Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(-Gyte- @ 2013 03 29, 16:51)
Tai džiaukitės  biggrin.gif fainuolis paltukas, manau nepaskęsit 4 dydyje, nepamenu jūsų marmenų, bet jeigu nesate labai žema (dėl rankovių) turėtų tikti  thumbup.gif

Aciu 4u.gif
nesu auksta(168.90-72-95),tikiuosi tiks biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 03 29, 21:02)
Aciu 4u.gif
nesu auksta(168.90-72-95),tikiuosi tiks biggrin.gif

Tai tiks tikrai ir geriau nei 2 dydis smile.gif jis toks šiek tiek oversized turi būt, kad gražiai laisvai kristų
Atsakyti
Nors paskutiniu metu j crew temos neseku, bet dar lyg nebuvo komentarų apie merino colorblock cardigan. Tikrai patiko megztukas, tik tiek, kad šiek tiek persišviečia tas šviesus priekis. Spalviškai man labai dailus ir toks įdomesnis variantas į darbą .Dėl dydžio tai gal kokiu puse dydžio didintas. Aš šiaip iš j crew visus populiarius megztukus (kriaušes, tippius) turiu S dydžio, šį ėmiau M, nes jau bijau to susitraukimo ir mažumo, tai per liemenį platokas, bet man gerai, bent nesiskečia sagos smile.gif
Atsakyti
[quote=Girl_not4_you,2013 03 30, 10:59]

O del trumpumo,ar ne trumpokas?
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 03 29, 13:10)
Irgi si gaudziau, 4 dydzio, bet pilkos spalvos. O kas Jums pagavo? smile.gif

imete 4 smelini,ralia,gaudykit 4u.gif
Papildyta:
nu jus man pasakykit,ar ne zakon podlosti,tiek laukiau,laukiau,vakar uzsakiau,o jie sikniai imete mano paltuka,ka daryt?
http://www.jcrew.com...p;bmUID=jSVswF0 gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(Girl_not4_you @ 2013 03 30, 10:59)
Nors paskutiniu metu j crew temos neseku, bet dar lyg nebuvo komentarų apie merino colorblock cardigan. Tikrai patiko megztukas, tik tiek, kad šiek tiek persišviečia tas šviesus priekis.  Spalviškai man labai dailus ir toks įdomesnis variantas į darbą .Dėl dydžio tai gal kokiu puse dydžio didintas. Aš šiaip iš j crew visus populiarius megztukus (kriaušes, tippius) turiu S dydžio, šį ėmiau M, nes jau bijau to susitraukimo ir mažumo, tai per liemenį platokas, bet man gerai, bent nesiskečia sagos smile.gif

gavau ir aš šiandien jį smile.gif man pasirodė ta rožinė spalvytė blankesnė nei reklaminėje foto (o gal mano ekranas iškraip spalvas)
Papildyta:
[quote=jolantaO,2013 03 30, 11:44]

[/quote]
Esu 165-166 cm. ūgio, man jis geras. Gal aukštaūgėms ir būtų trumpas g.gif
Atsakyti
Atkeliavo taip laukti marskinukai http://www.jcrew.com...~~~~~/26728.jsp
Dydis 2.
Patiko jie man, spalva gera, na, bet rankoves , tai net labai per trumpos doh.gif ...Nezinau dar ar pasilikti ir paraitojus nesioti g.gif
user posted image

Ir tippi S dydis, zinoves, kaip jums atrodo, ne per platus?
Nes vis galvoju, jei pasitrauks, po skalbimo, tai XS tada tikrai per mazas butu...

user posted image

172 cm, 90/74/95 cm smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dideja: 30 kovo 2013 - 12:11
mergaitės patarkit kokį dydį imti šitos http://factory.jcrew...87781/87781.jsp su išmatavimais 90-70 ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lalaila_Vln: 30 kovo 2013 - 12:27
QUOTE(1JULIANA6 @ 2013 03 30, 11:42)
ar spejot?

Nesiunciau, visgi noriu pilko palto siemet 4u.gif Bandysiu laime kita diena, arba kitur ieskosiu smile.gif Esu Asos viena nuziurejus pilka, tobula, bet nera mno dydzio, jau turbut 1,5 men kasdien tikrinu doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
Dideja, jei rankoves per trumpos, tai dar viena karta uzraitociau jas ir nesiociau, man grazu smile.gif O tippiai ir man panasiai atrodo, dar nenesiojau ju, bet jei pasitrauks skalbiant, tai manau bus gerai smile.gif
Atsakyti
[quote=Linutelia,2013 03 30, 11:37]
Girl_not4_you, pasirodyk su tuo megztuku bigsmile.gif
[/quote]

Nebent po švenčių, dabar nėra kada biggrin.gif
[quote=jolantaO,2013 03 30, 11:44]

[/quote]
Na aš aukšta, tai man norėtųsi kažkiek ilgesnio, šiaip sakyčiau, kad jo ilgis panašus kaip visų populiarių j crew megztukų.

[quote=MAMA7411,2013 03 30, 12:30]
gavau ir aš šiandien jį smile.gif man pasirodė ta rožinė spalvytė blankesnė nei reklaminėje foto (o gal mano ekranas iškraip spalvas)

[/quote]
Mano tas su mėlynom rankovėm, tai realiai spalvos tokios pat ax.gif
Atsakyti
Tippi dydis geras,mazesnio nereikia.
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2013 03 30, 13:17)

Dideja, jei rankoves per trumpos, tai dar viena karta uzraitociau jas ir nesiociau, man grazu smile.gif O tippiai ir man panasiai atrodo, dar nenesiojau ju, bet jei pasitrauks skalbiant, tai manau bus gerai smile.gif

Paziurejau ir ant manekenes tu marskinuku rankoves i virsu sukeltos, tai gal ir jai trumpos biggrin.gif
Ko gero pasiliksiu, mieli tokie, minkstuciai smile.gif

Turiu ir kitos spalvos tippi S dydi, tai irgi nenesiotas, uztai ir nezinau kiek jie ten realiai traukiasi po skalbimo ax.gif
Atsakyti