Įkraunama...
Įkraunama...

Shih Tzu

Mes ir norime prisijungti 4u.gif
Musu Marlis nera grynaveislis shih tzu. Jis maisytas su bishonu. Arba atvirksciai biggrin.gif

Dabar tokia foto imesiu, nesigavo niekaip o pagauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite1975 @ 2013 09 19, 14:33)
Sveiki ir aš norečiau šampuno, kur pirkot? Ir ašnoriu pabandyti savo šicui. Gal telefono nr. kas parduoda man parašys?

Klaipedoj Lemuro kirpykla, Vilniuje Dog Pearl;)
Atsakyti
ką tik pas savo šamšą prie uodegos radau šašiukus, kelias dienas jis kutinėdavosi ties ten, nuo ko čia gali būti? nuo šampūno ar nuo maisto? turiu įtarimą, kad maisto sudėtis pasikeitė g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2013 09 20, 14:38)
ką tik pas savo šamšą prie uodegos radau šašiukus, kelias dienas jis kutinėdavosi ties ten, nuo ko čia gali būti? nuo šampūno ar nuo maisto? turiu įtarimą, kad maisto sudėtis pasikeitė  g.gif

Gali buti ir nuo maisto, ir nuo kosmetikos, ir nuo blusu ir net nuo kirmeliu, jei prie uodegos smile.gif
Atsakyti
Sveikos liutuku mamytes!;) is vyro gavau pritarima, tad ieskom siciukes! Juodos arba balta-juoda! Lietuvoje ar skandinavu salyse! Ieskom bet kokios info ar gal zinote kontaktus!;) apie busimas ar esamas vadas. "Isgooglinau" visa interneta bet radau Tik pora veislynu svedijoje, atsakimo dar negaunu;/ tad gal kas gales padeti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tifa @ 2013 09 09, 20:11)
Labas vakaras, as vis neduodu ramybes su klausymais smile.gif Si karta noreciau paklausti apie akytes, tiksliau apie asaras - rudus nubegimus. Ar cia budinga visiems suniukams? Jei taip, tai kokia butu kasdienine prieziura? Ir del kailiuko prie to pacio. Ar jis labai linkes veltis, jei kerpamas trumpiau? Ta prasme neauginamos kasos, bet ir nelabai trumpai?
Dekoju uz atsakymus.

Musu akytes niekad neasaroja, o usiukai buna rusvi nuo maisto, bet tai gyventi netrugdo ir jokiu spec. Priemoniu nenaudojam;) o plaukiukus jei bunam ataugine, tai uztenka kas savaite karta pasukuoti, nes kailiukas musu silkinis tai tiek labai nuskilo! Tiek kad kasytes perisu kasdiena;) o seip prieziura laaabai paprasta, nera Taip baisu kaip visi galvoja;)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ShihTzu: 22 rugsėjo 2013 - 19:11
nuo kirmėlių duodam pagal laiką kai ik reikia išmatose jų nėra, todėl manyčiau,kad neturi, manau, kad kalčiausias maistas, šerdavau specific'u, bet man pradėjo jis kelti įtarimą, kai pradėjo didesnes granules gamint ar bent jau man tokias pardavinėti (sveriamas)o dabar dar tas kasymasis...kokiu sausu maistu šeriate savo džiaugsmelius? man atrodo kad mano šimas alergiškas baltymams, nes daug maistų išbandėm ir tiko tik specific, dabar net nežinau ką bandyti duoti
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2013 09 22, 20:23)
nuo kirmėlių duodam pagal laiką kai ik reikia išmatose jų nėra, todėl manyčiau,kad neturi, manau, kad kalčiausias maistas, šerdavau specific'u, bet man pradėjo jis kelti įtarimą, kai pradėjo didesnes granules gamint ar bent jau man tokias pardavinėti (sveriamas)o dabar dar tas kasymasis...kokiu sausu maistu šeriate savo džiaugsmelius? man atrodo kad mano šimas alergiškas baltymams, nes daug maistų išbandėm ir tiko tik specific, dabar net nežinau ką bandyti duoti

Mes irgi ilga laika davem specifika, bet... Po sterelizacijos pradejo labai greitai storeti nes jis gan riebus. Tad vel gryzom prie brita care, ir mums jis super! Svoris visada normalus, ismatos taip pat! Nera apie ji jokiu minusu;) o isbandem taipogi nemazai;)
Atsakyti
QUOTE(Rožinė @ 2013 09 22, 20:23)

As tai viena seriu Eukanuba (patina), o kalytei irgi duociau Eukanuba, bet ji turi esti dietini edala is Specifico Struvite Management, del kristalu susidarymo slapime...
Eukanuba turi spec edala jautriai ir alergiskai odai. Kaip ir Specificas, beje smile.gif

O Brit Care ir mes bandem, tikrai visai nieko smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kinterra: 23 rugsėjo 2013 - 09:44
Maniškė ėda tik Royal Canin ir tik jorkšyrams doh.gif Kiek visokių kitokių siūlėm neeenori schmoll.gif Ji dievina jorkus ir pati apsimeta jorku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašne @ 2013 09 23, 10:48)
Maniškė ėda tik Royal Canin ir tik jorkšyrams  doh.gif  Kiek visokių kitokių siūlėm neeenori  schmoll.gif Ji dievina jorkus ir pati apsimeta jorku smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
bandžiau ir aš duoti tą brit care, bet netiko, nors ne alerginį daviau, gal pabandyti iš naujo? kas dar iš t alerginių maistų geri būtų? bet kad ir kaina kišenės nedraskytų, kažkaip nesinori 40 lt už kg mokėt doh.gif
Papildyta:
beje, specifiką alergiškiems ir pirkau jei tą pildavo, nes sveriamą pirkdavau unsure.gif
Atsakyti