Nu panasus su sese

Nu panasus su sese

Pasirodykit 😉

Tik dabar apsirengusios ir nesikirpusios

Nu tikrai labai panasi i broli 😍musiskis irgi jau apzeles 😄😄
maciau nemazai shih tzu'ku. Mane sudomino akyciu asarojimas ir rudi nubegimai. Parodose dalyvaujantys suauge sunys ir mazyliai ju neturi. Tikriausiai cia kosmetika? Bet jei suniukas auginamas namams, ar imanoma isvengti tu rudu "upeliu"? Esu skaiciusi, kad tai bakterija, yra papildai. Bet ar jie padeda? Kokia yra is tikruju priezastis "beganciu" akiu? Ar tai yra paveldima?
Sveikos! Kur visos dingusios, gal į kitą forumą persikraustėte? Planuoju pirkti ši cu namams, ne parodoms. Žinoma, su kilmės dokumentais, nes esu labai prieš daugintojus. Sakykite, o ką reikia susipirkti prieš parsivežant šuniuką? Pavadėlį, guolį, kosmetikos (kokios)? Visa tai, aišku, aptarsiu ir su veisėja, bet jau noriu ruoštis
Sveikos! Kur visos dingusios, gal į kitą forumą persikraustėte? Planuoju pirkti ši cu namams, ne parodoms. Žinoma, su kilmės dokumentais, nes esu labai prieš daugintojus. Sakykite, o ką reikia susipirkti prieš parsivežant šuniuką? Pavadėlį, guolį, kosmetikos (kokios)? Visa tai, aišku, aptarsiu ir su veisėja, bet jau noriu ruoštis
Sveika, tema tikrai apmirus. Gertuvę specialią, kad plaukai nešlaptų lakant iš dubenėlio, gerą šepetį, rekomenduoju Madan, turiu jau kokie 8 metai, porą dantukų tik iškrito, pati su juo irgi šukuojuos, nepeša plaukų, superinis šepetys. Kosmetiką tai tinkamą mažiems šuniukams, šampūnas, kondicionierius, purškalą šukavimui pasidarau pati, truputis kondicionieriaus ir vandens, purškiu ir šukuoju. Kosmetiką naudojau Iv San Bernard(šitą naudojau kai buvo mažiukė), Vellus, Isle of dogs(šita buvo bene pati geriausia), Chris Christensen, Dog Generation( tik avokado šampūnas patiko), Requal. Tai ta proga pasirodom, maniškė jau eina 11 metus, ilgą laiką auginom kasas, dabar keletą metų kerpu, taip patogiau.

Ačiū labai už rekomendacijas!
Kokia gražuolė jūsų Pati kerpate ar vežate į kirpyklą?
Ačiū labai už rekomendacijas!
Kokia gražuolė jūsųPati kerpate ar vežate į kirpyklą?
Prašom. Ačiū. Ne, į kirpyklą vedu.
Na, mes jau turim savąjį šiciuką - Lobį! Nerealus šuo, negaliu pasakyti nė vieno jo trūkumo... Lobiui 5 mėn., truputį paaugintas jau. Po 1,5 savaitės pradedam eiti į dresūrą, kol kas dresuojam patys.
Dar turiu vargo surišti plaukučius - įgūdžių nėra, baisu nupešti arba pririšti blakstienas, tai vaikšto toks visas pasitaršęs... Na bet pažiūrėjau youtube, kaip ką tvarkyti - mokysiuos
Sveikinu su pirkiniu, aš saviške džiaugiuosi kiekvieną dieną, nerealūs šunys, pamatysit.