http://lt.lt.allcons...3/geles-balkone
Vazonams -40 proc MAXIMOJ!!!
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 22, 16:38)
kaip tik nusipirkau siandien toki
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 21, 20:37)
serenčius pikiuot lengviau nei petunijas, bent jau man
serenčių šiemet irgi laaaabai daug prisėjau, bet jų tiek daug ir reikės
didžiųjų 3 spalvų, ir žemų - oranžinių ir geltonų -begalybę 
o tai Jus merginos serencius nesejate tiesiai siltnamin, sakot reikia seti i indelius dabar, nes pirmi metai auginsiu tai atsidarius pokiuka paziurejau, kad daug sekliukiu tai pamaniau, kad siltnamin susesiu kai atsils, nes palanges pomidorais apkrautos ech net pasimeciau ir ka dabar daryti
QUOTE(georgiana @ 2013 03 24, 14:02)
o tai Jus merginos serencius nesejate tiesiai siltnamin, sakot reikia seti i indelius dabar, nes pirmi metai auginsiu tai atsidarius pokiuka paziurejau, kad daug sekliukiu tai pamaniau, kad siltnamin susesiu kai atsils, nes palanges pomidorais apkrautos ech net pasimeciau ir ka dabar daryti
o serencius noriu aplink obelaites pasodinti sode
atsiprasau uz off topic cia 
su serenciais niekada neuzimu palangiu,as juos pasiseju balandzio pradzioj i dezute ir i siltnami , apdengiu agroplevele
ir jie kuo puikiausiai sudygsta ir ten gyvena iki nuolatines vietos.Auga grazus neisstype.
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 24, 14:14)
su serenciais niekada neuzimu palangiu,as juos pasiseju balandzio pradzioj i dezute ir i siltnami , apdengiu agroplevele
ir jie kuo puikiausiai sudygsta ir ten gyvena iki nuolatines vietos.Auga grazus neisstype.
Aciu Violeta taip ir darysiu
QUOTE(georgiana @ 2013 03 24, 14:02)
o serencius noriu aplink obelaites pasodinti sode
atsiprasau uz off topic cia 
priklausomai nuo to kada jūs norit žiedų
Kas su manimi i pavasari?
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 24, 20:23)
aš aš
kokie dideli jau jūsų, mano mažesni daigeliai
kurios čia?
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 24, 19:23)
vijoleta, o tu visiskai virsunes nuskabydavai, kd jos pas tave taip i sonus plecias
QUOTE(Elizabeth** @ 2013 03 24, 21:06)
Cia yra mano pacios rinktos seklos sonuose Semo Velvet, viduryje Benary ta sviesi tokia.
QUOTE(Rdk @ 2013 03 25, 08:19)
vijoleta, o tu visiskai virsunes nuskabydavai, kd jos pas tave taip i sonus plecias 
sitos visai neskabytos, nei sakele nenuskinta, jos is saves tokios fainuoles
QUOTE(vijoleta20 @ 2013 03 25, 09:34)
Cia yra mano pacios rinktos seklos sonuose Semo Velvet, viduryje Benary ta sviesi tokia.
o dievai, jau ir taip gražu žiūrėt į tokius daigus, o kai dar parašėt pavadinimus, tai pavydumas nesvietiškas suėmė