.gif
sakai g.gif kazin jie labai "siukslina" g.gif ir kaip ju kainos- nes reiktu nemazai g.gif o jei tujas, tai kurios maziausiai "storeja" ir neturi tu ziedu kur paskui siukslina gal zinai g.gif ar cia jie vyriski ir moteriski buna- kad is tos pacios rusies- vieni zydi kiti ne blush2.gif g.gif nu einu googlintis apie kiparisus...

QUOTE(rytorasa @ 2013 04 17, 16:12)
1. Iš kokios firmos pirkote filtrus?

2. Kad nereikėtų ravėti, užmulčiuokit medžio drožlėm, bus ir gražu, ir ramu...  mirksiukas.gif

http://vandensfiltrai.com/

o po apacia nereikia pleveles tiesti? o cia tas mulcas kur splavotas buna blush2.gif ar buna jo kokio naturalaus nedazyto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dolile @ 2013 04 17, 17:23)
o pačios parodos dydis panašus kaip pernai? Man jau pernai nepatiko - tai jei ir šiemet tas pats, tai net neisiu  g.gif

panasiai kaip pernai,tos pacios firmos.Nuvaziavus i parduotuve galima pigiau prekiu isigyti.
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 04 17, 19:55)
aciu  4u.gif
sakai  g.gif kazin jie labai "siukslina"  g.gif ir kaip ju kainos- nes reiktu nemazai  g.gif o jei tujas, tai kurios maziausiai "storeja" ir neturi tu ziedu kur paskui siukslina gal zinai  g.gif ar cia jie vyriski ir moteriski buna- kad is tos pacios rusies- vieni zydi kiti ne  blush2.gif  g.gif nu einu googlintis apie kiparisus...

o po apacia nereikia pleveles tiesti? o cia tas mulcas kur splavotas buna blush2.gif  ar buna jo kokio naturalaus nedazyto  blush2.gif

ot patarėja doh.gif aš juos maišau pastoviai čia kadagio rūšis
http://www.tujanis.com/
nu bet kiparisinių šeimos lotuliukas.gif pas brolienę auga tai nemačiau kad šiukšlintų nebent visada susitvarko biggrin.gif bet jei norit aklinos gyvatvorės tai jie nesuauga taip tankiai kaip tujos. Dėl tujų - jei nenorit karpyt tai yra kolonijinės. Nelabai ką stipriai patarsiu - mes jau vieną tujų "tvorą" nukasėm doh.gif
tas spalvotas mulčas tai dekoratyvus, o paprastą galima pasidaryti smulkinant šakas, bet reikia šakų ir aparato joms smulkinti. Mulčiuoja ir nupjauta žole, bet vaizdelis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2013 04 17, 13:56)
Vidutiniskai apie 22 laipsnius..

Kaip šauniai tongue.gif O iš ko statėt namą, koks sienų storis ir iš ko? Kokie pamatai?
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 04 17, 18:55)

o po apacia nereikia pleveles tiesti? o cia tas mulcas kur splavotas buna blush2.gif  ar buna jo kokio naturalaus nedazyto  blush2.gif

ačiū..

Plėvelės nereikia. Tas spalvotas mulčias brangus, jeigu didelis plotas, brangokai gaunasi. Kaip jau buvo minėta reikia šakų smulkintuvo ir bus natūralaus mulčio. Kiek žinau, juos galima išsinuomoti.
Atsakyti
Kazi apsimoka i paroda vaziuot, jei mus domina kas susije su tvora, zole, terasa, trinkelem g.gif , kazi ka nors naujo, idomaus suzinotume g.gif .

Atsakyti
QUOTE(*Kristal* @ 2013 04 17, 20:55)
ot patarėja  doh.gif  aš juos maišau pastoviai čia kadagio rūšis
http://www.tujanis.com/
nu bet kiparisinių šeimos  lotuliukas.gif pas brolienę auga tai nemačiau kad šiukšlintų nebent visada susitvarko  biggrin.gif  bet jei norit aklinos gyvatvorės tai jie nesuauga taip tankiai kaip tujos. Dėl tujų - jei nenorit karpyt tai yra kolonijinės. Nelabai ką stipriai patarsiu - mes jau vieną tujų "tvorą" nukasėm  doh.gif
  tas spalvotas mulčas tai dekoratyvus, o paprastą galima pasidaryti smulkinant šakas, bet reikia šakų ir aparato joms smulkinti. Mulčiuoja ir nupjauta žole, bet vaizdelis  schmoll.gif

aciu 4u.gif
suintrigavai su tuo kiparisu- kadagiu biggrin.gif nea, aklinos nenoriu smile.gif
su tom tujom kazkoks ciudas pas mus doh.gif kur sodinom sklype- grazias,ispuoseletas ir svelniai, su meile biggrin.gif - beveik visos isdvese,o kur pagal patvori belekokias kisom ir belekaip kaip kokie barbarai - visos is beveik 50 prigijo blink.gif ir sako atiduok meile augalui, jis tau atsidekos lotuliukas.gif

QUOTE(rytorasa @ 2013 04 17, 21:39)
Plėvelės nereikia. Tas spalvotas mulčias brangus, jeigu didelis plotas, brangokai gaunasi. Kaip jau buvo minėta reikia šakų smulkintuvo ir bus natūralaus mulčio. Kiek žinau, juos galima išsinuomoti.

