sveikos, mano mažius vardu Badis, jau pasiėmiau tokiu vardu, bet vis dažniau jį vadinam Bendžiaminu. Tai lydosi visi ir nuo vardo ir nuo šuns
Jam 4.5 mėnesio, sveria 3.200, spalva, kaip suprantu ta vadinama liver. Foto įdėčiau,jei mokėčiau, bet ir nelabai turiu normalių, nes kol susiruošiu fotkinti, tai nusisuka, tai išvis pabėga. Sesė ir brolis buvo balti su rudu, dar viena sesytė irgi kepeninė, bet daugiau baltos spalvytės turi, o man jau kas liko, nes jį nusipirkau kaip ir planuotai, bet labai netikėtai. Vetas sakė, kad iki standarto norėtusi ilgesnės uodegytės ir gal daugiau baltos spalvytės, nes jo tik papilvė balta.Bet, jau koks liko tokį pasėmiau, nes žiauriai norėjau šuns, tam brendau apie metus, o vyras nelabai norėjo, tai jis buvo nusileidęs iki jorkšyro, aš jau buvau kaip ir sutikusi, bet gerai, kad dirbu zooprekėse ir bendraujanti su klientais esu

paklausiau klientės, kam perka taip dažnai starteriuką, kokius šuniukus turi, na tai ir ką, buvo likęs paskutinis mažiausias nerezervuotas, kuris po trijų dienų, kai vyro nebuvo namie atsidūrė mūsų namuose.Vyro nepasitenkinimas truko lygiai pusvalandį
Tai niekaip nesuprantu kas kiek laiko juos maudyti galima, nes vežamės į sodą, gryžta ne lovinis, o urvinis. nete rašo, kad kelis kartus į mėnesį, vetas sakė, kad kuo rečiau tuo geriau.Tai nupirkau losjoną, kur reik papurkšt ir iššukuot. Nes juk lašai nuo erkių irgi mažiau veikia dažnai maudomam.O aliejuką kailiui reikia naudoti ar dar anksti? kailiukas jau krenta į šonus per nugaros sklastymą.
Bet kaip suprantu parodose yra priemonių pirkt šuns kailiui,nes pirkau biogroom kondicionierių pabandymui mažą buteliuką, jau baigiu išnaudoti, o šampūną kol kas naudoju tokį:
http://www.cocooncen...33;7384133.htmlir kokius antakalius naudojate- per kaklą ar petnešas? visada eidavo normaliai su paprastu antkakliu, o dabar prisilaksto sode per kaimynų lysves ir psio, kieme stovi kaip įbestas, patraukiu, toks jausmas, kad uždusinsiu, jaučiu reikia pernešas pirkti, nieko nebus.