Pasidalinsiu info
Mano sesers dukra Vokietijoje išgirdo labai gerus atsiliepimus apie 200 citrinų sulčių kursą.Šiandien jai ir draugui 6 diena

Sakė ,kad tas kursas daro stebuklus,pagydo nuo daugelio ligų,tame tarpe-rūgštingumo

,sąnarių,inkstų ir tt.Pirmas kokias dvi dienas gali negaluoti ta vieta,kur yra problema,o paskui viskas ok.Aš neįsigilinau tiksliai apie tą receptą,sakiau,jei jai ir jos draugui (jo mama gyvena Vokietijoje ir pažįsta asmeniškai žmonių,kuriems labai pagerėjo sveikata po tokio ''gydymo'') bus viskas gerai,gal tada ir aš kada bandysiu.Bet man rūgštys jau kyla vien tik pagalvojus apie citrinas
Tiesa,galima numesti nemažai svorio.Bet vakar dar jie nebuvo numetę nei kiek

Man atrodo čia tas pats receptas (radau internete),bet aš dar pasitikslinsiu

Va rasta ištrauka -
''Cituoju is Michalo Tombako knygos "Kaip sveikai gyventi 150 metu",jis raso, kad puikiausiai istirpinami inkstu akmenys. Siaip tai as juo tikiu, labai patinka man jo knyga ir jis tikrai patyres gydytojas, kurio metodika nekenksminga zmogui. "...Gydymosi metu sultis reikia gerti tik grynas, neskiedziant ju vandeniu, nepridedant medaus ir cukraus. ...Gerti pusvalandi pries valgi arba valanda po valgio...Kad issigydyti sunkia, chroniska liga, reikia per visa gydymosi laikotarpi isgerti 200 citrinu sultis."200 citrinu! Tiek daug rugsties?"- pagalvos skaitytojas...As neapsirikau. Butent 200 citrinu ir ne viena maziau. Per mano gydymo praktika ne vienas simtas zmoniu gere didelius citrinos sulciu kiekius, todel dziaugiasi gera sveikata. ... Gydymosi schema:
I ir XII diena - 5 citrinos,
II ir XI diena - 10 citrinu,
III ir X diena - 15 citrinu,
IV ir IX diena - 20 citrinu,
V, Vi, VII ir VIII diena - 25 citrinos.
Sultis reikia gerti po keleta kartu (3-5 kartus kasdien)''
Valgyti reikia kaip įprastai.
Atsiprašau už temos teršimą

Jie pirkosi 400 vnt citrinų ,pardavėjai sakė akys buvo tokios