Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

O as besvaigdama del vistinio megztinio buvau radus STAI KA biggrin.gif Galvojau, mazu, reik nusibezdzionaut ax.gif
Atsakyti
Papasakosiu bajeri,is tos ne vilties pagauti paltuka,galvoju kodel man neparasius jcrew?ir ka galvojat,atsake,deja ne mano naudai verysad.gif

"Thanks for reaching out regarding the Double-cloth Funnel Coat in size 4. We're sorry that this item is no longer available. This item has been extremely popular this season and our inventory was depleted very quickly. I also checked our retail stores inventory and we are completely sold out. At this time, we do not have any expected dates on new inventory."
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 1JULIANA6: 24 kovo 2013 - 19:17
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 03 24, 19:05)
Papasokosiu bajeri,is tos ne vilties pagauti paltuka,galvoju kodel man neparasius jcrew?ir ka galvojat,atsake,deja ne mano naudai verysad.gif

"Thanks for reaching out regarding the Double-cloth Funnel Coat in size 4. We're sorry that this item is no longer available. This item has been extremely popular this season and our inventory was depleted very quickly. I also checked our retail stores inventory and we are completely sold out. At this time, we do not have any expected dates on new inventory."

Tai papildo iš pirkėjų grąžintų prekių, realu kad neturi jie smile.gif
Nors gal ne vien iš grąžintų, final sale juk negrąžinami g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Gyte-: 24 kovo 2013 - 19:12
Merginos, ar kuri turite si paltuka? smile.gif

user posted image

Atsakyti
Merginos,

ar teisingai galvoju imti Stadium-cloth cocoon coat 8R dydi parametrams 96 krutine ir 96 per klubus kazkur, ugis 168 (Nesioju eu 38, kartais eu40)?
Aciu aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orcheja: 25 kovo 2013 - 00:23
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 03 24, 20:05)
Papasakosiu bajeri,is tos ne vilties pagauti paltuka,galvoju kodel man neparasius jcrew?ir ka galvojat,atsake,deja ne mano naudai verysad.gif

Bet tai nereiskia, kad jo niekada nebus papildyme wink.gif Buna ir is final sale grazina, o ir kiek "senienu" papildo, kai atrodo jau seniai ju pardavime nera. Yra ne karta buve kai as klausiau del norimo rubo, kad patikrintu, tai jie patikrina karta, nera- ir viskas, taip paraso ar pasako. Man buvo parduotuveje pasake, kad atsiprasau, neturim, o kita diena online papilde wink.gif
Papildyta:
QUOTE(karolinc' @ 2013 03 24, 23:31)
Merginos, ar kuri turite si paltuka?  smile.gif

user posted image

As esu parduotuveje toki matavusis, su 94 cm krutine tiko 4 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2013 03 25, 01:25)
Bet tai nereiskia, kad jo niekada nebus papildyme wink.gif Buna ir is final sale grazina, o ir kiek "senienu" papildo, kai atrodo jau seniai ju pardavime nera. Yra ne karta buve kai as klausiau del norimo rubo, kad patikrintu, tai jie patikrina karta, nera- ir viskas, taip paraso ar pasako. Man buvo parduotuveje pasake, kad atsiprasau, neturim, o kita diena online papilde wink.gif
Papildyta:
As esu parduotuveje toki matavusis, su 94 cm krutine tiko 4 d.  4u.gif

Tikrai? g.gif
As pagal 10 dydzio ismatavimus buvau nusprendusi, kad man reikia 8 dydzio su 90 cm per krutine biggrin.gif
Aciu 4u.gif
O ar patiko jis? vertas demesio?
Atsakyti
Ir ne viena karta taip buvo, as daznai paklausineju, o jie paziuri-nera ir taip pasako. O papildymai tai kasdien gi buna wink.gif Man pati pardaveja sake, kad labai nori kasmyrinio palto, parode klientes atideta, tai sake, kad pati "gaudo" online blink.gif

O del palto, tai manau, ne vien krutines apimtis svarbi, o kuno sudejimas wink.gif Peciai siauri pas mane, zemo ugio. Sunku ka tiksliai patart, bet geriausia orientuotis i tokius paltu dydzius, kokius perki is J.Crew. Ir realiai visai patiko paltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orcheja @ 2013 03 25, 00:07)
Merginos,
ar teisingai galvoju imti Stadium-cloth cocoon coat 8R dydi parametrams 96 krutine ir 96 per klubus kazkur, ugis 168 (Nesioju eu 38, kartais eu40)?
Aciu  aciuks.gif

Manau, teisingai.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 03 24, 20:52)
gausi laukti kol aš parduosiu, lotuliukas.gif  kaip amerikonkos grąžina, taip mes visos į savo išparduotuvę tikrinam PAPILDYMUS lotuliukas.gif
O kokio tu norėjai regular ar tall gaudei? berods regular ir kokią spalvą gaudei? g.gif  mirksiukas.gif

regular,o spalva norejau pagaut melyna,po to norejau to,kuri rapoja rode,veliau susimasciau gal coccoonas praktiskiau,nes su juo ir su vaikais i lauka,ir siaip kur,zodziu,gausiu,rezultate,spiga lotuliukas.gif
aj,kazkaip rami as,gal ir gerai kad nepagaunu,labai abejoju del peciu g.gif
bet,jei sian ka imes,jauciu imsiu
Atsakyti
Mergytės, ar turit kuri ŠITĄ bliuskikę? Kaip ji ir jos dydžiai?
Atsakyti
J.Crew formatas pasikeite, ar mano kompas kvailioja:
prekes langeliuose, "sale" skyrius be poskyriu "Men" "Women"... g.gif
Atsakyti