R.I.R. Radailiuose kvartalai pustuščiai , o ir laukai ten.. yra vienas kvartalas ten, kur jau namai pastatyti. Aš nebent ten svarstyčiau.. o už tauralaukio šiltnamių irgi susisiekimas prastas, kelias iki to kvartalo baisus.. tikrai galima rasti arčiau miesto gražių kvartaliukų, su veikiančiom komunikacijom ir pakankamai apgyvendintus. Aišku viskas remiasi į kainą, kiek pasiryžę mokėt. Miesto teritorijoje nesirinkčiau jau vien dėl mokesčių už vandenį.
kažkada.. mano akimis virtuvė dabar labai logiškoje vietoje.. galbūt kur išeitų wc perprojektuot ir jo saskaita padidint virtuvę? gal kur po laiptais ar nugnybiant kambario.
QUOTE(jurčik @ 2013 03 25, 09:54)
Dėl abiejų dar neapsisprendę

RK ir Kažkada

QUOTE(ilonux @ 2013 03 25, 10:01)
Vieta mus ir užbūrė. Su viešuoju transportu reiks išsiaiškinti.
Nors jau paprotino, kad reikia rinktis su komunikacijom ir kad būtų apgyvendinta.
QUOTE(kažkada @ 2013 03 25, 11:43)

QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 25, 12:03)
R.I.R. Radailiuose kvartalai pustuščiai , o ir laukai ten.. yra vienas kvartalas ten, kur jau namai pastatyti. Aš nebent ten svarstyčiau.. o už tauralaukio šiltnamių irgi susisiekimas prastas, kelias iki to kvartalo baisus.. tikrai galima rasti arčiau miesto gražių kvartaliukų, su veikiančiom komunikacijom ir pakankamai apgyvendintus. Aišku viskas remiasi į kainą, kiek pasiryžę mokėt. Miesto teritorijoje nesirinkčiau jau vien dėl mokesčių už vandenį.

Kol kas pasvajojau apie tokį projektuką kur trūkumai?
QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 25, 11:03)
kažkada.. mano akimis virtuvė dabar labai logiškoje vietoje.. galbūt kur išeitų wc perprojektuot ir jo saskaita padidint virtuvę? gal kur po laiptais ar nugnybiant kambario.
po laiptais negalima nes ten iejimas i rusy... nuotekos yra ten kur WC, kur kambariai ten jau nei rusio nieko nebera... atsiranda keblumu su nuotekom ir pan...

QUOTE(kažkada @ 2013 03 25, 12:43)
labukas
smagu ir tave čia matyti
Merginos turiu dilemą, kaip minėjau rekonstruojam seną namą...
projektuotojas siūlo tokį variantą dėl virtuvės... o aš noriu didesnės... ir misliju, kad virtuvė galėtų būti ten...(kur salotinė spalva) bet projektuotojas sako kad ėjimas į virtuvę per visą kambarį - valgomąjį nelogiška... o man atrodo nelogiška mažytė virtuvė? ką jūs manot?
man tas perėjimas atrodo nebūtų jokia problema

Merginos turiu dilemą, kaip minėjau rekonstruojam seną namą...
projektuotojas siūlo tokį variantą dėl virtuvės... o aš noriu didesnės... ir misliju, kad virtuvė galėtų būti ten...(kur salotinė spalva) bet projektuotojas sako kad ėjimas į virtuvę per visą kambarį - valgomąjį nelogiška... o man atrodo nelogiška mažytė virtuvė? ką jūs manot?
man tas perėjimas atrodo nebūtų jokia problema

O kas tada butu virtuves vietoje?

QUOTE(sania @ 2013 03 25, 11:39)
O kas tada butu virtuves vietoje?
Nes pro sia patalpa ieinama yra i kitas patalpas
Virtuve palikciau ten kur yra, tik gal praplest dar valgomojo saskaita ja 

butu didesnis wc su vonia... ir tada dar liktu mazas sandeliukas... ir dar prie iejimo duru tutu spinta paltams, batams...

kaip siulytumet pratesti valgomojo saskaita jei ten kaminas stovi....

QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 25, 11:03)
R.I.R. o už tauralaukio šiltnamių irgi susisiekimas prastas, kelias iki to kvartalo baisus.. tikrai galima rasti arčiau miesto gražių kvartaliukų, su veikiančiom komunikacijom ir pakankamai apgyvendintus. Aišku viskas remiasi į kainą, kiek pasiryžę mokėt. Miesto teritorijoje nesirinkčiau jau vien dėl mokesčių už vandenį.
na iki autobusu stoteles nuo siltnamiu vos 5-10 min kelio - priklauso kaip toli nuo siltnamiu sklypas. musu ant pacio kalno, tai iki stoteles uztrunkam 10 min, nemanau, kad tai daug

