Įkraunama...
Įkraunama...

Shih Tzu

QUOTE(Rožinė @ 2013 06 05, 10:59)
Važiuosim į Nidą, namas jau užsakytas, sakė su šuniuku be problemųsmile.gif be to, važiuosim prie ežero kaip ir pernai, tik ten nuosavas namas, tai be problemų, tik parsivežu kaip baubą, nes visą dieną lauke ar prie ežero, o į namą grįžtam tik vakare doh.gif  dar visą vasarą pas draugus, tai į kaimą tai į sodybą, kai ramus šuniukas, tai niekas neprieštarauja, kad visada kartu būtų smile.gif jei važiuosim su palapinėm, taip pat vešiuosi  ax.gif jis visada kartu, klauso, dresuotas, todėl problemų nekelia smile.gif

mes ruošiamės į Ventspilį su šuniava važiuoti cool.gif bandysim ir prie jūros nusivest ax.gif Gal kas buvote?
O va sodyba sugadino šunį doh.gif Nusivežėm porą kartų į sodybą, iš pagalvinės pavirto tikru šunimi: šuoliavo po laukus, gaudė paukščius, kasė duobes, net maistą užkasinėt pradėjo doh.gif Parsivežiau murzę baisu tongue.gif Bet blogiausia, kad jau buvo įpratusi be pavadžio šalia eiti pasivaikščioti, o dabar išlėkus laukan net prie namų varo šuoliais kaip patrakus, kad vos prisišaukiu doh.gif Pablūdo nuo kaimo erdvių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ašne @ 2013 06 13, 17:28)
Pablūdo nuo kaimo erdvių  biggrin.gif

kartais gerai laisvė biggrin.gif
Atsakyti
Lemūro Ninja Power aka Nindzė (8mėnesiai)

user posted image

Lemūro Ninja Power ir Kentauro Domino (8mėnesiai/7metai)

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ums: 18 birželio 2013 - 21:20
QUOTE(ums @ 2013 06 18, 22:20)
Lemūro Ninja Power aka Nindzė (8mėnesiai)