aciu 4u.gif
tai as ir nenoriu to ryskaus spalvoto... noriu kad atrodytu kaip zeme, bet nereiktu raveti blush2.gif o tas savos gamybos irgi bus sviesus g.gif ir kas kiek laiko ta mulca reikia pakeisti, ar uztenka vis daberti jo karts nuo karto g.gif
vat cia man laaaabai graziu sodeliu patinkanciu yra wub.gif bet tai kiek darbo blush2.gif galdar kam tiks idejoms pasisemti ax.gif
http://www.belstudio...ekti/index.html
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava 10 @ 2013 04 17, 12:38)
Esu vaziavusi su dviraciu, kai vaikiska kedute buvo sumontuota gale, tai arba as vaziuot nemoku  biggrin.gif  arba dviratis buvo netinkamas biggrin.gif , nu isvis liksvaros neislaikiau, teko grizt doh.gif .
Man patinka tos budos prikabintos  bigsmile.gif .

mes turejom kedute ant dviracio, kur ant dviracio galo tvirtinasi. bet man nelabai tos kedutes. nusipirkom priekaba - tai kaip diena ir naktis skiriasi - vaikui daug geriau ir erdviau ir pamiegoti gali ir pazaisti ir pavalgyti ir nuo vejo apsauga, o kai karsta galima atidengti - nemainyciau i jokias kedutes, o ir veztis galima 2 vaikus viso iki 50 kg. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Lana*** @ 2013 04 17, 14:58)
"Individuali statyba" - Svyturio arenoj balandzio 17-20 d. 4u.gif

kokia iejimo kaina? g.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif ,
norejau pasigirt: daro mano virtuvini Aibe laaabai ilgai blink.gif gruodzio 4 buvo terminas pabaigimui, o daba jau geguzis greit biggrin.gif , tai turiu 90% baldu. tai jau nezinau cia juoktis ar pykt, negali sakyti kad nepadare, bet truksta tai karnizo kuri visai netaip nudaze ir pasieme perdarinet, tai barui sono vieno, ir dar pora skyliu kurios sviecia nes blogai numatavo doh.gif , nors baldai man visai patinka, bus grazu kada nors ax.gif .

Turiu klausima:- gal kas pernai pridavinejot savo namus, norejau paprasyt telf.NR kokio statybu prieziuros inzinieriaus, kuris nevilkina pridavimo. Aciu

ir gal kas domejotes kiek siemet ima uz trikeliu sudejima? Girdejau kad perdangos trinkeles nekokios, o kur ju dar galiu klaipedoje pasiziureti?
Atsakyti
QUOTE(neinzy @ 2013 04 18, 10:46)
tai as ir nenoriu to ryskaus spalvoto... noriu kad atrodytu kaip zeme, bet nereiktu raveti  blush2.gif o tas savos gamybos irgi bus sviesus  g.gif ir kas kiek laiko ta mulca reikia pakeisti, ar uztenka vis daberti jo karts nuo karto  g.gif
vat cia man laaaabai graziu sodeliu patinkanciu yra  wub.gif bet tai kiek darbo  blush2.gif galdar kam tiks idejoms pasisemti  ax.gif
http://www.belstudio...ekti/index.html

man irgi tie dažyti nepatinka... rolleyes.gif Natūralus ir bus medžio spalvos- sausas šviesesnis, šlapias- tamsesnis. Jo keisti nereikia, tik papildyti, nes tai natūrali medžiaga ir per laiką suirsta, bet tas irimo procesas trunka ilgai... Šiaip geras dalykas, planuoju ir aš jį daug kur panaudoti... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2013 04 18, 13:01)
sveikos  4u.gif  ,
norejau pasigirt: daro mano virtuvini Aibe laaabai ilgai  blink.gif  gruodzio 4 buvo terminas pabaigimui, o daba jau geguzis greit  biggrin.gif  , tai turiu 90% baldu. tai jau nezinau cia juoktis ar pykt, negali sakyti kad nepadare, bet truksta tai karnizo kuri visai netaip nudaze ir pasieme perdarinet, tai barui sono vieno, ir dar pora skyliu kurios sviecia nes blogai numatavo  doh.gif  , nors baldai man visai patinka, bus grazu kada nors  ax.gif  .

Turiu klausima:- gal kas pernai pridavinejot savo namus, norejau paprasyt telf.NR kokio statybu prieziuros inzinieriaus, kuris nevilkina pridavimo. Aciu

ir gal kas domejotes kiek siemet ima uz trikeliu sudejima? Girdejau kad perdangos trinkeles nekokios, o kur ju dar galiu klaipedoje pasiziureti?

kodel perdangos blogesnes? kas blogai?
Atsakyti
QUOTE(rbkl @ 2013 04 17, 22:01)
Kaip šauniai  tongue.gif O iš ko statėt namą, koks sienų storis ir iš ko? Kokie pamatai?

Fibo blokeliai 25cm storis ir neoporas 20cm. Pamatai monolitiniai, juostiniai, sildyti is vidaus ir isores..
Atsakyti