Įkraunama...
Įkraunama...

J.CREW

QUOTE(-Gyte- @ 2013 04 03, 11:25)

drinks_cheers.gif  aš kai su koraliniu kokonu ar retro jade kitu paltu išeinu tai irgi visi akis pakabinę žiūri  lotuliukas.gif  Dėl kokono spalvos tai esu iš kelių nepažįstamų moterų komentarų suaukus: "kokia spalva gera"  biggrin.gif

Nu bet rimtai bigsmile.gif pasiemiau du kokonus koralini ir zalia, o jau spalvos wub.gif
mmmmm........... suvalgyciau
tai kuri dabar pasilikti doh.gif
zalias 6 dydzio, siaip smagus, tik per klubus gal kokio 1 cm noretusi, koralinis 8 dydzio - per klubus gerai, bet kitur platoka ir rankoves ilgokos g.gif
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 03, 20:59)
o jeigu atimt tuos penkis comus Jums butu jau virs keliu ar dar ne?  ax.gif
noreciau tokio tipo tik raudono kad virs keliu butu, tai galvoju gal petit toks butu  g.gif

Mano ugis 166, tai man labiau tinka petite - kai yra virs keliuku. Greit tureciau gauti, pasirodysiu tuomet. Kaip tik tokia pat spalva turetu buti, kaip cia ka tik rode (jei teisingai suprantu, cia vivid jade buvo).
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 03, 21:26)

sitas gal? http://factory.jcrew...p;bmUID=jSWhY73
gaudau, bet kol kas nesekmingai  verysad.gif

drinks_cheers.gif sitas, turiu toki vividian green, gera spalva, na ir jis virs keliuku, trumpesnis, nei mano turimas j.crew 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 04, 07:27)
drinks_cheers.gif  sitas, turiu toki vividian green, gera spalva, na  ir jis virs keliuku, trumpesnis, nei mano turimas j.crew 4u.gif

O. Realybeje kaip sio sijono spalva? O nesiojasi gerai?
Atsakyti
QUOTE(enura @ 2013 04 03, 21:26)
as visaip bandziau, tik netampiau, tai man visada pasitraukia  rolleyes.gif  si karta netgi norejau kad pasitrauktu, dabar man jis kaip tik  smile.gif

na, man tai buvo svarbu, kad kriause nepamazetu smile.gif visgi saunus megztukas biggrin.gif
va, jei turimi tippi kazkiek pasitrauktu, tai gal net graziau butu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(InOut @ 2013 04 04, 07:30)
O. Realybeje kaip sio sijono spalva? O nesiojasi gerai?

realybeje ji labiau i zaluma, nei factory foto, bet man labai grazi, tokia .......pavasariska, gaivi, skani, zavinga wub.gif biggrin.gif
nesiojasi man irgi gerai, neturiu priekaistu, nors kai kurios mergaites ir peike factory varianta smile.gif
va, reali foto http://images56.fotk...0402/008-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 04, 06:45)

Kriaušytė mano favoritė iš visų turėtų j.crew megztukų wub.gif negaliu atsidžiaugti.

P.S. Labai dailus sijonukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 04, 07:45)
na, man tai buvo svarbu, kad kriause nepamazetu smile.gif visgi saunus megztukas biggrin.gif
va, jei turimi tippi kazkiek pasitrauktu, tai gal net graziau butu smile.gif
Papildyta:
realybeje ji labiau i zaluma, nei factory foto, bet man labai grazi, tokia .......pavasariska, gaivi, skani, zavinga wub.gif  biggrin.gif
nesiojasi man irgi gerai, neturiu priekaistu, nors kai kurios mergaites ir peike factory varianta smile.gif
va, reali foto http://images56.fotk...0402/008-vi.jpg

Nu nerealiai grazu. O prieziura sijonuko lengva? Tai yra: I valykla reikia nesti? Nu reikia ir man tokio. Jusu sis ansambliukas jau kuri laika man is galvos neiseina: zalia ir geltona. Taippavasariska ir jaunatviska, bet nerekiantis ir neissisokantis. Super!!!!! Jus Darbe tikrai turetu pastebeti tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(InOut @ 2013 04 04, 08:47)
Nu nerealiai grazu. O prieziura sijonuko lengva? Tai yra: I valykla reikia nesti? Nu reikia ir man tokio. Jusu sis ansambliukas jau kuri laika man is galvos neiseina: zalia ir geltona. Taippavasariska ir jaunatviska, bet nerekiantis ir neissisokantis. Super!!!!! Jus Darbe tikrai turetu pastebeti tongue.gif

Aciu smile.gif . Kai tu rubu daugybe, tai sijonukas dar nereikalavo jokios prieziuros, nes detas buvo gal 3 kartus, bet siaip nesciau i valykla valymui. As ir taip retai kada sijonus dedu blush2.gif O su tuo idetu deriniu,tai tik temos mergaitems pasidemonstravau biggrin.gif , nebuvau darbe , nes salta man taip butu, tipiukas tas plonas, medvilninis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dideja @ 2013 04 04, 09:00)
Aciu smile.gif . Kai tu rubu daugybe, tai sijonukas dar nereikalavo jokios prieziuros, nes detas buvo gal 3 kartus, bet siaip nesciau i valykla valymui.  As ir taip retai kada sijonus dedu blush2.gif  O su tuo idetu deriniu,tai tik temos mergaitems pasidemonstravau biggrin.gif , nebuvau darbe , nes salta man taip butu, tipiukas tas plonas, medvilninis ax.gif

turiu triju spalvu siuos factory vilnonius sijonukus.Ploviau rankomis,truputi susitraukė, bet uzsidėjus, vel prasitempė. Aš nieko nenešu į valyklą(išskyrus paltus ir kai kuriuos švarkus)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantaO: 04 balandžio 2013 - 08:10
QUOTE(jolantaO @ 2013 04 04, 10:08)
turiu triju spalvu siuos factory vilnonius sijonukus.Ploviau rankomis,truputi susitraukė, bet uzsidėjus, vel prasitempė. Aš nieko nenešu į valyklą(išskyrus paltus ir kai kuriuos švarkus)

O sakykit , ar po plovimo nsusivele, nes man aju reikes savo arba plaut arba nest i valykla. Šiaip tikrai labai smagus sijonukas wub.gif ir as nesioju prie siauru ilgaauliu batu, man labai grazu.
Atsakyti
QUOTE(jolantaO @ 2013 04 04, 09:08)

as Joglej turiu pazistama, tai ji man uz puse kainos isvalo ax.gif Rase mergaites gi , kad ir silkinukes skalbe ir lygino, bet man kazkaip nedrasu... as tik megztukus pati skalbiu smile.gif

Papildyta:
Mergaites, gal kuri turite svarka 1035 jacket in super 120 S ?
http://www.jcrew.com...~~~~~/23346.jsp

as svarstau reikia man jo ar ne? siaip gal noreciau sviesiai pilkos spalvos, tiktu prie mano turimo pilko vilnos super 120 S sijonuko....
o gal ir tas melynas neblogai ziuretusi g.gif
Atsakyti
Aciu Didejai ir kitoms uz sijonuko komentarus. Reikia ir man dabar cool.gif ir jau ne tik raudono, o ir zalio rolleyes.gif

o as dar noriu paklaust kas skalbet silkinukes ar po skalbimo labai susiglamze buna? ir ar sunku islygint? nekenciu lygint, o jeigu dar sunkiai lyginasi tai isvis doh.gif
Atsakyti