bet tikrai toks nindziškas wub.gif thumbup.gif gražūs visi, bet tie su juodumu ryškesni ir dažnai kitus permuša savo grožiu ir ryškumu. Nebent tik tamsūs šokoladukai su vanile dar gali pralenkti spalvomis. Tokia mano nuomonė smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zabyte: 19 birželio 2013 - 09:08
Šokoladukai, gaila, gan retoki smile.gif Šokoladai (jei tiksliau, tai red/white jie vadinasi) patys gražiausi man.
user posted image wub.gif
Atsakyti
Sveikos mergytes. Norejau paklausti ar dalyvausit kuri nors su savo augintiniais parodoje Rusneje kita savaitgali. Labai noriu pamatyti jusu grozius gyvai. As pasiskaitineju jusu tema tyliai, i kompanija nepretenduoju,nes musu Bendziaminas kaip ir neveislinis skaitosi,bet vetas sake,kad nepergyvenciau,tik durnas nematys,kad jis si cu. Jam 4 menesiai,yra be galo mylimas,graziausias visam kieme,gerulis toks. Vyras buvo nusiteikes pries sunis, negavau jo palaiminimo,todel ir neisigijau is veislyno. Zinau,kaip nusiteikusios esat pries daugintojus,bet pirkau is zmoniu,kuriu kalytei tai antra ir paskutine vada.Pirma vada buvo senai,o kadangi jai jau 7 metai,tai si vada paskutine.suleido vien tam,kad kad patys turetu palikuoni. Dabar vyras del jo isprotejes,kai kas paklausia kodel berniukas ir suristais plaukais,jis su pasididziavimu atsako: taip reikia. paskaitineju tyliai,iskyla visokiu klausimeliu,vis tikiuosi rast atsakymus susijusius su kailio prieziura,maitinimu ir pan. Ir labai labai noriu pamatyti parodini suni gyvai. Nors kaip kiekvienai peledai jo vaikas graziausias,taip mums jis toks grazus,kad pvz jorko dykai neimciau,net pagalvoti nebenoriu apie jokia kita veisle.
Atsakyti
Sveika prisijungusi prie šiciukų būrio 4u.gif , gal foto turi savo mažiaus, koks vardas? Jei turi kokių klausimų dėl priežiūros, tai klausk, patarsim kuom galėsim mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos, mano mažius vardu Badis, jau pasiėmiau tokiu vardu, bet vis dažniau jį vadinam Bendžiaminu. Tai lydosi visi ir nuo vardo ir nuo šuns lotuliukas.gif
Jam 4.5 mėnesio, sveria 3.200, spalva, kaip suprantu ta vadinama liver. Foto įdėčiau,jei mokėčiau, bet ir nelabai turiu normalių, nes kol susiruošiu fotkinti, tai nusisuka, tai išvis pabėga. Sesė ir brolis buvo balti su rudu, dar viena sesytė irgi kepeninė, bet daugiau baltos spalvytės turi, o man jau kas liko, nes jį nusipirkau kaip ir planuotai, bet labai netikėtai. Vetas sakė, kad iki standarto norėtusi ilgesnės uodegytės ir gal daugiau baltos spalvytės, nes jo tik papilvė balta.Bet, jau koks liko tokį pasėmiau, nes žiauriai norėjau šuns, tam brendau apie metus, o vyras nelabai norėjo, tai jis buvo nusileidęs iki jorkšyro, aš jau buvau kaip ir sutikusi, bet gerai, kad dirbu zooprekėse ir bendraujanti su klientais esu lotuliukas.gif paklausiau klientės, kam perka taip dažnai starteriuką, kokius šuniukus turi, na tai ir ką, buvo likęs paskutinis mažiausias nerezervuotas, kuris po trijų dienų, kai vyro nebuvo namie atsidūrė mūsų namuose.Vyro nepasitenkinimas truko lygiai pusvalandį biggrin.gif
Tai niekaip nesuprantu kas kiek laiko juos maudyti galima, nes vežamės į sodą, gryžta ne lovinis, o urvinis. nete rašo, kad kelis kartus į mėnesį, vetas sakė, kad kuo rečiau tuo geriau.Tai nupirkau losjoną, kur reik papurkšt ir iššukuot. Nes juk lašai nuo erkių irgi mažiau veikia dažnai maudomam.O aliejuką kailiui reikia naudoti ar dar anksti? kailiukas jau krenta į šonus per nugaros sklastymą.
Bet kaip suprantu parodose yra priemonių pirkt šuns kailiui,nes pirkau biogroom kondicionierių pabandymui mažą buteliuką, jau baigiu išnaudoti, o šampūną kol kas naudoju tokį:
http://www.cocooncen...33;7384133.html
ir kokius antakalius naudojate- per kaklą ar petnešas? visada eidavo normaliai su paprastu antkakliu, o dabar prisilaksto sode per kaimynų lysves ir psio, kieme stovi kaip įbestas, patraukiu, toks jausmas, kad uždusinsiu, jaučiu reikia pernešas pirkti, nieko nebus.
Atsakyti
Maudyt galima lygtais ne dažniau kaip kas trys dienos, kosmetiką geriau naudoti ilgaplaukiams šunims, ji geriau padrėkina, pamaitina plauką, pvz. aš naudoju saviškei Isle Of Dogs, kažkada naudojau Chris Christensen irgi gera kosmetika, dar yra Vellus, Dog Generation naudoja mergaitės ir k.t., būtinai nusipirkit gerą šepetį, o toks yra Madan, aliejuko jums nereikės, nes jį naudoja sukant į papilotes, kurios augina plaukus ciucikams.
Antkaklį aš naudoju, kurį parėjus iš lauko nusegu, nes velia kailiuką, petnešų nebandžiau, tai nežinau kaip su jomis.
Atsakyti
Kosmetika rinkites kuo naturalesne, tai ir maudyt dazniau galesit.
Aliejaus sicui nereikia, jums tuolabiau smile.gif Pagrindines priemones: sepetys be burbuliuku (MADAN geriausias, bent man), metalines sukos kunui ir as dar labai patogu metalines sukytes mazytes snukuciui, as be ju neissiversciau. Na bet cia jau kaip kam. Ir aisku purskalas sukavimui - negalima sukuot sauso kailio. Sunku dar ir ka pridurti kai tiek rasyt, sneketa ta tema.. smile.gif
Atsakyti
seną temą perskaičiau visą, bet viskas iš galvos išgaravo, dabar užsirašiau kosmetikos pavadinimus, išrinksiu savajam kažką.
Šukuojamės kasdien. Jis jau žino, kai paskau "Badi į procedūrinį" jau stovi prie balkono durų, nors nelabai mėgsta, bet atsigula ant nugaros, vartau kaip noriu.Tik kaip jį išmokinti, kad jis stovėtu šukuojant, nežinau doh.gif O aš naudoju šukas su bumbuliukais, nes atliko nuo katės, reiks nusipirkt tada be bumbuliukų, bet jos man taip tik, pagrinde naudoju plonas šukas, net neatsimenu firmos, bet kažkaip labai nutaikiau, man gerai iššukuoja, ypač tas vietas kur veliasi labiausiai. Ir būtinai purškiu prieš šukuojant.
Dukra jau jį sušukavo, apkirpo. Aš vos aparpolio negavau pamačiusi doh.gif Kaip jai ten pasirodė, bet viršugalvį pakarpė gerai, dabar į vieną kasytę nelabai ir susiima, tenka rišti į dvi ir tai arčiau akių.
Aš kaip labai senai turėjusi šunį, tai mums kiekviena diena atradimas, kaip su mažu vaiku, džiaugiamės kievienu jo tobulėjimu, kiekviena išdaiga, stengiamės nebarti, tik sugėdinti, daug kalbame su juo. Mums labai smagu, džiaugiamės ta veisle tiek išvaizdos, tiek charakterio prasme.
Atsakyti
Šepetį su bumbuliukais galit tiesiai į šiukšliadėžę 4u.gif

Plaukučius riškit su lateksinėmis gumelėmis, o ne tom kur iš kiosko, jos nupjausto plauką.
Atsakyti