QUOTE(braske24 @ 2013 03 25, 15:36)
na iki autobusu stoteles nuo siltnamiu vos 5-10 min kelio - priklauso kaip toli nuo siltnamiu sklypas. musu ant pacio kalno, tai iki stoteles uztrunkam 10 min, nemanau, kad tai daug
ir ten miesto teritorija ir miesto komunikacijos - tik kol kas prasti keliai rudeni ir pavasari - bet jei bus aksfaltas, tai ir kaina bus jau kita
o ten prie pat danes upes bus namu kvartalas 

kaip supratau kalba ėjo apie kvartalą už šiltnamių, o ne apie buvusius tauralaukio sodus.. bet kuriuo atveju tame rajone pati užaugau. Ir soduose tuose turėjom sodą.. taip, ten tikrai komunikacijos miesto. mano akimis tai noli gražu ne pliusas. Kiek mokat už vandens kubą? Keliai ten baisūs ir vargu ar greit bus sutvarkyti, nes Tauralaukio individualių namų kvartale senajam jau 100 metų kaip keliai netvarkyti.. ir iki stotelės 5min kelio nebent nuo kraštinių sodų. privažiavimas prie kvartalo iki planuojamo kvartalo už šiltnamių tikrai prastas.. kažkada kalbėjo, kad tęs kelią iki ten pro Dvaro slėnio kvartalą, bet ir to niekas iki šiol nedaro.. užkampis ir tiek
QUOTE(kažkada @ 2013 03 25, 13:48)
butu didesnis wc su vonia... ir tada dar liktu mazas sandeliukas... ir dar prie iejimo duru tutu spinta paltams, batams...

masciau apie kita siena, bet nelabai kas ten padidetu. O kokia paskirtis kambario 16,16? Ir ten kur zaliai apvesta, kas bus jei ne virtuve? Nelabai suprantu kur svetaine butu.Kazkaip valgomam 26 kv siuo atzvilgiu manau prabanga

Kiek klausimeliu is mano puses

Sveiki
Pas mus 6 m.
Man toks suskirtstymas laabai gražus
, jei tik dabar galečiau patobulinti savo langus, būtinai tai padaryčiau.

QUOTE(rbkl @ 2013 03 24, 10:24)
Mano klausimukas
Kiek esate palikę kiemo iki namo nuo tvoros? Mums dabar numatyta 10 m , bet man atrodo daug 

Pas mus 6 m.
QUOTE(sania @ 2013 03 24, 11:41)
Tai va su tais langai
Susideliojom visus langus...paskui ziuriu, kas langu skirstymo neina vienodo visur padaryt, nes langai skirtingu dydziu
Sedziu dabar ir bandau langus "padaryt" tokius, kad suskirstymas suvienodetu. Bet kuo toliau, tuo labaiu linkstu pasilikti prie horizontalaus skirstymo
http://www.houzz.com...itional-windows

Man toks suskirtstymas laabai gražus

QUOTE(A&T @ 2013 03 24, 14:38)
Man toks suskirstymas labai grazus
Gaila, kad anksciau nemaciau, gal ir pas save taip butume pasidare.

Gaila, kad anksciau nemaciau, gal ir pas save taip butume pasidare.

QUOTE(grazyte @ 2013 03 24, 22:35)
Galvoju, kad turėtų pakakti ir krepšinio aikštelei, čia būtinai

QUOTE(jurčik @ 2013 03 25, 08:54)

QUOTE(kažkada @ 2013 03 25, 10:43)
Aš irgi manau, kad projekte virtuvės vieta puiki, praktiška.
QUOTE(Ritaram @ 2013 03 25, 17:54)
Pas mus 6 m.

Ačiū

QUOTE(Cererakennel @ 2013 03 25, 15:48)
kaip supratau kalba ėjo apie kvartalą už šiltnamių, o ne apie buvusius tauralaukio sodus.. bet kuriuo atveju tame rajone pati užaugau. Ir soduose tuose turėjom sodą.. taip, ten tikrai komunikacijos miesto. mano akimis tai noli gražu ne pliusas. Kiek mokat už vandens kubą? Keliai ten baisūs ir vargu ar greit bus sutvarkyti, nes Tauralaukio individualių namų kvartale senajam jau 100 metų kaip keliai netvarkyti.. ir iki stotelės 5min kelio nebent nuo kraštinių sodų. privažiavimas prie kvartalo iki planuojamo kvartalo už šiltnamių tikrai prastas.. kažkada kalbėjo, kad tęs kelią iki ten pro Dvaro slėnio kvartalą, bet ir to niekas iki šiol nedaro.. užkampis ir tiek
kam uzkampis o kam ne.
QUOTE(rbkl @ 2013 03 25, 20:31)

O kiek už namo lieka metrų ? manyčiau nereikėtų labai mažai palikt, paskui ir stovi automobiliai gatvelėse, nes kieme netelpa, o garažai užimti

Kažkada, o valgomasis tik valgomasis, ar čia kartu ir svetainė? jei tik valgomasis ir Jum ne kliūtis vaikščiojimas tai pasiūlytas variantas gal ir nieko