Įkraunama...
Įkraunama...

Pomidorų gerbėjų palata

QUOTE(Marmaledas @ 2013 03 21, 16:15)
Gaudvile, pas mane kieme vyksta statybos,  ,,gal lauko apdailą darysim, gal drenažus kasim" - eina šaibom mano kliombai ir visa kita ką darau kartais,

oi kaip viskas pažįstama iki skausmo ir man ax.gif tik paguoda, kad pomidorai su visu kitu daržo gėriu ne prie namo gyvena, tai dėl jų ramu, nebent tik kokia kaimynų karvė gali pasileidus žalos pridaryti arba kurkliai su šliužais daigus suniokoti unsure.gif
Atsakyti
Mano sejimai ir pikiavimai jau baigti.Gavosi 43 rusys.Daigu 74 + 12 siandien pasetu.Uztektu man ir puses , nezinau kaip juos kur sukisiu.Pernai 50 auginau.Teks i turgu nest ar ka ? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(viola78 @ 2013 03 21, 16:17)
oi kaip viskas pažįstama iki skausmo ir man ax.gif

smagu girdėt kad aplink daugiau tokių. Mano šiltnamis užkištas už šulinio, patvory su kaimynais, ten bent niekaip privažiuot neina tai ramu, kitur vėl - tai medis, tai kelmas, tai kalnas supiltas. Šiaip manes dar ta kūrybinė netvarka nenervina, bet jei dar kelis metus niekas nesiruoš buldozerio samdyt ir stumdyt- supyksiu, nebus nei ogurkų, nei pomidorų, bent su rūgštele tai tikrai cool.gif

A vat dar kažką įskaičiau per kelias temas- ar kas susidūrėt su tripsais? kas tas yr? Paskaičiau kad gladijas- kardelius jie mėgsta, tai gal nesodint prie šiltnamio jų g.gif ar šiom daržovėm jie niekuo pakenkti negali? ar gali?
Atsakyti
maniskiai isdyge ir pamele ant palanges stovejo. Sukisau iki pazastu... regis per nakti pagrazejo ax.gif bet vesu vesu... . Bet gal ir gerai g.gif , greitai neauga, istisai grudinasi ax.gif
Atsakyti
aš toliau nuo lango patraukiau, sustatyti į kartonines dėžes, nakčiai užkloju agro ir plėvele dviguba, ryte nukloju. Biski nuo svorio kai kurie šonan palinkę, nu bet ateis pavasaris, bonzai išformuosim kokį nors įdomesnį cool.gif
Atsakyti
Marmelade, tripsai kankino mano siltnamio agurkus, pomidoru lyg neliete g.gif
Atsakyti
Prasom uz temute, tik kad nieko naujo as ten neparasiau blush2.gif biggrin.gif viska ant greicio nukopinau is senos temos, tik foto nauja... kazkaip vel prazioplinau....nesitikejau, kad taip greit baigsis biggrin.gif tik paleidu skaiytti ir ziuriu jau uzdaryta blink.gif tik greit kurt, tai labai skubejau, tai gavosi kas gavosi...

del statybu ir bardako... jau cia mane nieks neperspjaus biggrin.gif gerai, kad zvyras smelis aplinkui, pas mane tai senos lubos su apdailom, senu sienu plytos ir visokios senu laiku siltinimo medziagos, visokiu geleziu kruva nuo seno ir naujo stogo, vis atvaziuoja ir prasosi isvezt, bet vyras neleidzia biggrin.gif .... apie virtuve tai patiliu....nuo rudens nepajudejo nei truputuka sad.gif.... gerai, kad turim mociute, kuri neislepus kaip as, kitaip badu mirtume biggrin.gif arba kasdien picas valgytume doh.gif

idesiu dar nebloga vaizdeli, nuotaikai pakelti biggrin.gif .....sios dienos fotosesijos smile.gif...

[attachmentid=227509]
Atsakyti
Šiandien vienas klientas sakė, kad pavasaris Ūkio banke..tad greito atsiradimo nėra ko tikėtis..
Ir aš jau traukiu nuo spintelių sudygusius pomidorus. Neskaičiavau nei kiek veislių, nei po kiek išdygo. Šeštadienį kai kuriuos reiks būtinai pikiuoti. Tada ir paskaičiuosiu.
Atsakyti

kas čia jums, mergai, su tuo pavasariu? Ateis, ne kur dings. Va balandžio pirmom dienom jau +6 nusimato.
Atsakyti
Vaizdas per mano verandos langą biggrin.gif vistik per foto vaizdo neperduosi smile.gif

Mokinuosi foto įkelti,tik niekaip nesuprantu kodel man leidžia tik tokią mažą įkelti, nes keliant vos didesnę rašo kad viršytas vietos limitas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyttee: 21 kovo 2013 - 20:19
QUOTE(katyttee @ 2013 03 21, 20:17)

Mokinuosi foto įkelti,tik niekaip nesuprantu kodel man leidžia tik tokią mažą įkelti, nes keliant vos didesnę rašo kad viršytas vietos limitas  doh.gif

Todėl, kad keli tiesiai iš kompo, jei pirma nuotrauką patalpintum internete, pvz., part.lt, tai per img mygtuką galėtum didesnę foto dėti. Tiesa, img mygtuką paspaudus, reikia ištrinti http:// ir tik tuomet įklijuot foto nuorodą 4u.gif

Daigai net gi visai faini bigsmile.gif
Atsakyti
smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 03 21, 21:31)
Todėl, kad keli tiesiai iš kompo, jei pirma nuotrauką patalpintum internete, pvz., part.lt, tai per img mygtuką galėtum didesnę foto dėti. Tiesa, img mygtuką paspaudus, reikia ištrinti http:// ir tik tuomet įklijuot foto nuorodą  4u.gif

Daigai net gi visai faini  bigsmile.gif

Ačiūūūū 4u.gif tik su dydžiu dar reikia išsiaiskint. Nežinojau tokios talpyklos, gana paprasta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katyttee: 21 kovo 2013 - 20:43